.Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Λεμονίδης απο την παράταξη του Δημάρχου Ζωγράφου Κώστα Καλλίρη

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου
Κοιν.: κ. Δήμαρχο
κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους

Στις Δημοτικές εκλογές του 2010 κατέλαβα την θέση του πρώτου επιλαχόντος στο ψηφοδέλτιο της διοικούσας παράταξης και όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούσα στενά τα πεπραγμένα της διοίκησης. 


Η διαφωνία μου με τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν, πρακτικές οι οποίες είναι συνυφασμένες με το παρελθόν και διαφοροποιούνται από τους λόγους συμμετοχής μου στην παράταξη, με οδηγούν στην απόφαση να ανεξαρτητοποιηθώ από δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ζωγράφου Αύριο, θέση που κατέλαβα μετά την παραίτηση της συναδέλφου Ε. Σαπρίκη και να παραμείνω για το υπόλοιπο της θητείας μου ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Με Εκτίμηση
Δημήτρης Λεμονίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος
Δήμου Ζωγραφου

.Το αγνοούμενο αεροσκάφος συνετρίβη στον νότιο Ινδικό Ωκεανό

Το αεροσκάφος της Malaysia Airlines που αγνοείται από τις 8 Μαρτίου συνετρίβη στο νότιο Ινδικό Ωκεανό, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της Μαλαισίας Νατζίμπ Ραζάκ. «Η τελευταία θέση του ήταν στη μέση του Ινδικού Ωκεανού, δυτικά του Περθ» της Αυστραλίας, ανέφερε ο Ραζάκ σε σημερινή του ανακοίνωση στον Τύπο, αφού ενημέρωσε σχετικά τους συγγενείς των 239 επιβαινόντων του Boeing 777. 

«Πρόκειται για μια απομακρυσμένη περιοχή, μακριά από οποιοδήποτε σημείο προσγείωσης. Γι' αυτό με βαθιά θλίψη και απογοήτευση πρέπει να σας ενημερώσω ότι, σύμφωνα με τα νέα αυτά στοιχεία, η πτήση MH370 ολοκλήρωσε το ταξίδι της στον νότιο Ινδικό Ωκεανό».

«Κανένας από τους επιβαίνοντες δεν έχει επιβιώσει», αναφέρει ένα μήνυμα της αεροπορικής εταιρείας στα κινητά τηλέφωνα των συγγενών τους, σύμφωνα με το BBC. Όπως επεσήμανε ο Ραζάκ, οι πληροφορίες αυτές προήλθαν από τη βρετανική υπηρεσία έρευνας αεροπορικών ατυχημάτων. 

Ο μαλαισιανός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι περισσότερες λεπτομέρειες για τα νέα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως σχετικά με το Μπόινγκ θα παρουσιαστούν αύριο Τρίτη.

.Σε κλίμα βαρύτατου πένθους τελέστηκε η κηδεία του Τάσου Μητσόπουλου

Μέσα σε κλίμα βαθύτατου πένθους και με στρατιωτικές τιμές η Κύπρος κήδευσε σήμερα τον υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο, που πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 48 ετών, ύστερα από εγκεφαλική αιμορραγία. 

Η κηδεία του τελέστηκε, το μεσημέρι δημοσία δαπάνη από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Κοντού Λάρνακας, προϊσταμένου του αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, σύσσωμου του Υπουργικού Συμβουλίου, της πολιτικής, στρατιωτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, κρατικών και πολιτειακών αξιωματούχων και πλήθους κόσμου.

Την ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης εκπροσώπησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ παρόντες στην κηδεία ήταν και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας Μιχαήλ Κωσταράκος και ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, του οποίου ο εκλιπών ήταν για χρόνια στενός συνεργάτης και φίλος.

.Αποσύρονται οι ουκρανικές δυνάμεις από την Κριμαία

Η ουκρανική ηγεσία αποφάσισε τη μεταφορά του συνόλου των ουκρανικών στρατιωτικών δυνάμεων από την Κριμαία στην ηπειρωτική Ουκρανία.

Ο ασκών χρέη προέδρου της Ουκρανίας Ολεξάντερ Τουρτσίνοφ έδωσε εντολή στο ουκρανικό υπουργείο Άμυνας να αποσύρει το σύνολο των ουκρανικών δυνάμεων από το έδαφος της Κριμαίας, εξαιτίας των απειλών των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των μελών των ουκρανικών δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Μιλώντας στο ουκρανικό κοινοβούλιο μετά την επίθεση των ρωσικών δυνάμεων κατά της ουκρανικής ναυτικής βάσης κοντά στην Φεοντόσια, ο ουκρανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Συμβούλιο Εθνικής Αμύνης και Ασφαλείας έδωσε εντολή στο υπουργείο Άμυνας για την αναδιάταξη των στρατιωτικών δυνάμεων στην Κριμαία και την απομάκρυνση των οικογενειών τους.

