.Παίζουν τις κουμπάρες με την Τρόικα

Ενώ η Ελλάδα νομίζει ότι την... σκαπούλαρε και πάει διακοπές αμέριμνη, στην κυβέρνηση παίζουν ανόητα παιχνιδάκια απειλώντας ακόμη και τη συμφωνία που υπέγραψαν και συνεχίζοντας να κάνουν ζημιά στην οικονομία 

Έχει... τερματίσει η ανοησία σ' αυτή τη χώρα και πλέον το λέμε δυνατά: Ο Βαρουφάκης και ο Λαφαζάνης έχουν δίκιο: Μια δραχμούλα μας πρέπει, ένα παράλληλο νόμισμα, ένα IOU. Δεν είμαστε καλύτεροι για τίποτε άλλο και η καταστροφή τελικά μας αξίζει. 

Διότι πώς αλλιώς να εξηγήσεις το φαινόμενο να θέλουμε να κλείσουμε τη συμφωνία με την τρόικα μέχρι τις 20 Αυγούστου αλλά να γίνεται χαμ...περισσότερα »

.Ολο το παρασκήνιο του γεύματος που μετατράπηκε σε Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών

*Ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα επικράτησε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, στο γεύμα που τους παραθέτει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.* «Ό,τι διαφορές και αν υπάρχουν αποδείξατε όλο αυτό το διάστημα ότι αρθήκατε στο ύψος των περιστάσεων. 

Και αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος σήμερα το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο τους Πολιτικούς Αρχηγούς με την ευκαιρία της 41ης Επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο μοναδικός πολ...περισσότερα »

.Σημαντικό να τηρηθούν αμοιβαία οι δεσμεύσεις τόνισαν Αλ. Τσίπρας και Φρ. Ολάντ

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Όλαντ, είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με κυβερνητικούς κύκλους, ο Γάλλος Πρόεδρος συνεχάρη τον Αλέξη Τσίπρα για την συνεπή υλοποίηση των συμφωνηθέντων, σε ό,τι αφορά τα προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στο γραπτό κείμενο της Συνόδου Κορυφής των χωρών μελών της Ευρωζώνης.
 
Επιπλέον, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, και οι δύο επιβεβαίωσαν την σημασία του να τηρηθούν αμοιβαία και κατά γράμμα οι δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο εν λόγω γραπτό κείμενο.

.Γεννηματά προς Τσίπρα: Πρέπει να δείτε το θέμα της Ζωής και του Καμμένου…

Μπορεί να διήρκησε μόλις μιάμιση ώρα το άτυπο γεύμα των πολιτικών αρχηγών αλλά ειπώθηκαν πολλά και λύθηκαν εκκρεμότητες. Στο γεύμα που ακολούθησε η Φώφη Γεννηματά έθεσε τέσσερα θέματα προς συζήτηση στους πολιτικούς αρχηγούς: *

1. Πρέπει να σταματήσει* η διάχυτη εκλογολογία των ημερών αλλά και να αποτραπεί πάση θυσία το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

 Η συμφωνία δεν έχει ακόμη υπογραφεί, τα προαπαιτούμενα δεν έχουν υλοποιηθεί, θα ήταν καταστροφή για τα συμφέροντα της χώρας οι πρόωρες εκλογές αυτή τη στιγμή. *2. Πρέπει να αξιοποιηθεί* η πλειοψηφία των 230 βουλευτών ΣΥΡΙΖ... περισσότερα »

.Αυστηρό μήνυμα Τσίπρα για τη «θεσμική δυσαρμονία» Κωνσταντοπούλου

«Θεσμική δυσαρμονία» θεωρεί το Μέγαρο Μαξίμου τις διαφοροποιήσεις της Προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, από κεντρικές κυβερνητικές επιλογές. Παρά το θετικό έως και... ειδυλλιακό κλίμα που η ίδια η κ. Κωνσταντοπούλου θέλησε να μεταδώσει ως κυρίαρχο στη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, 

στενοί συνεργάτες του κ. Τσίπρα αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός τής εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επιλογή της να διαφοροποιείται «από την συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας που την στηρίζει». Παρά τα όσα είπε η Πρόεδρος της Βουλής από το Μέγαρο Μαξίμ... περισσότερα »

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόβα εσωτερικού ξεκαθαρίσματος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

ΣΥΡΙΖΑ: Πρόβα εσωτερικού ξεκαθαρίσματος με την Ζωή Κωνσταντοπούλου - Πολιτικές ειδήσεις - 

(Πατήστε επάνω )

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.