.Το μήνυμα Πούτιν σε Τσίπρα: Βρες τα με τους δανειστές – Ξέχνα τα χρήματα

Ομιλίες, συναντήσεις, τετ α τετ, πολλές φωτογραφίες, μια υπογραφή αλλά χωρίς περαιτέρω αποτελέσματα είναι ο απόηχος του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα και της συνοδείας του στην Αγία Πετρούπολη. 

Μετά το τετ α τετ του πρωθυπουργού με τον Ρώσο πρόεδρο δεν έγιναν επίσημες δηλώσεις, ωστόσο, το μήνυμα που στέλνει η Μόσχα στην Αθήνα είναι ξεκάθαρο και την καλεί να συμφωνήσει με τους δανειστές. 

*Κρεμλίνο: Νιετ, Νιετ, Νιετ* Χαρακτηριστική είναι η αντίδραση του εκπροσώπου του Κρεμλίνου, ο οποίος, όταν ρωτήθηκε εάν υπήρξε συζήτηση Πούτιν-Τσίπρα για οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα, απάντησε με τ...περισσότερα »

.«Ντρίμπλα» ΣΥΡΙΖΑ σε Τσίπρα: 49 βουλευτές καλούν την κυβέρνηση να πάρει θέση στη Βουλή για τα αποτελέσματα της Επιτροπής για το χρέος

Τη στιγμή που η διαπραγμάτευση βρίσκεται στις τελευταίες της ώρες και όλοι οι δανειστές στέλνουν τελεσίγραφο στην Αθήνα, 49 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν την Πρόεδρο της Βουλής να φέρει τα αποτελέσματα της Επιτροπής για το χρέος στην Ολομέλεια. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κυβέρνηση, υπουργοί και πρωθυπουργός θα κληθούν να πάρουν θέση για το πόρισμα της επιτροπής της Ζωής Κωνσταντοπούλου. 

Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας είναι ο βουλευτής της Αριστερής Πλατφόρμας, Θανάσης Πετράκος, ενώ υπογράφουν και άλλοι όπως η Ραχήλ Μακρή, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. Σημειωτέον ότι η Επιτροπή Αλήθει... περισσότερα »

.Τσίπρας: Τέλος τα σενάρια τρόμου -Στη Σύνοδο Κορυφής θα υπάρξει λύση

Οι εξελίξεις στην πολιτική σκακιέρα το τελευταίο 24ωρο υπήρξαν καταιγιστικές. Μετά το δραματικό αδιέξοδο στη συνεδρίαση του Εurogroup, η σκυτάλη πέρασε στους Ευρωπαίους ηγέτες, με το βλέμμα όλων να εστιάζεται στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής που ορίστηκε για τη Δευτέρα. *Το Μέγαρο Μαξίμου μιλάει για επιτυχία και βλέπει λύση* 

Ως θετική εξέλιξη κρίνει τη σύγκληση της έκτακτης Συνόδου Κορυφής το Μαξίμου. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «H σύγκληση του Συμβουλίου Κορυφής τη Δευτέρα είναι θετική εξέλιξη στο δρόμο για συμφωνία. Επιδιώξαμε οι τελικές διαπραγματεύσεις να γίνουν στο ανώτατο π...περισσότερα »

.Κρεμλίνο για συζήτηση Πούτιν-Τσίπρα για οικονομική βοήθεια: «Νιετ, Νιετ, Νιετ»

Οχι ένα αλλά τρία «όχι» («νιετ, νιετ, νιετ») χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου για να απαντήσει στην ερώτηση αν οι Αλέξης Τσίπρας και Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν την παροχή οικονομικής βοήθειας στην Ελλάδα.
Ο Ντμίτρι Πεσκόφ διέψευσε ότι έγινε οποιαδήποτε συζήτηση για το ενδεχόμενο ρωσικής βοήθειας στην χειμαζόμενη Ελλάδα.
Σύμφωνα με το Reuters, όταν ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ρωτήθηκε αν στο περιθώριο της συνάντησης των κυρίων Πούτιν και Τσίπρα στο διεθνές οικονομικό φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης συζητήθηκε το ενδεχόμενο παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, απάντησε χαρακτηριστκά: «Όχι, όχι, όχι».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.