.Προτάσεις για ψυχαγωγία την περίοδο των Χριστουγέννων

Η ωραιότερη περίοδος του χειμώνα μόλις ξεκίνησε... Σχολεία κλειστά, χειμωνιάτικες άδειες, στολισμένα σπίτια, χαμογελαστά παιδιά. Η πόλη έξω γιορτάζει. Ευκαιρία για βόλτες, μουσική, γκαλερί, θέατρο. «Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε το κέφι σας, είναι να προσπαθήσετε να φτιάξετε το κέφι κάποιου άλλου» έλεγε ο Μαρκ Τουέιν. Μη ξεχάσετε στις διαδρομές σας αυτές να έχετε παρέα... 

* ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ:* *ΤΕΤΑΡΤΗ 24/12* Χριστουγεννιάτικη συναυλία στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Το κουαρτέτο εγχόρδων Arco dell' Arte θα παρουσιάσει τρία από τα ωραιότερα κοντσέρτα της εποχής μπαρόκ γραμμένα ... περισσότερα »

.Παραιτήθηκε από την προεδρία της ΕΠΟ ο Γ. Σαρρής

Την παραίτησή του από την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπέβαλε ο Γιώργος Σαρρής, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της ομοσπονδίας (ο οποίος εξελέγη στη θέση αυτή το 2012) εμμένει στην απόφασή του, παρά τις αντιδράσεις μελών του Δ.Σ. Τη θέση του καταλαμβάνει ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιώργος Βούρβαχης, ο οποίος θα πρέπει να οδηγήσει το προσεχές διάστημα την ΕΠΟ σε αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου (και μόνο).

.Βενιζέλος σε Παπανδρέου: Η θέση σου είναι στα ψηφοδέλτιά μας

«Σήμερα έγινε ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της συναίνεσης, της σύνεσης, της σταθερότητας. Αγωνιζόμαστε πολύ καιρό για να πετύχουμε το αυτονόητο. Ο λαός θέλει σταθερότητα, δεν θέλει εκλογές, θέλει να προστατεύσουμε τους κόπους και τα επιτεύγματά τους, τη σταθερή πορεία της οικονομίας». 

Αυτό δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τα συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. «Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει βεβαιότητα για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, την τρίτη ψηφοφορία, αλλά σήμερα αυξήθηκαν... περισσότερα »

.Σαμαράς: Ευελπιστώ να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο

«Παρά τις όποιες διαφορές μας και παρά την τρομοκρατία και τη λάσπη του δίδυμου Τσίπρα – Καμμένου κι άλλοι βουλευτές σήμερα ψήφισαν Σταύρο Δήμα», τόνισε ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης ψηφοφορίας για την προεδρική εκλογή.

«Ευελπιστώ στην τρίτη ψηφοφορία να αποφύγουμε τον εθνικό κίνδυνο, την εθνική περιπέτεια», συμπλήρωσε.

Σε μήνυμά του προς τους βουλευτές τόνισε: «Όμως η τρίτη ψηφοφορία δεν θα είναι με το παρών. Θα υπάρχει ονοματεπώνυμο και ο κάθε βουλευτής θα τεθεί ενώπιος ενωπίω με την αγωνία των Ελλήνων και το συμφέρον της πατρίδας. Εκεί ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες τους ως προς τις συνέπειες που θα έχει στην ομαλότητα και τη σταθερότητα της πατρίδας».

.«Ούτε η βουλή ούτε ο λαός δίνουν λευκή επιταγή για συνέχιση των μνημονίων»

Σίγουρος για την αδυναμία επίτευξης των 180 βουλευτών και την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες στα τέλη Γενάρη εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος της Βουλής. 

«Ούτε η βουλή ούτε ο λαός θα δώσουν λευκή επιταγή για συνέχιση των μνημονίων και την εφαρμογή των προαπαιτούμενων της λιτότητας που κόβουν συντάξεις και μισθούς» τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

«Με την καινούργια χρονιά, η χώρα γυρνάει σελίδα με ισχυρή λαϊκή εντολή για πραγματική διαπραγμάτευση» πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.