.Για όλα φταίνε .... οι άλλοι

Παρακολουθούμε με μεγάλη αγωνία τις συζητήσεις στις τηλεοπτικές εκπομπές, τις δηλώσεις υπουργών και "παραγόντων", τα άρθρα έγκριτων δημοσιογράφων. Ποιος φταίει που είμαστε σε αυτοί την κατάσταση; Μα οι δημόσιοι υπάλληλοι, που είναι τεμπέληδες, και λουφαδόροι, ανίκανοι και άσχετοι, έχουν διοριστεί με μέσον και δεν ενδιαφέρονται για τίποτε ταμπουρωμένοι πίσω από την "μονιμότητά" τους 

Δεν θα σχολιάσουμε ποιος έχει την ευθύνη του διορισμού τους, από το παράθυρο, γιατί είναι προφανές. 
Αυτοί οι ίδιοι οι βουλευτές και οι υπουργοί, που σήμερα χτυπιούνται στα τηλεπαράθυρα για την "εξυγία... περισσότερα »

.Δημοκρατία σημαίνει να μπορείς να ζεις με αξιοπρέπεια»

«Δημοκρατία σημαίνει να μπορείς να ζεις με αξιοπρέπεια» αναφέρει ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε συνέντευξη του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλά για την αναφορά του στα «γουναράδικα» και τη σχέση του με τη πολιτική.

Απαντώντας στο ερώτημα αν ισχύει το «ραντεβού στα γουναράδικα» λέει: «Οι πολίτες το καθορίζουν. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα παλέψουν με αυτοθυσία για να ανατρέψουν αυτούς που τους επέβαλαν τις μαύρες μέρες».

Στο ερώτημα αν είναι αναρχικός λέει ότι οργανώθηκε στα κινήματα και ότι η κοινωνία πρέπει να γίνει αταξική. Σημειώνει ότι δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι ως βουλευτής θα πρέπει να δουλεύει 20 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα.

.«Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει στη συνείδηση των πολιτών»

«Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει στη συνείδηση των πολιτών γιατί έχει καταγραφεί ότι συνέβαλε με πολύ σημαντικό τρόπο στην πολιτική σταθερότητα του τόπου», ανέφερε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

«Αυτό λένε οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και αυτό εισπράττει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ. Ζούμε μια περίοδο δύσκολη, επώδυνη, έχουμε μπροστά μας δύσκολους κάβους, αλλά πιστεύουμε ότι αν υπάρχει σχέδιο μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο κ. Καρύδης , σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αναφερόμενος στην κινητικότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο, ο κ. Καρύδης σημειώνει:

«Δεν λέμε ότι είναι μεταρρυθμίσεις οι απολύσεις, αλλά σίγουρα εντάσσεται στις μεταρρυθμίσεις η αλλαγή του κλίματος στη δημόσια διοίκηση ώστε να γίνει πιο αποτελεσματική και να προσφέρει αυτά που πρέπει στον ελληνικό λαό. Πρέπει να εφαρμοστεί με συνέπεια το πρόγραμμα της κινητικότητας που δεν έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό μας ανάγκασε να πάρουμε μέτρα που ίσως να τα είχαμε αποφύγει. 

Έχουμε μπροστά μας τον ορίζοντα του Σεπτεμβρίου με βάση αυτά που ψηφίστηκαν στη βουλή και είναι ανάγκη όλοι οι υπουργοί να δουλέψουν με συνέπεια, σοβαρότητα και ενότητα, ώστε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής μας».

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ τονίζει την ανάγκη «να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά, να δημιουργηθεί το αναπτυξιακό ταμείο στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, να δοθεί μεγάλη μάχη για την ανάσχεση της ανεργίας, αλλά και τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού στις επιχειρήσεις… 

Όλα αυτά είναι ζητήματα που στο επόμενο διάστημα θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε όλους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και η συζήτηση που θα γίνει στην ΕΕ να είναι όχι για τη λιτότητα και για μέτρα που εμείς δεν προκρίνουμε απέναντι στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, αλλά για μέτρα ανάπτυξης».

Σχολιάζοντας τέλος τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ στο τελευταίο συνέδριό του, ο κ. Καρύδης εκτιμά ότι «δεν συγκίνησαν την πλειοψηφία του κόσμου ούτε δημιούργησαν κάποια δυναμική. Διότι πηγαίνοντας στη σημερινή Ευρώπη με μονομερείς ενέργειες και λέγοντας ότι θα διαγράψω το χρέος ,θα ακυρώσω τα μνημόνια και τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί, δεν πείθεις τον κόσμο με τέτοιου είδους πολιτικές».

.Συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Το υπουργείο Διοκητικής Μεταρρύθμισης είναι να επιβλέπει τη συνολική μεταρρύθμιση στο Δημόσιο, αλλά χρειάζεται η συνδρομή όλων των υπουργών για να επιτευχθούν οι ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι, δήλωσε ο υπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ενόψει της συνεδρίασης του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου. 
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για διττό ρόλο του υπουργείου: Να εκπληρώσει τις μνημνονιακές υποχρεώσεις, αλλά και να προχωρήσει στην υπέρβασή τους με αξιοκρατία και δικαιοσύνη

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.