.Κυβέρνηση οπερέτα... Όλοι εναντίον όλων. Χάος και έρεβος από την κυβερνητική πολυφωνία-παραφωνία-κακοφωνία...

Αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διήμερο με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προηγούμενο από την άποψη των παραφωνιών, των κακοφωνιών, των αντιφάσεων και του στρατηγικού αλαλούμ. Η κυβέρνηση μοιάζει με ορχήστρα που φαλτσάρει χωρίς να είναι σαφές ποιο σκοπό θέλει να ακολουθήσει. 

Και τι δεν έχουμε ακούσει αυτές τις μέρες όπου στο Μαξίμου επιχειρούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το ένα μετά το άλλο κινούνται στη γραμμή «ο σώζον εαυτόν σωθήτω». Όχι δημοψήφισμα – ναι δημοψήφισμα, εκλογές με ανοιχτό το ερώτημα της ρήξης, της σύγκρουσης με την ΕΕ και της εξόδο... περισσότερα »

.Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ: Λύση χωρίς Μνημόνια -Να κατεβεί ο λαός στους δρόμους

Στήριξη των κόκκινων γραμμών για λύση χωρίς μνημόνια ζήτησε από τους πολίτες ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης. Μιλώντας στον Ρ/Σ «Στο Κόκκινο», στον απόηχο της χθεσινής ομόφωνης απόφασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως «πρέπει να βγούμε στον δρόμο», υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει λύση και όχι απλώς μια συμφωνία για την καταβολή της δόσης. 

Ο ρόλος των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του δεν είναι να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους και στα γραφεία τους, ούτε ακόμη να βρίσκονται στα τηλεοπτικά στούντιο, αλλά η θέση τους είναι κοντά στον κόσμο και να ... περισσότερα »

.Bloomberg: Ξεκινά η σύνταξη του κειμένου συμφωνίας

*Αξιωματούχοι επιδιώκουν η σύνταξη του κειμένου της τεχνικής συμφωνίας της Ελλάδας με τους θεσμούς να αρχίσει μέσα στις επόμενες λίγες ημέρες, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg που επικαλείται Ευρωπαίο αξιωματούχο, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομασθεί και συμμετέχει στην ετήσια γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανοικοδόμησης και Ανάπτυξης στην Τιφλίδα της Γεωργίας.* 

Παράλληλα, σε συνέντευξή του από την Τιφλίδα στο Bloomberg ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών Πιερ Κάρλο Πάντοαν επεσήμανε τους κινδύνους που θα υπήρχαν από μία διάσπαση του ευρώ. Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλά... περισσότερα »

.Αντάρτικο από Κωνσταντοπούλου: Που είναι οι δεσμεύσεις της Θεσσαλονίκης;

*Βαρύ είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ με κορυφαία στελέχη να εξαπολύουν έντονη κριτική στην κυβέρνηση. Το πρώτο «μπαϊράκι» σήκωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες εξαπέλυσε σφοδρά πυρά κάνοντας λόγο για αναξιοπιστία και αθέτηση των δεσμεύσεων της ΔΕΘ.* 

Η κα Κωνσταντοπούλου κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναξιοπιστία στο θέμα των διαπραγματεύσεων και των υποχωρήσεων απέναντι στους δανειαστές. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μέσω του κ. Δραγασάκη σαφές μήνυμα στο Μαξίμου ότι εγκαταλείπει το προεκλογικό τους πρόγραμμα... περισσότερα »

.ΔΝΤ σε κυβέρνηση: Φέρτε μέτρα, για να πάρετε χρήματα

Την ύστατη προσπάθεια να φτάσει με τους δανειστές σε μια «συμφωνία που θα λαμβάνει υπόψη τη ρευστότητα» καταβάλλει η κυβέρνηση, την ώρα που η κλεψύδρα αδειάζει απειλητικά και τα δημοσιονομικά κρέμονται από μία κλωστή. 

Το Μέγαρο Μαξίμου έχει στείλει ήδη το μήνυμα στους Ευρωπαίους πως η ελληνική πλευρά έχει κάνει όσες προσπάθειες της αναλογούν και πως τώρα είναι σειρά δική τους να «καταβάλλουν λίγη προσπάθεια». 

Επιπλέον, ανεβάζει… στροφές και ρίχνεται *στην τελική μάχη* των διαπραγματεύσεων τόσο σε πολιτικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο. *Μπουρλότο από Τόμσεν: Δεν υπάρχει ουσιαστική πρόοδ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.