.Στόχος η εξοικονόμηση 500 εκατ. ευρώ

Σε εξοικονόμηση 500 εκ. ευρώ, ποσό που σύμφωνα με το οικονομικό επιτελείο καλύπτει το δημοσιονομικό κενό του 2014, στοχεύει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί αύριο στη Βουλή. Το θέμα του δημοσιονομικού κενού αναμένεται να κυριαρχήσει στις διαπραγματεύσεις κυβέρνησης τρόικας η έλευση της οποίας πιθανολογείται στο τέλος της εβδομάδας. 
Οι εκπρόσωποι των δανείστων μας πάντως ανεβάζουν κατά πολύ το ποσό στα 2 δισ. ευρώ. Απολύσεις και δημόσιο αναμένεται επίσης να βρεθούν στο επίκεντρο των συζητήσεων. 

.Οι Έλληνες, ο λιγότερο «ευτυχισμένος» λαός της Ευρώπης

Ο λιγότερο «ευτυχισμένος» λαός της Ευρώπης είναι οι Έλληνες, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό των Γερμανικών Ταχυδρομείων και δημοσιεύεται από το οικονομικό περιοδικό «Wirtschaftswoche». Στον αντίποδα, οι πιο ευτυχισμένοι είναι οι Δανοί.

Οι γερμανοί επιστήμονες Μπερντ Ραφελχούσεν και Ρενάτε Κέχερ, στην ετήσια μελέτη «'Ατλας της Ευτυχίας», επισημαίνουν ότι το χάσμα μεταξύ των Ευρωπαίων διευρύνεται πλέον και σε ό,τι αφορά την ευτυχία. 

Ποτέ, όπως τονίζουν, από το 2002 που πραγματοποιήθηκε η πρώτη μελέτη, η διαφορά μεταξύ των χωρών της Ευρώπης δεν υπήρξε μεγαλύτερη. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μεταξύ Ελλάδας και Δανίας η διαφορά βρισκόταν τότε στις 3,4 μονάδες, ενώ σήμερα έχει διευρυνθεί στις 5,5 μονάδες.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.