.ΠΑΣΟΚ: Ό,τι είχε μείνει έξω από τα μνημόνια το φέρνει ο Τσίπρας

"Κάθε φορά που η κυβέρνηση βάζει σε προτεραιότητα αίτημα κοινωνικής ή παραγωγικής ομάδας για καλύτερη συμφωνία, είναι βέβαιο ότι θα τα κάνει χειρότερα", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργείο Αγροτικής 

Ανάπτυξης, κατηγορώντας την κυβέρνηση για "αποδιοργάνωση του πρωτογενούς τομέα". "Από την σημερινή παρουσία του κ. Τσίπρα στο ΥΠΑΠΕΝ ένα είναι σίγουρο: Οι μεν κατά κύριο επάγγελμα αγρότες θα πληρώσουν αυξημένους φόρους, οι δε μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες που στην πλειοψηφία τους είναι συνταξιούχοι του ΟΓΑ και μικρο- επα... περισσότερα »

.Η πολιτική του «μεσαιοχωριτισμού» οδηγεί τη ΝΔ στην αφάνεια

Το χειρότερο και πιο επικίνδυνο πράγμα, είναι όταν ένας άνθρωπος που μια ζωή παίζει ένα τρίτο και τέταρτο ρόλο, ξαφνικά να βλέπει να του ανατίθεται χωρίς να έχει κάνει το παραμικρό, να παίξει έναν πρώτο ρόλο.

 Εκεί πολλές γκέλες !!! μπορούν να γίνουν. Δηλαδή μπορεί να συμβεί αυτό που συμβαίνει ΉΔΗ με τον Βαγγέλα, που ξέχασε ότι είναι εγκεκριμένα δοτός ορισμένου χρόνου και νομίζει ότι ψηφίστηκε για αρχηγός της ΝΔ .

 Αυτό εξηγεί και την αμετροέπεια του και την πολιτική αγένεια του να αρχίσει τις δηλώσεις περί αλλαγής ιδεολογικής κατεύθυνσης, επιστροφής στην Ρηγίλλης, κλπ. Θα έπρεπε ν...περισσότερα »

.Τσίπρας: Η τελευταία μαχαιριά στην πατρίδα

Το τριήμερο… πάρτι στο ελληνικό χρηματιστήριο, με τις απώλειες μόνο στα τραπεζικά χαρτιά να ξεπερνούν το 63% δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ίσως δε αγγίζει τα όρια των σοβαρών ποινικών ευθυνών. Και μην τολμήσει η κυβέρνηση να βγάλει από πάνω της τις ευθύνες και να τις ρίξει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ή στην Τράπεζα της Ελλάδος. 

Διότι μαθαίνουμε ότι τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζονται για επικοινωνιακό μπαράζ δημοσιευμάτων που θα λένε ότι κάποιοι βιάστηκαν να ανοίξουν το Χρηματιστήριο, κι αυτοί οι κάποιοι είναι η διοίκηση του ΧΑ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ... περισσότερα »

Νέο άγριο δημόσιο ξεκατίνιασμα Παπά – Κωνσταντοπούλου

Νέο άγριο δημόσιο ξεκατίνιασμα Παπά – Κωνσταντοπούλου

(Πατήστε επάνω)

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.