.Από αύριο οι εκπτώσεις


Με ποσοστά άνω του 50% ξεκινούν αύριο οι χειμερινές εκπτώσεις, εν μέσω της δημόσιας διαβούλευσης για τον αγορανομικό κώδικα.
Εξάλλου, αύριο στις 2 μετά το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκης με τους φορείς της αγοράς.
 Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου, Βασίλης Κορκίδης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και την Καλλιόπη Ασλανίδου, οι καταναλωτές θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις πινακίδες των εκπτώσεων και όχι σε αυτές που προκαλούν σύγχυση, αναφερόμενος στην υποχρεωτική ανάρτηση για το θέμα της άρνησης πληρωμής σε περίπτωση μη έκδοσης απόδειξης.

.«Tώρα, πρέπει εμείς να καταθέσουμε σχέδιο για τη χώρα», τόνισε η Μ. Δαμανάκη


Οι διεργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στους κόλπους της ΕΕ και το κλίμα που επικρατεί στις Βρυξέλλες για την Ελλάδα, μετά την υιοθέτηση του νέου μνημονίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια με την Ελληνίδα επίτροπο στην ΕΕ, Μαρία Δαμανάκη, η οποία τον επισκέφθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η κ. Δαμανάκη υπογράμμισε, αμέσως μετά, ότι «το κλίμα στην Ευρώπη είναι καλύτερο για την Ελλάδα, γιατί αποφεύχθηκαν τα χειρότερα». Και πρόσθεσε, εμφατικά: «Τώρα, είναι η ώρα της Ελλάδας».

Η Ελληνίδα επίτροπος τόνισε ότι «πρέπει να καταθέσουμε εμείς την πρόταση για ανάπτυξη, για αποτελεσματική δημόσια διοίκηση και τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Δεν πρέπει να τα αφήσουμε στους δανειστές μας».

.«Αναδύει ένα άρωμα παρακρατικής τρομοκρατίας»


Πυρά κατά της κυβέρνησης που «θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα αυτά», με αφορμή τη σημερινή επίθεση κατά της ΝΔ, ρίχνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το κόμμα «η κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν σπεύδουν κάθε φορά να αξιοποιήσουν πολιτικά τις πράξεις τυφλής βίας, για να αποκομίσουν πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. 

Η κυβέρνηση θέλει να εκμεταλλευτεί τα γεγονότα αυτά, υλοποιώντας μια στρατηγική έντασης και διχασμού, απαξιώνοντας παράλληλα τους κοινωνικούς αγώνες. Στοχοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ συνειδητά καλλιεργεί κλίμα ενός νέου εμφυλίου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση να εγκαταλείψει «αυτήν την ανόητη, αλλά και επικίνδυνη τακτική που στρέφεται ευθέως ενάντια στη δημοκρατία».

«Μετά και το χθεσινό κρούσμα βίας, που αναδύει ένα άρωμα παρακρατικής τρομοκρατίας, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να αφήσουν κατά μέρους την προσπάθεια της πολιτικής εκμετάλλευσης και να συνειδητοποιήσουν ότι απειλείται η δημοκρατία» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κόμματος.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.