.Τσίπρας μόνος ψάχνει βουλευτές, μέλη και κόμμα

Καταθλιπτική είναι η εικόνα που μεταδίδει η Κουμουνδούρου καθώς ο ένας μετά τον άλλο εγκαταλείπουν το καράβι μη μπορώντας να σηκώσουν το βάρος του τρίτου μνημονίου και να ακολουθήσουν τον Τσίπρα. Σωρεία ολόκληρων οργανώσεων δηλώνουν μαζικά ότι αποχωρούν από το ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι μόνο εκείνοι που προσχωρούν στη Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη. 

Οι παραιτήσεις και αποχωρήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ πέφτουν βροχή από πλήθος στελεχών που στο πρόσφατο παρελθόν ανήκαν στους υποστηρικτές του Τσίπρα. Ακόμα και ο άλλοτε στενός του συνεργάτης Αντρέας Καρίτζης παραιτήθηκε από μέλος της κεντρικής επιτροπής... περισσότερα »

.Υπόγειο ντιλ Τσίπρα – Καραμανλή;

*(Ανανεωμένο) *Η υπηρεσιακή κυβέρνηση ορκίστηκε και θα κυβερνά για τις επόμενες ημέρες μέχρι τις εκλογές ή μπορεί και περισσότερο, ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει η ζωή (όχι η Ζωή); 

Μια κυβέρνηση που για πολλούς είναι διακοσμητική αφού δεν μπορεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις και απλά υπάρχει για να κάνουν το κομμάτι τους κάποιοι που είχαν κολλητούς κι έγιναν πρωθυπουργοί ή υπουργοί. 

Για παράδειγμα ποιος θα γνώριζε τον Πικραμένο αν δεν γινόταν πρωθυπουργός ; Μόνο ως… κολλητός του Μητσοτάκη ήταν γνωστός στα πολιτικά στέκια. Ποιος θα γνώριζε την Βασιλική Θάνου αν δεν είχε κολλητούς στ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.