.Υψηλό ενδιαφέρον επενδυτικών οίκων για ελληνικές εταιρείες

Εκπρόσωποι από είκοσι εταιρείες, εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, θα συναντηθούν με διαχειριστές κεφαλαίων, στο πλαίσιο του 4ου Επενδυτικού φόρουμ, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Χρηματιστήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Νέα Υόρκη.

 Έχουν προγραμματιστεί 460 συναντήσεις, που κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα, γεγονός που κρίνεται ενθαρρυντικό, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν αναφορικά με την οικονομία της χώρας. Σημειώνεται, σε ανακοίνωση του επιμελητηρίου, ότι ξεκίνησε χθες τις εργασίες του, στη Νέα Υόρκη, το φόρουμ που αποτελεί... περισσότερα »

.Η ΕΡΤ επανέρχεται την Πέμπτη στους δέκτες

Με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου, αύριο στις 06:00 το πρωί, η ΕΡΤ επανέρχεται στους δέκτες, μετά από δύο χρόνια "μαύρου". Η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση "επιστρέφει", σχεδόν σε πλήρη ανάπτυξη, με την ΕΡΤ3 να ακολουθεί στον σχεδιασμό επαναλειτουργίας όλων των σταθμών.

 Έτσι, το λογότυπο στους δέκτες, αύριο, μετατρέπεται από ΝΕΡΙΤ σε ΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι πιάνουν δουλειά, με πρώτους τους Ν. Αγγελίδη και Β. Χαϊνά, που θα ανοίξουν την πρωινή ενημέρωση. Θα ακολουθήσουν πλήθος ενημερωτικών εκπομπών, ενώ το βράδυ θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου "Το χαμένο σήμα της Δημοκρ... περισσότερα »

.Στην κόψη του ξυραφιού: Ο Τσίπρας βλέπει Μέρκελ και Ολάντ – Ολα τα σενάρια

Οι Βρυξέλλες γίνονται για ακόμη μια φορά το «θέατρο» της διαπραγμάτευσης, καθώς, ο Αλέξης Τσίπρας συναντάται με την Αγνκελα Μέρκελ και τον Φρανσουά Ολάντ με στόχο να βρεθεί πολιτική λύση στο ελληνικό ζήτημα. Ο πρωθυπουργός βίωσε μια πραγματικά δύσκολη ημέρα γεμάτη σενάρια, φήμες και ανατροπές που έφερναν αρκετά κοντά τόσο τη συμφωνία όσο και τη ρήξη. 

Πάντως, η βραδινή τριμερής, η οποία πέρασε από σαράντα κύματα, αναμένεται να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις, ενώ, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί (εκτός από τις δεδομένες προτάσεις των δύο πλευρών) και το ελληνικό αίτημα για επέκτ... περισσότερα »

.Αποκάλυψη: Σχέδιο για εννεάμηνη επέκταση προγράμματος προτείνει τώρα η Αθήνα

Την παράταση της δανειακής σύμβασης κατά εννιά μήνες ζητά η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση της ελληνικής οικονομίας.
Όπως εξηγούν οι ίδιες πηγές από τις Βρυξέλλες το σχετικό αίτημα χρηματοδότησης της ελληνικής πλευράς περιλαμβάνει τα κεφάλαια από το ευρωπαϊκό σκέλος του τρέχοντος προγράμματος, τα χρήματα του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), καθώς και την ανταλλαγή χρέους μεταξύ του ESM και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. 
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στόχος είναι η επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας και η άρση της αβεβαιότητας. 
Με βάση αυτά τα δεδομένα, η ελληνική πλευρά δηλώνει διατεθειμένη να συζητήσει τους στόχους για τα πρωτογενή πλεονάσματα, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα τίποτα. Οι διαβουλεύσεις προς αυτήν την κατεύθυνση συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, επισημαίνει η ελληνική πλευρά, ενώ τονίζει ότι με τις επαφές του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες αποσκοπεί να βρεθεί πιο κοντά στη συμφωνία.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.