.Έστω και στο παρά πέντε υπάρχει χρόνος για τη μεγάλη υπέρβαση»

Τη μεγάλη υπέρβαση για την ενίσχυση του εγχειρήματος της κεντροαριστεράς ζητά ο Νίκος Μπίστης, απευθυνόμενος προς τη ΔΗΜΑΡ και τους «58». Με άρθρο του σήμερα, στην εφημερίδα *Έθνος*, ζητά «την ένταξη της ΔΗΜΑΡ στην Ελιά και τη συμμετοχή των “58” στο ψηφοδέλτιο με όλες τους τις δυνάμεις». Το στέλεχος της Ελιάς σημειώνει: «Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. 

Ότι ο χρόνος είναι ελάχιστος. Ότι μεσολάβησαν συγκρούσεις. Όμως είναι νόμος στην πολιτική, ποτέ να μη λες ποτέ. Και ότι έστω και στο παρά πέντε υπάρχει χρόνος για τη μεγάλη υπέρβαση». Ο λόγος για την ένταξη της ΔΗΜΑΡ στην Ελιά και τη ... περισσότερα »

.«Καρμπόν» οι ανακοινώσεις των κομμάτων για την 25η Μαρτίου!

Όπως φαίνεται σε κάποια κόμματα, οι επιτετραμμένοι με την σύνταξη των ανακοινώσεων για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, δεν δίνουν και πολύ προσοχή στα όσα γράφουν... Για την ακρίβεια, δεν γράφουν καθόλου. Όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας τις φετινές ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ, είναι πανομοιότυπες με εκείνες που τα κόμματα εξέδωσαν και πέρσι! Και ενώ στο ΚΚΕ φαίνεται να άλλαξαν τουλάχιστον τις παραγράφους στο ίδιο κείμενο που δημοσιεύτηκε στον Τύπο το 2013, η αναίνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτούσια. Το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του, Ευάγγελος Βενιζέλος στην ανακ... περισσότερα »

.Λουκέτο επ’ αόριστον στα φαρμακεία από την Τετάρτη

Σε απεργία διαρκείας από την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Μαρτίου, προχωρούν οι φαρμακοποιοί, απαντώντας στον «αιφνιδιασμό της κυβέρνησης, που με ύπουλο τρόπο φέρνει την τελευταία στιγμή, στο νομοσχέδιο που συμφώνησε με την τρόικα, αλλαγές στο καθεστώς των φαρμακείων, οδηγώντας τον κλάδο των 12.000 φαρμακείων σε καταστροφή και τη Δημόσια Υγεία σε κίνδυνο».

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ο πρόεδρος Κυριάκος Θεοδοσιάδης ανέφερε ότι προωθούνται διατάξεις που βάζουν τα φαρμακεία από την πίσω πόρτα στα σούπερ μάρκετ και τα παιχνιδάδικα, που επιτρέπουν σε έναν μόνο φαρμακοποιό να έχει δυνατότητα να κατέχει άδειες 100 και πλέον φαρμακείων, 

τα φαρμακεία να ανοίγουν όποτε και ό,τι ώρα θέλουν, καταργεί τις αποστάσεις μεταξύ φαρμακείων, με συνέπεια τη συσσώρευση φαρμακείων στα κέντρα των πόλεων, ενώ το φάρμακο με την απελευθέρωση τιμής από 1-1-2017 γίνεται εμπόρευμα.

«Ο Έλληνας ασφαλισμένος χάνει το φαρμακείο της γειτονιάς του. Πρόκειται για καταστάσεις πέραν κάθε λογικής, που ευνοούν πέντε ισχυρούς για να ελέγχουν την περίθαλψη» ανέφερε ο κ. Θεοδοσιάδης, καλώντας τον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τον υπουργό Υγείας να παρέμβουν και να «επαναφέρουν στην τάξη τους συντάκτες του νομοσχεδίου».

«Τα φαρμακεία δεν θα πάνε ως πρόβατα σε σφαγή. Όσοι θέλουν φάρμακα ας πάνε να τα προμηθευτούν στο γραφείο του κ. Χατζηδάκη. Οι βουλευτές που σκοπεύουν να ψηφίσουν αυτές τις διατάξεις ας εξασφαλίσουν φάρμακα και για τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΦΣ.

Οι φαρμακοποιοί δηλώνουν αποφασισμένοι να μην ανοίξουν τα φαρμακεία τους έως ότου αποσυρθούν οι συγκεκριμένες διατάξεις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα είμαστε στα "κάγκελα" και τους δρόμους».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.