.Πού θα φτάσει ο λογαριασμός;

Όσοι πίστευαν ότι η αντιπαράθεση με τη Ρωσία θα εκτονωνόταν σχετικά γρήγορα διαψεύσθηκαν. Η Ευρώπη -ακόμα και οι χώρες που δεν το ήθελαν- βρίσκονται από προχθές σε καθεστώς διαχείρισης κρίσης. 

Η κρίση αυτή θα οξυνθεί ακόμα και αν ο ρωσικός στρατός δέν περάσει τα σύνορα της Ανατολικής Ουκρανίας, και αυτό διότι ούτε η Ε.Ε. αλλά ούτε και η Ρωσία μπορούν να υποχωρήσουν. Τι γίνεται όμως με τις παράπλευρες απώλειες; 

Η Ελλάδα, για την ώρα, φαίνεται οτι θα πληρώσει έναν λογαριασμό 130, το πολύ, εκατομμυρίων ευρώ -ένα μέρος του οποίου θα αναπληρωθεί απο κοινοτικά χρήματατα, τα οποία ήδη έχο...περισσότερα »

.«Βόμβα» 10 δισ. ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία

«Βόμβα» 10 δισ. ευρώ από ληξιπρόθεσμες οφειλές από την εποχή των «παχιών αγελάδων» απειλεί να τινάξει στον αέρα τα θεμέλια του πολύπαθου ασφαλιστικού συστήματος. Τα δεδομένα που έχει συγκεντρώσει μετά από καιρό το υπουργείο Εργασίας μέσω του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών κι έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το «*Έθνος της Κυριακής*» ρίχνουν πρώτη φορά φως με ακρίβεια σεντ στο μέγεθος του προβλήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία. Η μεγάλη πλειοψηφία των χρεών που υποδαυλίζουν την κοινωνική ασφάλιση και την ευστάθεια εν γένει του Ασφαλιστικού στ...περισσότερα »

.Αποζημίωση στους παραγωγούς

Διαβεβαιώσεις ότι οι Έλληνες παραγωγοί θα αποζημιωθούν, εάν δεν βρεθεί τρόπος να διοχετεύσουν τα προϊόντα τους σε άλλες αγορές, παρείχε το Υπουργείο Εξωτερικών, στους αγροτοεξαγωγείς που υπέστησαν τεράστιες οικονομικές ζημίες εξαιτίας του εμπάργκο που επέβαλλε η Μόσχα στα ευρωπαϊκά προϊόντα. Βιολογική καταστροφή των αδιάθετων προϊόντων και πλήρη αποζημίωση διεκδικούν οι αγρότες.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.