.Ειδικό Δικαστήριο και «γουνάκια»... Και για τον Αλέξη Τσίπρα, τον Βαρουφάκη ή όποιον άλλον πήρε αποφάσεις που οδήγησαν τη χώρα σε κατάσταση χρεοκοπίας

Ας υποθέσουμε ότι το 2010 ο Παπανδρέου έκανε λάθος που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο κι ας πούμε ότι δεν του… έκοψε να πάει να βρει αλλού λεφτά να δανειστεί. Ας πούμε ότι και ο Σαμαράς δεν έπρεπε να στηρίξει το μνημόνιο και να επιβάλει μέτρα, αν και σε μια χρεοκοπημένη χώρα οι δανειστές και εκβιαστές είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι.

 Όλα αυτά είχαν με κάποιο τρόπο περάσει, έγιναν ανεκτά από τον κόσμο, πόνεσε, έκλαψε, θυσίασε πολλά αλλά άντεξε και έβλεπε φως στο τούνελ. Από τα τέλη του 2014 και παρά τα λάθη της κυβέρνησης φαινόταν να βγαίνει η χώρα από την ύφεση, είχε πρωτογενή πλεο...περισσότερα »

.«Η κυβέρνηση καθοδηγεί τις επιθέσεις κατά Στουρνάρα»

Το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωσή του, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι καθοδηγεί δημοσιογραφικές και πολιτικές επιθέσεις εναντίον του Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρα, προσφέροντας κακές υπηρεσίες στον τόπο. Και την καλεί, αντί να ανοίγει θεσμικά μέτωπα, να σκεφτεί κινήσεις συστράτευσης. 

Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ στην ανακοίνωσή του αναφέρει: «Πολύ κακή υπηρεσία στη χώρα και τον εαυτό της προσφέρει η κυβέρνηση καθοδηγώντας συνεχείς δημοσιογραφικές και πολιτικές επιθέσεις κατά του Διοικητή της ΤτΕ, εν μέσω - υποτίθεται - μιας δύσκολης διαπραγμάτευσης με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Η ανεξαρτ... περισσότερα »

.Βαρουφάκης: Δεν υπάρχει λύση με διπλό νόμισμα

«Σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις»


«Δεν υπάρχει για την κυβέρνηση "λύση Μάγιερ" για διπλό νόμισμα. Υπάρχει μόνον πολιτική λύση», τόνισε προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης ο υπουργός, Γιάννης Βαρουφάκης. 

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών επανέλαβε ότι «σε μια διαπραγμάτευση υπάρχουν αμοιβαίες υποχωρήσεις».

.Η κυβέρνηση ανακάλυψε νέο εσωτερικό εχθρό στο πρόσωπο του Στουρνάρα

*Δεν έχει άδικο το Ποτάμι που επικρίνει την κυβέρνηση για τη στάση της έναντι του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα.* *«Αυτή τη φορά ο «κακός» είναι ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος καταγγέλλεται για υπονόμευση της κυβέρνησης. 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ αποσιωπούν βέβαια την επιτυχή μέχρι σήμερα προσπάθεια του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος να κρατήσει ζωντανή τη χρηματοδότηση του τραπεζικού συστήματος σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα»,* αναφέρει το Ποτάμι. Και σημειώνει ότι : 
«*Αν ο πραγματικός τους στόχος είναι να αλλάξει ο διοικητής της Τρα...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.