.ΠΡΟΣΟΧΗ. Η Νούμερο 1 αντικαρκινική ουσία είναι ελεύθερη στην φύση ! Τι κρύβουν οι φαρμακοβιομηχανίες !

Πριν λίγους μήνες άκουσα από πολύ δικό μου άνθρωπο για τη θεραπεία του καρκίνου με κουκούτσια από βερίκοκα, τα οποία στο εξωτερικό τουλάχιστον πωλούνται και σε ειδική συσκευασία. Τη μέθοδο αυτή ανακάλυψε αναζητώντας εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο, μελετώντας ένα σχετικό βιβλίο- οδηγό. 
Σήμερα μου εστάλη ένα κείμενο, το οποίο διαφωτίζει ακόμη περισσότερο το θέμα αυτό. 

Για πολλούς ίσως μοιάζει "τρελό" ή απίθανο, καθώς πέρα από τις κλασσικές (έως και αυτοκτονικές) μεθόδους "αποκατάστασης" του καρκίνου, (ακτινοβολίες, χημειοθεραπείες ή εγχειρήσεις) δεν τους είναι γνωστή η απέραντη σο...περισσότερα »

.Δήμος Ζωγράφου : Συναυλία αφιερωμένη στον Λευτέρη Παπαδόπουλο

 Μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα στο Λευτέρη Παπαδόπουλο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οργανώνει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, στο πάρκο Γουδή, το Ν.Π. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας . Στη συναυλία συμμετέχουν ο Μιχάλης Ανδρεάτος, η Σοφία Παπάζογλου, ο Κώστας Μάντζιος, η Ειρήνη Χαρίδου, ο Βαγγέλης Δούβαλης, ο Γιάννης Καρκοβίρης ,ενώ, τη μουσική επιμέλεια έχει  ο Πέτρος Βαγιόπουλος.
Η συναυλία είναι αφιερωμένη στο Λευτέρη Παπαδόπουλο, το στιχουργό,τον ποητή, το συγγραφέα, το δημοσιογράφο, τον άνθρωπο. 

Τον άνθρωπο που έκανε τις γειτονιές του στίχους, τα δύσκολα παιδικά του χρόνια τραγούδια, τη «Φτωχολογιά» και την «Άπονη Ζωή», δισκογραφική επιτυχία. Με τους στίχους του πονέσαμε , συγκινηθήκαμε, αγαπήσαμε, γίναμε πιο δοτικοί και γενναιόδωροι. 

«Όλα δικά σου μάτια μου», «Αυτά τα χέρια» «Το άγαλμα», «Η Αριστοτέλους» «Η αλάνα», οι πόθοι, τα πάθη, οι έρωτες, οι αγώνες, η ιστορία του τόπου μας για πάνω από μισό αιώνα.

Ο Λευτέρης  Παπαδόπουλος έχει γράψει στίχους για περισσότερα από 1.200 τραγούδια, έχει μελοποιηθεί από κορυφαίους συνθέτες και έχει τραγουδηθεί από τους μεγαλύτερους  ερμηνευτές. 

Ο ίδιος, λέει, πως πατρίδα του είναι η γειτονιά του και πως εάν ο κόσμος  κάποια στιγμή κατασρεφόταν θα ήταν ικανοποιημένος αν σωζόταν το «Σαββατόβραδο στην Καισαριανή».

.«Το ΔΝΤ δεν έκανε λάθος»

Το ΔΝΤ δεν έκανε λάθος σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, δήλωσε η επικεφαλής του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στο CNN και την Κριστιάν Αμανπούρ.
Η Κριστίν Λαγκάρντ, αναιρώντας τις παρατηρήσεις πρόσφατης έκθεσης του ίδιου του ΔΝΤ, σημείωσε πως εάν το Ταμείο είχε συστήσει αναδιάρθρωση του χρέους από τον πρώτο χρόνο του ελληνικού προγράμματος, θα προέκυπτε ένας ξεκάθαρος κίνδυνος διάχυσης στην υπόλοιπη Ευρωζώνη, αφού δεν υπήρχε ακόμη τότε κάποιο τείχος προστασίας.
Όπως ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ, επρόκειτο για ένα θέμα σχετικά με το "πότε και πώς κόβεις το χέρι και με ποιό τρόπο σταματάς τη μόλυνση προκειμένου να απομακρύνεις τον φόβο να καταρρεύσει το όλο σύστημα"

