.«Εμφύλιος» στη ΝΔ για την Αθήνα

«Γαλάζιος» εμφύλιος στην Αθήνα για τη διεκδίκηση της δημαρχίας, με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να λαμβάνει το χρίσμα της ΝΔ και τον Νικήτα Κακλαμάνη στο ρόλο του αντάρτη. 
«Εύχομαι καλή δύναμη στον κ. Σπηλιωτόπουλο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης, αφήνοντας όμως αιχμές για κομματική νομενκλατούρα, που επιλέγει τους επίσημους υποψηφίους της ΝΔ: «αυτοί ζουν μέσα σε τέσσερις τοίχους και δεν έχουν επαφή με τη λαϊκή βάση του κόμματος. Eγώ προέρχομαι από τη λαϊκή βάση και σε αυτήν απευθύνομαι» είπε μεταξύ άλλων. 

Την ίδια ώρα, μέσω του Mega ο Πάνος Παναγιωτόπουλος καλούσε εμμέσως τον κο Κακλαμάνη να αποσύρει την υποψηφιότητά του, λέγοντας χαρακτηριστικά «πιστεύω ότι η ιστορία και η διαδρομή του Νικήτα θα τον οδηγήσουν σε αυτή την απόφαση», για να λάβει την απάντηση από τον ίδιο ότι αν δεν ήταν υπουργός θα έλεγε άλλα.
«Όποιος καταθέτει καταθέτει» ήταν το χθεσινό λακωνικό σχόλιο του πρωθυπουργού, όταν ρωτήθηκε σχετικά στο καφενείο της βουλής.
«Το παρελθόν πασχίζει απεγνωσμένα να επιβιώσει σε μία εποχή που όλα αλλάζουν», δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αναφερόμενος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.