.Νωρίτερα θα καταβληθούν φέτος οι συντάξεις Ιανουαρίου

 Νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημερομηνίες θα καταβληθούν φέτος οι συντάξεις του Ιανουαρίου του 2015 έπειτα από σχετική απόφαση του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση και προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνταξιούχοι στις συναλλαγές τους ενόψει των εορτών. 
Συγκεκριμένα, οι συντάξεις του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ θα καταβληθούν στις 19 Δεκεμβρίου και οι συντάξεις των άλλων ταμείων στις 22 Δεκεμβρίου.  

«Το ασφαλιστικό σύστημα στέκεται πλέον γερά στα πόδια του» αναφέρει σε δήλωση του ο υπουργός Εργασίας και επισημαίνει ότι για δεύτερη φορά φέτος οι συντάξεις Ιανουαρίου προκαταβάλλονται τον Δεκέμβριο και μάλιστα χωρίς να χρησιμοποιηθούν οι προκαταβολές της επόμενης χρονιάς, όπως γινόταν για δεκαετίες.

.Πανεπιστήμιο της Φλόριντα: τρεις τραυματίες από σφαίρες ενόπλου, ο οποίος σκοτώθηκε από την αστυνομία

Ανδρας άνοιξε πυρ λίγο μετά τα μεσάνυκτα στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους πριν πέσει νεκρός από τις σφαίρες των αστυνομικών, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν όταν άνδρας άνοιξε πυρ υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μπροστά από την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στην Φλόριντα στο Ταλαχάσι.

Οταν οι αστυνομικοί που έσπευσαν επί τόπου τού ζήτησαν να πετάξει το όπλο του, εκείνος αρνήθηκε, τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν, εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, διευκρινίζοντας ότι διεξάγεται έρευνα για τα αίτια του συμβάντος.

Φοιτητές του Πανεπιστημίου, όπου φοιτούν περισσότερα από 40.000 άτομα, δήλωσαν ότι άκουσαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμούς.

.Παρέμεινε αήττητος στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός

Ήταν κακός, χωρίς μεγάλη συνέπεια στην άμυνα, αλλά δεν έχασε! Ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην πρώτη του ήττα στη φετινή Ευρωλίγκα, ύστερα από έξι αγωνιστικές, ωστόσο κατάφερε να την αποτρέψει με τέσσερις σερί πόντους του Βασίλη Σπανούλη στο τέλος, επικρατώντας 77-76 της Βαλένθια στο ΣΕΦ.

Πρώτος σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» ήταν ο αρχηγός με 15 πόντους, με τον Ντάνστον να προσθέτει άλλους 14 και τον Αγραβάνη να δίνει τρομερή βοήθεια με 8 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από τις «νυχτερίδες» τη μεγαλύτερη… ζημιά έκαναν οι Ντούμπλιεβιτς και Ρίμπας με 16 πόντους ο καθένας.

.Παραγγελία μαμούθ για εκλογικούς σάκους από το Εσωτερικών

Μία απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί βλέπει το φως της δημοσιότητας. Στις 12 Νοεμβρίου το υπουργείο Εσωτερικών με έγγραφο το οποίο χαρακτηρίζεται «κατεπείγον - εκλογικό»  και με αριθμό πρωτοκόλλου 43955 προχώρησε στην παραγγελία 5.000 εκλογικών σάκων. 

Η δικαιολογία, όπως αναγράφεται στο επίσημο έγγραφο, είναι οι επαναληπτικές εκλογές στους δήμους Ειδυλλίας, Καισαριανής και Τροιζήνας - Μεθάνων. 

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο ο αριθμός των εκλογικών σάκων που παραγγέλθηκαν, καθώς στους εν λόγω δήμους οι εκλογικές περιφέρειες μετά βίας ξεπερνούν τις 100... 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.