.Αδιέξοδο:Διαφωνούν Αθήνα-δανειστές-Ανεβλήθη η επικοινωνία Τσίπρα-Γιούνκερ

Ούτε ένα ούτες δύο αλλά πέντε είναι τα ανοικτά μέτωπα κυβέρνησης-δανειστών καθιστώντας δραματική την «διαπραγμάτευση». Είναι ενδεικτικό ότι αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για απόψε επικονωνία Τσίπρα-Γιούνκερ εν αναμονή του αποτελέσματος της τηλεδιάσκεψης Σταθάκη-κουαρτέτου που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τα μέτωπα που παραμένουν ανοικτά καθώς δεν έχει αρθεί η διαφωνία Αθήνας-δανειστών είναι τα εξής: 1. Οι 100 δόσεις, 2. Τα γενόσημα, 3. Τα «κόκκινα» δάνεια, 4. Το αγγελιόσημο 5. Ο ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση Ολα αυτά τίθενται επί τάπητος στην τηλεδι...περισσότερα »

.«Πέθαναν» τον Βαρουφάκη, αλλά ο «βαρουφακισμός» συνεχίζεται

Πρόσφατα γράφαμε ότι φαίνεται πως η κυβέρνηση επιστρέφει στην εποχή των Βαρουφάκηδων της σκληρής και περήφανης διαπραγμάτευσης. 

Οι έξι μήνες που κατέστρεψαν την Ελλάδα δεν έβαλαν μυαλό στην κυβέρνηση, δεν τους ταρακούνησαν, παρά το γεγονός ότι οι τράπεζες είναι ουσιαστικά ακόμη «κλειστές» και η ελληνική οικονομία έχει επιβαρυνθεί με ένα νέο σκληρό μνημόνιο και με μια διετία ύφεσης. 

Τώρα, λοιπόν μαθαίνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η αποψινή τηλεδιάσκεψη του Euroworking Group η οποία επρόκειτο να προετοιμάσει τις αποφάσεις που θα λάμβανε την Δευτέρα το Eurogroup για τη χορήγ... περισσότερα »

.ΠΑΣΟΚ για Κουμουτσάκο: Έχουμε συνηθίσει το τέρας

Την επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου καταδικάζει ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης και χαρακτηρίζει αδιανόητο να μην έχουν συλληφθεί ακόμα οι φυσικοί αυτουργοί. 

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, αυτό που πολιτικά οφείλουμε να πούμε είναι ότι η ρήση του Μάνου Χατζηδάκη τα λέει όλα: Έχουμε συνηθίσει το τέρας. 

Όταν είχαμε τα πρώτα γιαούρτια, κάποιοι έλεγαν ότι κάνουν καλό στην επιδερμίδα, όταν είχαμε αντισυγκεντρώσεις, μούντζες και ξύλο, ήταν πολιτικά νομιμοποιημένα γεγονότα, όταν δολοφονήθηκε ο Φύσσας δεν κατάφερε το πολιτικό σύστημα και η κοινωνία να ενωθεί και να... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.