.ΠΥΡΕΤΟΣ'' ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ...

Κορυφώνονται οι πυρετώδεις διαβουλεύσεις που έχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με στενούς του συνεργάτες, εν όψει των ανακοινώσεων... για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα. Την ίδια ώρα, τα περισσότερα κυβερνητικά στελέχη είναι… κρεμασμένα από τα τηλέφωνά τους, τα οποία περιμένουν να χτυπήσουν, για να τους αναγγείλουν την παραμονή στο υπουργικό συμβούλιο ή την αντικατάστασή τους, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι στη Νέα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ που αγωνιούν, αναμένοντας το τηλεφώνημα που θα τους πληροφορεί για την υπουργοποίηση που περιμένουν. Οι τελευ...περισσότερα »

.Πάτησε Βραζιλία η Εθνική

Στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο προσγειώθηκε η αποστολή της Εθνικής. Οι διεθνείς έπειτα από μία μέρα καθυστέρηση- λόγω της βλάβης στο αεροπλάνο- πάτησαν το πόδι τους στη Βραζιλία το πρωί της Κυριακής (τοπική ώρα).

Αν και υπήρχαν αρκετοί δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο οι παίκτες και ο Φερνάντο Σάντος δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις. Μετά από λίγη ώρα χαλάρωσης από την πολύωρη πτήση από το Νιου Τζέρσι των Ηνωμένων Πολιτειών η αποστολή της Ελλάδας αναχώρησε με άλλη πτήση για τη βάση της στο Αρακαζού.

Το σημερινό «μενού» της αποστολής περιλαμβάνει αποκλειστικά χαλάρωση λόγω της ταλαιπωρίας των χαμένων πτήσεων, ενώ εκτιμάται πως οι διεθνείς έχασαν μία προπόνηση από τις προγραμματισμένες τους σε βραζιλιάνικο έδαφος.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.