.Πόσο κοστολογεί ο ΣΥΡΙΖΑ το οικονομικό του πρόγραμμα

Σε κωδικοποίηση και σε ακριβή κοστολόγηση των προτάσεων του σχεδίου εθνικής ανασυγκρότησης, που ανακοίνωσε ο πρόεδρός του Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, προχώρησε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο το πρόγραμμα να γίνει γνωστό και κατανοητό από το σύνολο των πολιτών. 

Σε κομματικά στελέχη επικρατεί ικανοποίηση για τον αντίκτυπο, που, όπως τονίζουν, είχε η ανακοίνωση του προγράμματος, ενώ υποστηρίζουν ότι η σοβαρότητα και η πληρότητα με την οποία ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προκαλέσει αμηχανία στην κυβέρνηση. Η ακριβής κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής: ... περισσότερα »

.Βούλτεψη: Στη ΔΕΘ αποκαλύφθηκε η κρυφή ατζέντα του Τσίπρα

«Ο κ. Τσίπρας για παράδειγμα, δεν αναφέρθηκε καθόλου στους ένστολους, στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας που υποτίθεται ότι τόσο πολύ κόπτεται για αυτούς. Δεν είπε ούτε μια κουβέντα. Για τους αγρότες που έκανε τόσο μεγάλη φασαρία με τις κυρώσεις στη Ρωσία, δεν είπε επίσης ούτε μία λέξη.

 Για τα ακίνητα και τον νόμο που θα αντικαταστήσει τον ΕΝΦΙΑ ήταν εντελώς ασαφής σε σημείο που οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι να λένε ότι θα είναι παράδεισος ο ΕΝΦΙΑ σε σχέση με την κόλαση που του επιφυλάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ερώτημα είναι: Θα πληρώνει κανείς φόρο; Ή το αφήνει να εν... περισσότερα »

.«Αγώνας με όλα τα μέσα κατά του ισλαμικού κράτους»

 Η διεθνής κοινότητα, εκπρόσωποι της οποίας συνεδρίασαν σήμερα στο Παρίσι στο πλαίσιο της διάσκεψης για την ασφάλεια του Ιράκ, υποσχέθηκε να υποστηρίξει "με όλα τα απαραίτητα μέσα", περιλαμβανομένων των στρατιωτικών, τον αγώνα της Βαγδάτης εναντίον των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους υπογραμμίζοντας ότι "επείγει" να εκδιωχθούν από το βόρειο τμήμα της χώρας.

"Το Ντάες (σ.σ.: το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους) δεν είναι μια απειλή μόνο για το Ιράκ, αλλά και για ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα" υπογράμμισαν οι περίπου τριάντα χώρες και οργανισμοί που συμμετείχαν στη σύνοδο.
Σε μια κοινή δήλωση που εκδόθηκε στο τέλος της συνάντησης, "όλοι οι συμμετέχοντες υπογράμμισαν την επείγουσα ανάγκη να εκδιωχθεί το Ντάες από τις περιφέρειες στις οποίες έχει εγκατασταθεί στο Ιράκ".

"Για το σκοπό αυτό, δεσμεύθηκαν να στηρίξουν τη νέα ιρακινή κυβέρνηση στη μάχη της εναντίον του Ντάες με όλα τα απαραίτητα μέσα, περιλαμβανομένης μιας κατάλληλης στρατιωτικής βοήθειας".

.Τα δύο μηνύματα που «καίνε» τον Τσίπρα

Την πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για *προσφυγή στις κάλπες*… χθες τόνισε επανειλημμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής στη ΔΕΘ, με εκτενείς αναφορές στα κοστολογημένα μέτρα και διαβεβαιώσεις για την προσήλωση του κόμματος στην Ευρωζώνη. 

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όπως αναμενόταν, προχώρησε στις εξαγγελίες για την αποκατάσταση της ανθρωπιστικής κρίσης, υπογραμμίζοντας πολλάκις ότι δεν πρόκειται για το πλήρες πρόγραμμα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά για τις πρώτες προτεραιότητες, από τη στιγμή που το κόμμα του θα κληθε... περισσότερα »

.«Η Ελλάδα επέστρεψε»

Οι ευρύτατες μεταρρυθμίσεις είναι η απάντηση στο λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό που αποτελούν τους δύο αποσταθεροποιητικούς παράγοντες σε περιόδους κρίσης. Αυτό τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας πριν από λίγο σε συνέδριο της Wall Street Journal στη Στοά του Αττάλου με θέμα «Δημοκρατία υπό πίεση». 
Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η Ελλάδα επέστρεψε, ξεπερνά την κρίση και θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. Παράλληλα, επισήμανε οτι ο λαικισμός βασίζεται σε γλυκά ψέμματα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τα οποία καταπολεμούμε με την αλήθεια.
Αναφέρομενος εμμέσως στις εξαγγελίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για ψεύτικες υποσχέσεις που αν υλοποιηθούν θα οδηγήσουν τη χώρα σε οπισθοδρόμηση.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.