.Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα δημοσκόπηση για τον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής

Προβάδισμα 3,1% έναντι της ΝΔ καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας «Interview» για λογαριασμό του «Ελεύθερου Τύπου» της Κυριακής.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 28,6%, έναντι 25,5% της ΝΔ. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, το ΚΚΕ με 4,6%, το Ποτάμι με 4,1%, η Χρυσή Αυγή με 3,9%, οι ΑνΕλ με 2,2% και η ΔΗΜΑΡ με 1,4%. «Άλλο» απαντούν 8,2% των ερωτηθέντων, ενώ οι αναποφάσιστοι φθάνουν το 11%.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 39%, έναντι 29% του Αλέξη Τσίπρα.

Εξάλλου, στην ερώτηση τι είναι καλύτερο για τη χώρα, 57% των ερωτηθέντων απαντούν ότι επιθυμούν η Βουλή να εκλέξει Πρόεδρο Δημοκρατίας και 37% να διενεργηθούν πρόωρες εκλογές.

.Τα μεσάνυχτα η ψηφοφορία

Κορυφώνεται τα μεσάνυχτα στη Βουλή η μάχη του προϋπολογισμού με την ονομαστική ψηφοφορία. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών αλλά και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας καθώς η κυβέρνηση προσδοκά να λάβει περισσότερες ψήφους από τους 155 βουλευτές που διαθέτει. 
Ο Πρωθυπουργός, αναμένεται να βάλλει κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία κλίματος αστάθειας, και θα το συνδέσει με τις δυσκολίες στην διαπραγμάτευση. Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται για μία ακόμη φορά να ζητήσει εκλογές.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οργανώνουν συλλαλητήριο στις 5 το απόγευμα στο Σύνταγμα, ενώ το ΠΑΜΕ οργανώνει χωριστή συγκέντρωση στις 5 και μισή στην Ομόνοια. Το δικό τους ραντεβού στις έξι το απόγευμα δίνουν έξω από τη Βουλή και οι αντιεξουσιαστές.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.