.Θρίλερ με την έλευση του Brussels Group στη Αθήνα - Διαψεύδει το Μαξίμου - Δεν επιβεβαιώνουμε, λέει η Κομισιόν

*Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαπραγμάτευση του Brussels Group. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Αθήνα καταφθάνουν απόψε τα μέλη της "ομάδας Βρυξελλών" (Brussels Group), με στόχο τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων.Πληροφορίες που διαψεύδει ωστόσο το Μαξίμου, κάνοντας λόγο για προϊόν επιστημονικής φαντασίας.*

 Αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, ερωτηθείς για το αν ισχύει η πληροφορία που μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δήλωσε: «Δεν επιβεβαιώνουμε ότι το ΒrusselsGroup θα συναντηθεί στην Αθήνα το Σάββατο». Νωρίτερα, πηγές ανέφεραν ότι ο... περισσότερα »

.ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΑΣ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ...

Αίσθηση προκαλούν οι νέες δηλώσεις του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ για την Ελλάδα, οι οποίες δραματοποιούν... ακόμα περισσότερο τόσο την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, όσο και τη διαπραγμάτευση. 

Την ώρα που επιχειρεί να φανεί καθησυχαστικός αναφορικά με την αποχώρηση των τεχνικών κλιμακίων του ΔΝΤ, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής λέει χαρακτηριστικά ότι μιλά τρεις φορές την εβδομάδα με φίλους του στην Ελλάδα και του λένε ότι «δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν τα φάρμακα».
 Ακόμη, καλεί, ουσιαστικά, τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να τα βγάλει πέρα με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, για τις... περισσότερα »

.Guardian: Το ΔΝΤ είπε στον Τσίπρα... «νομίζεις πως είσαι τυχερός, αλητάκο;»

«Πρέπει να κάνεις μια ερώτηση στον εαυτό σου. Νομίζω πως είμαι τυχερός; Λοιπόν, είσαι, αλητάκο;». Είναι μια κλασική ατάκα από την ταινία «Dirty Harry» με τον Κλιντ Ίστγουντ που ο Guardian χρησιμοποιεί βάζοντας στον κεντρικό ρόλο το ΔΝΤ. 

«Η αποχώρηση του Ταμείου από τις διαπραγματεύσεις ήταν ένα μήνυμα σύντομο και σκληρό», σημειώνει ο δημοσιογράφος Λάρι Έλιοτ και προσθέτει πως υπό το βάρος των διαφορών -που σύμφωνα με το ΔΝΤ είναι σημαντικές- και του αδιεξόδου στις συνομιλίες, οι δύο πλευρές απέχουν πολύ από μια συμφωνία. 

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή της εβδομάδας είναι διαφανεί ότι...περισσότερα »

.«Φόβοι για διακοπή του ELA από την ΕΚΤ αν δεν υπάρξει συμφωνία»

Έτοιμοι να κόψουν την έκτακτη παροχή ρευστότητας (ELA) στην Ελλάδα στις ελληνικές τράπεζες είναι οι κεντρικοί τραπεζίτες, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία αναφέρει σε δημοσίευμά του το Reuters.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, «με τον φόβο ότι η Ελλάδα μπορεί να βγει εκτός Ευρωζώνης, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα παρέχει οικονομική στήριξη προσπαθώντας να την κρατήσει εντός ευρώ, αλλά ένα Grexit θα έδινε μια νέα τροπή στα γεγονότα», σχολιάζει το Reuters.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.