.Στήριξη του ΠΑΣΟΚ από τους προοδευτικούς ψηφοφόρους, ζήτησε ο Ευ. Βενιζέλος

 Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ από τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ψηφοφόρους, «που με τον ΣΥΡΙΖΑ φοβούνται μια πιθανή αστάθεια στη χώρα, αλλά και από τη ΝΔ απέχουν ιδεολογικά», ζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της αποψινής του ομιλίας, σε πολιτική συγκέντρωση στο «Παπαστράτειο» μέγαρο του Αγρινίου.

Μιλώντας για την εκλογική αναμέτρηση, ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε πως «πρέπει να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και ο ελληνικός λαός, με βαθιά περίσκεψη και μεγάλη προσοχή, να σκεφτεί τι είναι αυτό που κρίνεται στις 25 Ιανουαρίου».

Όπως πρόσθεσε στη συνέχεια, «το ερώτημα είναι καταλυτικό» και εξήγησε: «Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός να κάνουμε το ένα βήμα μπροστά που απομένει προκειμένου να ολοκληρώσουμε με ασφάλεια την έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση, τη μετάβαση στη νέα φάση, 

στη νέα σελίδα που λέγεται τυπικά προληπτική πιστωτική γραμμή, αλλά στην πραγματικότητα είναι η επάνοδος της χώρας στην ομαλότητα, στην κανονική θέση μιας ισότιμης ευρωπαϊκής χώρας, ή θα κάνουμε πολλά βήματα πίσω, θα γυρίσουμε στο 2010, στο 2009, θα γυρίσουμε ξανά στο μηδέν και πίσω από το μηδέν;»

.Σπουδαίο «διπλό» για τον Ολυμπιακό

«Τρία στα τρία» για τον Ολυμπιακό στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν με σπουδαίο «διπλό» το πρώτο βήμα για το πλασάρισμα στις πρώτες δύο θέσεις του 6ου ομίλου, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Η πειραϊκή ομάδα επικράτησε 74-68 της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ στην Πόλη, υποχρεώνοντας τους Τούρκους στη δεύτερη ήττα τους.

Τα δεκάλεπτα: 22-16, 36-43, 52-56, 68-74.

.Δεν έχει προσφύγει στον ELA η Εθνική Τράπεζα και δεν προτίθεται να το κάνει

Η Εθνική Τράπεζα δεν έχει προσφύγει και δεν προτίθεται να προσφύγει στον ELA για άντληση ρευστότητας, αναφέρει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-MΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Τράπεζας Δημήτρης Σπυρόπουλος, με αφορμή δημοσιεύματα ότι και άλλες συστημικές τράπεζες, εκτός της Alpha και της Eurobank που επιβεβαίωσαν τις σχετικές πληροφορίες, θα προσφύγουν εντός των αμέσως προσεχών ημερών στον σχετικό μηχανισμό.

Σημειώνεται ότι δυο από τις 4 συστημικές τράπεζες, η Eurobank και η Alpha Bank, επιβεβαίωσαν σήμερα το πρωί ότι αιτήθηκαν χρηματοδοτική γραμμή στήριξης από τον έκτακτο μηχανισμό ρευστότητας (ELA) μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος.

.Επίσκεψη Ευ. Βενιζέλου στο Μεσολόγγι

Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών στο Μεσολόγγι επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στο πλαίσιο της περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία.

Τον κ. Βενιζέλο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Π. Ζωγράφος και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αφού ευχαρίστησε για την υποδοχή, αναφέρθηκε στην εκλογική αναμέτρηση.

Ειδικότερα, τόνισε ότι «αυτές τις μέρες λέγονται πράγματα αδιανόητα, απίθανα κωμικοτραγικά πράγματα και φοβούμαι ότι η ελληνική κοινωνία μετά τις εκλογές θα περάσει ένα σοκ όπως το 2009- 2010, όταν συνειδητοποίησε το βάθος της κρίσης και το τι πρέπει να γίνει, για να υπερβούμε την κρίση».

.Στον Πειραιά βρέθηκε χθες ο Στ. Θεοδωράκης

«Το Ποτάμι ανησυχεί τους κομματικούς μηχανισμούς γιατί δίνει το κακό παράδειγμα στον κόσμο. Δείχνει ότι υπάρχει και άλλο είδος πολιτικής» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χθες από τον Πειραιά, όπου είχε δημόσιο διάλογο με τους Πειραιώτες στην περιοχή του Παπαστράτου.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των κατοίκων, ο Στ. Θεοδωράκης είπε για τον ΕΝΦΙΑ ότι χρειάζεται ριζική αναμόρφωση, ενώ για το φορολογικό ότι πρέπει να σταματήσει η ανασφάλεια «για το τι φόρος ξημερώνει αύριο» και να παταχθεί η φοροδιαφυγή με «ένα ανθρώπινο δυναμικό που θα ασχοληθεί με αυτήν, ως ανεξάρτητη Αρχή».

Αναφορικά με το πρόβλημα της μεγάλης ανεργίας που υπάρχει ειδικότερα στη Β΄ Περιφέρεια Πειραιά είπε ότι «το πρώτο μέλημα του Ποταμιού είναι "δουλειές, δουλειές, δουλειές" μέσα από τις επενδύσεις και όχι τις προσλήψεις στο δημόσιο».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.