.Νέα πρόταση: Παράταση του προγράμματος και εκταμίευση 4 δισ. ευρώ

Μια αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Süddeutsche Zeitung ενδέχεται να φέρει νέα τροπή στο ελληνικό δράμα. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της, το τρέχον πρόγραμμα για την Ελλάδα μπορεί να επεκταθεί ως το φθινόπωρο.

 Η απόφαση αναμένεται να παρθεί στη συνδιάσκεψη των G7 τον Ιούνιο, αλλά θα πρέπει να έχει λυθεί το θέμα πριν από αυτήν. 

Παράλληλα, οι Ευρωπαίοι θα εκταμιεύσουν για την Ελλάδα 4 δισεκατομμύρια ευρώ. Σε ανταπόδοση, η ελληνική κυβέρνηση *θα κληθεί να καλύψει μερικώς το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης*. Κάτι που σημαίνει ότι θα προχωρήσει στη μεταρρύθμιση του ΦΠΑ, της αγοράς ... περισσότερα »

.Η ώρα της “νέας δραχμής”; Οι FT αποκαλύπτουν τα βήματα της Ελληνικής χρεοκοπίας

*Με την Ελλάδα να στερεύει από χρήματα, οι επενδυτές και οι κυβερνήσεις έχουν αρχίσει να αναλογίζονται το ενδεχόμενο μιας χρεοκοπίας και τις επιπτώσεις της.* 

Το ερώτημα που κάνουν είναι κατά πόσον είναι δυνατό να κρατήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη ακόμα και αν δεν καταφέρει να αποπληρώσει ορισμένους από τους πιστωτές της, δημιουργώντας νέες ανησυχίες στην παγκόσμια οικονομία. 

«Το βασικό μας σενάριο παραμένει ότι η Ελλάδα και οι διεθνείς πιστωτές της θα φτάσουν σε συμφωνία» έγραψε σε έκθεση ο *Reinhard Cluse,*οικονομολόγος της *UBS*. «Παρ’ όλα αυτά, ο κίνδυνος μιας αποτυχίας και ενός ... περισσότερα »

.Αντιδράσεις ξεσήκωσε το επεισόδιο με την Κωνσταντοπούλου

Σφοδρές επικρίσεις δέχεται και σήμερα η απόφαση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να ζητήσει εξηγήσεις από τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων που είχαν κλείσει με κλούβες τη Βασιλίσσης Σοφίας και δεν επέτρεψαν να περάσει από το σημείο πορεία της ΠΟΕΔΗΝ. 

Μιλώντας το πρωί στο Mega,ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, παρατήρησε πως «θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί όλο αυτό το περιστατικό. Θέλουμε καταλαγή. Είμαστε σε κρίσιμη φάση και δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα γεγονότα». Στην ίδια εκπομπή και η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, σχολίασε το επεισόδιο, ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.