.Κατεπείγουσα έρευνα για άδειες οπλοφορίας

Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του διευθυντή του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, ότι συνάδελφός του, διευθυντής μίας εκ των εννέα κλινικών του ιδρύματος είναι στέλεχος της Χρυσής Αυγής και χορηγεί πιστοποιητικά ψυχικής κατάστασης για την έκδοση αδειών οπλοφορίας, ξεκινάει ο διοικητής του ιδρύματος, με εντολή του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη .
Εν τω μεταξύ, στις φυλακές Μαλανδρίνου αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ο Γιώργος Ρουπακιάς. Αρχικά επρόκειτο, μετά την απόφαση για προφυλάκιση του, να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού ωστόσο, οι κρατούμενοι τον κήρυξαν «ανεπιθύμητο».
Νωρίτερα, τα πέντε πρόσωπα που συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργου Ρουπακιά, λίγο πριν ή λίγο μετά το έγκλημα, ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία και εντός των επομένων ημερών αναμένεται να κληθούν σε απολογία από την ανακρίτρια Πειραιά, που ερευνά την υπόθεση.  
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η μαρτυρία ενός προσώπου που φέρεται ότι γνωρίζει εκ των έσω λεπτομέρειες για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. 

Εν τω μεταξύ, ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των εκπροσώπων των κομμάτων στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, χαρακτηρίζοντας εγκληματική και νεοναζιστική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή. Αύριο θα καταθέσουν μετανάστες που έπεσαν θύματα της Χρυσής Αυγής.
Την ίδια ώρα, αστυνομικός που υπηρετούσε στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Μπαρμπαρούση στην Αιτωλοακαρνανία και ήταν σε διαθεσιμότητα, συνελήφθη μετά από έρευνα στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο, καθώς βρέθηκαν 17 κυνηγετικά φυσίγγια, ένα αστυνομικό πηλίκιο και κράνος από διμοιρία των ΜΑΤ τα οποία ανήκουν στον αστυνομικό.
Στα γραφεία βρέθηκαν, μετά από έρευνα της αστυνομίας ασπίδες, κράνοι, δάδες, κοντάρια, ράβδοι και ένα τσεκούρι.

.«Τάγματα εφόδου και νεοναζιστικές οργανώσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός το μεσημέρι από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια και τον ενημέρωσε για την εντολή που, όπως είπε, έχει από τον πρωθυπουργό ότι «τάγματα εφόδου στη χώρα και νεοναζιστικές οργανώσεις δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές».

Ο Κάρολος Παπούλιας υποδέχθηκε τον υπουργό επισημαίνοντας ότι παρακολουθεί τις πολύ σημαντικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.

Ο Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση, ανέφερε ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο για την αναφορά του προς την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τις εγκληματικές δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.

Υπογράμμισε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι «η συντριπτική -όχι απλώς η μεγάλη- πλειοψηφία των γυναικών και των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι περήφανοι άνθρωποι, οι οποίοι δίνουν τα πάντα για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειας του Έλληνα πολίτη. 

Και μάλιστα υπό δυσχερέστατες συνθήκες, με χαμηλότατους μισθούς και σε ένα κλίμα το οποίο δεν επιτρέπει πάντοτε να αποδώσουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους».

Όμως, σημείωσε, «κάνουν ό,τι μπορούν- από το 1984 έχουν θρηνήσει 86 θύματα. Δεν γνωρίζω καμιά άλλη επαγγελματική ομάδα ή ο,τιδήποτε και αν το χαρακτηρίσει κανείς, να έχει τέτοιον αριθμό θυμάτων για την προστασία της ζωής και της ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών».

Το ίδιο ο κ. Δένδιας επανέλαβε και στις δηλώσεις του, μετά το τέλος της συνάντησης.

Ο Κάρολος Παπούλιας μίλησε για την εντύπωση που του έκανε η γυναίκα αστυνομικός που έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στη σύλληψη του δράστη.

«Θα την καλέσω την άλλη εβδομάδα, κύριε Πρόεδρε, γιατί είναι καλό να προβάλουμε παραδείγματα», σημείωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης για να συμπληρώσει ο κ. Παπούλιας: «Βέβαια, αξίζει τον κόπο».

Ο Νίκος Δένδιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που μετακινήθηκαν ή παραιτήθηκαν, δήλωσε ότι «αυτό που έγινε δεν συνιστά παραδοχή ή υπόμνηση ότι έχουν σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Οι ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. το λένε καθαρά. Παρακαλώ να τις διαβάσετε».

.Όπλα και υλικό της Χρυσής Αυγής σε σπίτι στο Ρέθυμνο

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε έναν 40χρονο Έλληνα από το Ρέθυμνο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ως παρανόμως κατεχόμενα, τα ακόλουθα είδη :

- Εύχρηστο πολεμικό τυφέκιο εκτόξευσης σφαιριδίων, τύπου Μ-16, μετά κενού γεμιστήρα,

- εύχρηστο πιστόλι εκτόξευσης σφαιριδίων, μετά κενού γεμιστήρα, χωρητικότητας 30 σφαιριδίων,

- κενός γεμιστήρας ανωτέρω πιστολίου,

- ταχυγεμιστήρας ανωτέρω πιστολίου, χωρητικότητας ενενήντα (90) σφαιριδίων, περιέχουσα τριάντα τρία (33) σφαιρίδια,

- εννέα πλήρη και εύχρηστα φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9 mm .

- πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου σουγιάς μήκους 25 εκατοστών,

- δερμάτινο μαστίγιο μήκους 73 εκατοστών,

- επιχειρησιακή εξάρτηση, τύπου γιλέκου, χρώματος χακί, φέρουσα θήκες γεμιστήρων και πιστολίου,

- έντυπο υλικό συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος (Χρυσή Αυγή),

- δεκαοκτώ ξύλινα κοντάρια, μήκους 128 εκατοστών έκαστο, φέροντα σημαία. 

Ο 40χρονος, θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η προέλευση και λόγος κατοχής των κατασχεθέντων.

.Συνομιλία Μπ. Ομπάμα με Ευ. Βενιζέλο

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα είχε σύντομη συνομιλία με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, κατά την χθεσινοβραδινή δεξίωση του Αμερικανού ηγέτη προς τιμή των επικεφαλής των αντιπροσωπειών που συμμετέχουν στην 68η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο Αμερικανός πρόεδρος αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον Αύγουστο και επανέλαβε με τον κ. Βενιζέλο ότι θα δοθεί συνέχεια στα όσα είχαν συζητηθεί τότε, στο Λευκό Οίκο.
 
Ο κ. Βενιζέλος εκπροσώπησε σήμερα την Ελλάδα στην έναρξη της 68ης Συνόδου της ΓΣ και παρακολούθησε τις ομιλίες του γενικού γραμματέα του διεθνούς οργανισμού, Μπαν Κι-μουν και του προέδρου Ομπάμα.

.Διαδοχικές συναντήσεις Κ. Παπούλια, με Ευ. Μεϊμαράκη, Ν. Δένδια και Χαρ. Αθανασίου

Διαδοχικές συναντήσεις θα έχει σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κάρολος Παπούλιας, με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη (11:30) και τους υπουργούς Δικαιοσύνης Χαρ. Αθανασίου (14:00) και Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια (15:00), οι οποίοι αναμένεται να τον ενημερώσουν για τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής.

«Υπέρτατο καθήκον μου είναι να υπερασπιστώ τον ελληνικό λαό από τη λαίλαπα που επέρχεται» δήλωσε ο κ. Παπούλιας, στις συναντήσεις που είχε χθες με Αλ. Τσίπρα και Φ. Κουβέλη.

.Πολιτικό θέατρο και φημισμένοι καλλιτέχνες στο νέο πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων

Πολιτικό θέατρο, φημισμένοι καλλιτέχνες από την διεθνή χορευτική, μουσική και εικαστική πρωτοπορία σε συνδυασμό με τις εγχώριες, ανερχόμενες καλλιτεχνικές δυνάμεις, συνθέτουν ένα δυνατό και πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, για το 2013-2014, ανοιχτό στον κοινωνικό διάλογο και στην πόλη της Αθήνας. «Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο πέρσι, φέτος είναι πιο δυνατό, γιατί επιζητούμε το παραπάνω» χαιρέτησε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση , Αντώνης Παπαδημητρίου, στην παρουσίαση του προγράμματος.

Στον πυρήνα του, βρίσκονται οι Έλληνες δημιουργοί της παλαιότερης και νεότερης φρουράς. Ενδεικτικά αναφέρεται το πολυήμερο αφιέρωμα στον συγγραφέα του εμβληματικού έργου «Πεθαίνω σαν χώρα» Δημήτρη Δημητριάδη (16-27/10),η παράσταση «Φάουστ» σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, με τον Ακύλλα Καραζήση στον πρωταγωνιστικό ρόλο (15/1-2/2 ), ενώ ο Εκτορας Λυγίζος, μετά την διεθνή βράβευση της ταινίας του «Το αγόρι τρώει το φαγητό του πουλιού», ανεβάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το διάσημο «Room Service», μεγάλη θεατρική επιτυχία του Μπρόντγουέι και των αδελφών Μαρξ στον κινηματογράφο, γραμμένη στον απόηχο του αμερικανικού κραχ (18/12-5/1). Το «Τέλος», ένα σαρκαστικό θέαμα για τη συντέλεια του κόσμου (13-24/11), είναι επίσης η πρώτη συνεργασία της θεσσαλονικιωτικης «Εταιρείας Θεάτρου Χώρος». 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.