.Αλλάζει γραμμή η Κουμουνδούρου

Υποβαθμίζει τον στόχο της συγκρότησης «κυβέρνησης της Αριστεράς» η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στην απόφαση της συνεδρίασής της όπου έβγαλε τα συμπεράσματά της για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του περασμένου μήνα. Κάνει λόγο πλέον για «νέο συνασπισμό εξουσίας».

 Για τη «συγκρότηση ενός πλατιού δημοκρατικού, προοδευτικού, ριζοσπαστικού κινήματος ανατροπής». Oχι μόνο ενός τέτοιου κινήματος, αλλά και τη «συγκρότηση μιας πλατιάς δημοκρατικής προοδευτικής ριζοσπαστικής συμμαχίας». Aλλο το κίνημα, άλλο η συμμαχία. Η απόφαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει επίσης για «τη ...περισσότερα »

.Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!

Όλα δείχνουν ότι ο Φερνάντο Σάντος έχει καταλήξει στο αρχικό σχήμα της Εθνικής που θα ξεκινήσει κόντρα στους Κοσταρικανούς στις 23:00 σήμερα το βράδυ. Και βέβαια, ήταν πιο εύκολη η τελική επιλογή σε σχέση με το τελευταίο ματς κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Άλλωστε, ο Πορτογάλος δεν συνηθίζει να αλλάζει πρόσωπα και τακτική μετά από μια επιτυχία. Ειδικά, η συνολική εικόνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο ματς με τους Ιβοριανούς ήταν εξαιρετική και αναμφισβήτητα μια από τις πιο ολοκληρωμένες επί ημερών Φερνάντο Σάντος.

Ο Ορέστης Καρνέζης προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς το Σάββατο γεγονός που τον θέτει στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού. 

Ο διεθνής γκολκίπερ ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα του γυμναστή τερματοφυλάκων, Ζουστίνιο και έτσι θα υπερασπιστεί την εστία της Εθνικής. Η τετράδα της άμυνας θα μείνει ίδια και απαράλλακτη. Αριστερό μπακ ο Χοσέ Χολέμπας, δεξί ο Βασίλης Τοροσίδης και οι δύο στόπερ θα είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς.

Στη μεσαία γραμμή, ο Γιάννης Μανιάτης θα είναι το «εξάρι», με τον αρχηγό της «γαλανόλευκης», Γιώργο Καραγκούνη και τον Ανδρέα Σάμαρη να κλείνουν την τριάδα στα χαφ. Η συγκεκριμένη τριπλέτα λειτούργησε καλά στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού με την Ακτή Ελεφαντοστού.

 Καμία διαφοροποίηση δεν θα υπάρξει και στην επίθεση της Εθνικής καθώς ο Φερνάντο Σάντος θα διατηρήσει τον Λάζαρο Χιστοδουλόπουλο στο αριστερό άκρο, τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα δεξιά και τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.