.Ο Τσίπρας αποδέχεται ότι ήταν μεγάλος ψεύτης

Και να που φτάσαμε πέντε μήνες μετά την καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και την χειροτέρευση των όρων με τους οποίους διαπραγματεύεται η Αθήνα, ο Τσίπρας να αποδέχεται ότι ήταν μεγάλος ψεύτης. Η πρόταση για εννιάμηνη παράταση της δανειακής σύμβασης που ισχύει σήμερα, μπορεί να μη λέει τίποτε όταν κάποιος τη διαβάζει ψυχρά. 

Για να το κάνουμε... λιανά στους Συριζαίους που μας διαβάζουν αλλά και στους δεξιούς που ψήφισαν Τσίπρα, παράταση του υπάρχοντος προγράμματος σημαίνει ότι το Μνημόνιο που θα έσκιζε στο Σύνταγμα ο ΣΥΡΙΖΑ ή που θα καταργούσε με ένα νόμο κι ένα άρθρο, θα συνεχι... περισσότερα »

.Ψαριανός σε Φωτίου: Είσαι νεομνημονιακό σούργελο

Κοίτα να δεις που οι Συριζαίοι θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον Ψαριανό; Κοίτα να δεις που η αθλιότητα της «πρώτη φορά Αριστερά» θα μας κάνει να αναπολούμε μέχρι και τον... Γ. Παπανδρέου ή τον Κουβέλη. Όποιος είδε την απίστευτη κόντρα μεταξύ του Ψαριανού και της υπουργού Θ. Φωτίου χθες στο Mega έβγαλε τα συμπεράσματά του. 

Η εν λόγω κυρία, καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο με μια διόλου ευκαταφρόνητη περιουσία ζει τον αντιμνημονιακό της όνειρο αφού ως «αριστερή» πονάει τον φτωχό λαό. Ασχέτως αν έχει σπίτια μέχρι και στο... Λονδίνο. Ασχέτως κι αν είναι παντελώς άσχετη με το αντικείμενο π... περισσότερα »

.Μέρκελ: Με τον Τσίπρα συμφωνήσαμε ότι θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Ελληνα πρωθυπουργό και τον Γάλλο πρόεδρο αναφέρθηκε σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος. 

Η Ανγκελα Μέρκελ έκανε λόγο για «ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων» στην τριμερή των Βρυξελλών, σημείωσε ότι η αίσθησή της είναι πως πλέον υπάρχει η διάθεση στενής συνεργασίας με τους Θεσμούς και εξέφρασε την ελπίδα αυτή η διάθεση να αξιοποιηθεί. 

Η Ελλάδα διαβεβαίωσε τους Ευρωπαίους εταίρους της ότι έχει δεσμευθεί σε εντατικές συζητήσεις με τους πιστωτές της για να επιλύσει όλα τα ανοιχτά θέματα και να αποφύγει μια ενδεχόμενη χρεοκοπία στα τέλη του μήνα, δήλωσε συγκ... περισσότερα »

.Σκόνταψαν στο χρέος -Σκηνικό ρήξης από το ΔΝΤ, έφυγε από τις Βρυξέλλες

Αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιέγραψαν τις συνομιλίες ανάμεσα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα σήμερα χωρίς συμφωνία ως μια «τελευταία προσπάθεια» για την επίτευξη μιας συμφωνίας για το χρέος. 

Ερωτηθείς σχετικά με τις ανησυχίες για τη διαδικασία που δημιουργήθηκαν από την αναχώρηση των διαπραγματευτών του ΔΝΤ και της Ελλάδας από τις Βρυξέλλες, ευρωπαίος διπλωμάτης δήλωσε: «Αν η διαδικασία λειτουργούσε σωστά, ο πρόεδρος δεν θα έπρεπε να έχει σήμερα μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Ο πρό... περισσότερα »

.Δύο ώρες με τον Γιούνκερ -Τι δήλωσε ο Τσίπρας

«Είχαμε μια σημαντική, ενδιαφέρουσα και φιλική συνάντηση με τον Ελληνα πρωθυπουργό» δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, ο οποίος συνομιλούσε με τον Αλέξη Τσίπρα επί 2 ώρες και 10 λεπτά. 

Από την πλευρά του ο Ελληνας πρωθυπουργός είπε «θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να γεφυρώσουμε τις διαφορές μας στα δημοσιονομικά», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. 

Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν να παραμείνουν σε στενή επαφή τις προσεχείς ημέρες. Ο πρωθυπουργός, προχώρησε και σε νέες δηλώσεις, τονίζοντας ότι "εργαζόμαστε για τη γεφύρωση των διαφορών στα θέματα των δημοσιονομικών και της ομαλής χρηματοδ... περισσότερα »

.«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές, η συμφωνία είναι μακριά»

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε σήμερα ότι εξακολουθούν να υπάρχουν «μεγάλες διαφορές» ανάμεσα στην Ελλάδα και τους διεθνείς πιστωτές της και μια συμφωνία είναι «ακόμη μακριά», αλλά υπογράμμισε ότι το Ταμείο παραμένει «πλήρως δεσμευμένο» στην Ελλάδα. 

«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ μας στα περισσότερα ζητήματα-κλειδιά», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις σε δημοσιογράφους.

 «Δεν έχει υπάρξει πρόοδος όσον αφορά τη γεφύρωση των διαφορών αυτών πρόσφατα, και επομένως είμαστε ακόμη αρκετά μακριά από μια συμφωνία», συνέχισε ο Ράις. Πρόσθεσε ωστόσο ότι η ελληνική κυβέρνηση ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.