.Η κατάθεση που καίει τη Greek Mafia: Οι βόμβες, ο Σμπώκος και η τρομοκρατία

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για τη δράση του μεγαλύτερου κυκλώματος εκβιαστών στην Ελλάδα, το οποίο, μάλιστα, φέρεται να έλεγχαν τρεις «επώνυμοι» βαρυποινίτες μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η δικογραφία είναι χιλιάδων σελίδων, ενώ, υπάρχουν μαρτυρίες και καταθέσεις που «καίνε» τον Παναγιώτη Βλαστό και τους υπόλοιπους συνεργούς του. 

Μια από αυτές, που κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, είναι εκείνη της «Λίτσας», της Ευαγγελίας Βλαστού, πρώτης ξαδέλφης του βαρυποινίτη, η οποία τον συνδέει με τις επιθέσεις κατά του Γιάννη Σμπώκου, την απαγωγή Παναγόπουλου, αλλά και τους Πυρήνες της... περισσότερα »

.Πρώτες απολογίες κατηγορουμένων στην υπόθεση του κυκλώματος «νονών»

Ενώπιον της ανακρίτριας Διαφθοράς απολογούνται σήμερα οι έξι πρώτοι κατηγορούμενοι από τους 15 συλληφθέντες για την υπόθεση της μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να συντόνιζε τη δράση της, μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. 

Ήδη έχει απολογηθεί η πρώτη από την ομάδα των κατηγορουμένων που μετήχθησαν σήμερα, η πρώην σύζυγος του φερόμενου ως ενός εκ των τριών εγκεφάλων της οργάνωσης, Παναγιώτη Βλαστού. Η κατηγορουμένη φέρεται να αρνήθηκε ενώπιον της δικαστικής λειτουργού οποιαδήποτε συμμετοχή της σε παράνομες πράξεις. Η γυναίκα υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι: «με τον... περισσότερα »

.Σεβαστείτε τις δεσμεύσεις σας, δηλώνουν Γιούνκερ και Λαγκάρντ

Η όποια νέα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις των προκατόχων της και να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στο πρακτορείο Ρόιτερς. Οι δηλώσεις αυτές φαίνονται, σημειώνει το πρακτορείο, ως σαφής προειδοποίηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος παγιώνει το προβάδισμά του στις δημοσκοπήσεις λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

«Η όποια νεοεκλεγείσα ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που ήδη υπάρχουν και να παραμείνει στον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής υπευθυνότητας» σημείωσε ο κ. Γιούνκερ, με δήλωσή του στο πρακτορείο, προσθέτοντας: «Η Ευρώπη θα συμπαρασταθεί στην Ελλάδα. Αλλά, η Ευρώπη αναμένει επίσης από την Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις έναντι των εταίρων της». 

Σαφή προειδοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις τυχόν αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου χρέους, ύψους 240 δισ. ευρώ, απηύθυνε η επικεφαλής του ΔΝΤ,  Κρ. Λαγκάρντ τονίζοντας πως «ως αρχή, οι συλλογικές προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτες, αλλά, ταυτόχρονα ένα χρέος είναι ένα χρέος και αυτό αποτελεί συμβόλαιο».

.«Ο τρόμος για το ευρώ: Ο Τσίπρας παίζει με τη φωτιά»

«Ο τρόμος για το ευρώ» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, η οποία γράφει στον υπότιτλο του ίδιου δημοσιεύματος: «Ο επικεφαλής Αριστερός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας παίζει με τη φωτιά: 

Λίγο πριν από τις εκλογές δελεάζει τους συμπατριώτες του με το τέλος της μισητής πολιτικής λιτότητας - και ταυτόχρονα αποδέχεται μια (ενδεχόμενη) έξοδο της χώρας από το ευρώ. Ποιος είναι αυτός ο άνδρας και τι θέλει;». 

«Ολόκληρη η Ευρώπη κοιτάζει αυτή την εβδομάδα έναν άνθρωπο: τον Αλέξη Τσίπρα. Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ξυπνά τον φόβο, που πιστευόταν ότι είχε ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.