.Μεγάλη η προσέλευση στον χώρο του Πολυτεχνείου

Εκατοντάδες πολίτες προσέρχονται από νωρίς το πρωί στο Πολυτεχνείο για να τιμήσουν τους νεκρούς της εξέγερσης του 1973. Πολλά είναι τα μικρά παιδιά που με τους γονείς ή τους παππούδες τους έρχονται να αφήσουν ένα γαρίφαλο.
Η πόρτα του Πολυτεχνείου είναι καλυμμένη με κόκκινα γαρίφαλα. Πάνω της υπάρχουν ζωγραφιές μικρών παιδιών με μηνύματα για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική στον χώρο του Πολυτεχνείου, αλλά και στη γύρω περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά στην οδό Πατησίων και στους γύρω δρόμους.

Οι πύλες του Πολυτεχνείου έκλεισαν στη μία το μεσημέρι και η πορεία προς το Σύνταγμα και την πρεσβείας της Αμερικής, θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα. 

Κλειστός, από τις 12 το μεσημέρι, είναι ο σταθμός του μετρό Πανεπιστήμιο, ενώ από τις 2 μμ θα κλείσουν και οι σταθμοί Σύνταγμα, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής και Αμπελόκηποι. 

Κλειστοί θα είναι και πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας για τη διευκόλυνση διέλευσης της πορείας, ενώ αλλαγές θα γίνουν και στα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ.

.Ανοίγει το Taxis για τις ρυθμίσεις χρεών σε 100 δόσεις

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η τροπολογία με την οποία εξαιρέθηκαν από τη ρύθμιση των 100 δόσεων οι βεβαιωμένες οφειλές που δεν ήταν ληξιπρόθεσμες έως την 1η Οκτωβρίου 2014. Έτσι άνοιξε ο δρόμος προκειμένου το αργότερο έως αύριο Τρίτη να ενεργοποιηθεί η ειδική διαδικτυακή εφαρμογή στο TAXIS για την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση οφειλών. 

Για να γίνει αυτό θα πρέπει σήμερα ή αύριο να εκδοθεί η νέα εγκύκλιος της γενικής γραμματέως Δημοσίων Εσόδων Κατερίνας Σαββαΐδου για τις προϋποθέσεις υπαγωγής στη ρύθμιση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για να υπαχθεί κάποι... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.