.ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ


. «Προεδρούκο βάλε μου ένα ουίσκι»


Ήταν λίγο μετά τις δέκα και μισή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση Προκαταρκτικής είχε διακοπεί και το γραφείο του προέδρου της Βουλής γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία.

Τότε, όπως γράφουν τα Νέα, σημειώθηκε και ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε με οικειότητα το μάγουλο. 

Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», που δεν είναι άλλη από τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.

Άμεση και μέσω twitter ήταν η αντίδραση του Π. Καμμένου ο οποίος έκανε λόγο για φανταστικούς διαλόγους.

«Ο βρόμικος πόλεμος έχει και συνέπειες και τις γνωρίζετε στον ΔΟΛ. Τους φανταστικούς διαλόγους με τον πρόεδρο της Βουλής στην δικαιοσύνη» έγραψε ο κ. Καμμένος.

.Εξηγήσεις από τον Βενιζέλο ζητούν Παππάς και Σκουρλέτης


Εξηγήσεις από τον πρόεδρο ΠΑΣΟΚ,Ευάγγελος Βενιζέλο,ζητά ο Νίκος Παππάς,διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή  τον ισχυρισμό του κ. Βενιζέλου ότι εκείνος διοχέτευσε σε δημοσιογράφο την λίστα Λαγκάρντ.

Εξηγήσεις ζητά, επίσης, και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης, σχετικά με δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοχέτευσε φήμες αναφορικά με το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, ότι δηλαδή υπήρχαν σε αυτή συγγενικά πρόσωπα του κ. Βενιζέλου.

Ο κ. Παππάς αναφέρει στη δήλωσή του ότι «ο κ. Βενιζέλος που έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του, μαζί με τα αμυντικά σχέδια της χώρας, ήταν λογικό να ενοχληθεί με τη δημοσίευσή της». 

Όμως, προσθέτει  «οφείλει να θεμελιώσει και να αποδείξει τις κατηγορίες που εκστόμισε  εναντίον μου», ενώ σημειώνει ότι ο κ. Βενιζέλος «δεν θα είναι η πρώτη φορά που λειτουργεί ως συκοφάντης, ούτε ο ίδιος, ούτε αυτοί που αναπαράγουν τα αίσχη του.Εκείνος είχε τη λίστα στο γραφείο του, εκείνος και τη δυνατότητα να παράγει και να διακινεί αντίγραφα».

.Λ. Κατσέλη: Ψευδής ο ισχυρισμός Λοβέρδου ότι συμμετείχε στην απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ


«Ουδέν ψευδέστερον! Λυπάμαι ειλικρινά! Δεν υπάρχει στη ζωή και στην πολιτική τίποτε χειρότερο από κάποιον που παραποιεί την πραγματικότητα προς ίδιον όφελος». Αυτό δήλωσε η πρόεδρος της «Κοινωνικής 
Συμφωνίας» Λούκα Κατσέλη, σχολιάζοντας τον ισχυρισμό του Ανδρέα Λοβέρδου ότι συμμετείχε στην απόφαση για προσφυγή στο ΔΝΤ.

.Βουλγαρία: Απόπειρα πολιτικής δολοφονίας


Η πρώτη απόπειρα πολιτικής δολοφονίας στη σύγχρονη ιστορία της Βουλγαρίας σημειώθηκε στη Σόφια,όταν νεαρός άνδρας προσπάθησε να πυροβολήσει με πιστόλι αερίου τον αρχηγό του «Κινήματος Δικαιωμάτων και Ελευθεριών»(ΚΔΕ) Αχμέτ Δογκάν,τη στιγμή κατα την οποία ο πρόεδρος της κεντρώας φιλελεύθερης παράταξης-εκφράζει πολιτικά,κυρίως τους μουσουλμάνους της Βουλγαρίας-εκφωνούσε την κεντρική ομιλία στην Πανεθνική διάσκεψη του ΚΔΕ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες των συνεργείων,κατέγραψαν σκηνές, άξιες για πολιτικό θρίλερ. Ευτυχώς το όπλο αερίου,όπως αποδείχθηκε αργότερα, δεν εκπυρσοκρότησε και στις δύο διαδοχικές φορές,που ο δράστης πάτησε τι σκανδάλη.

Αυτό έδωσε ευκαιρία στον ίδιο τον ομιλητή να ξεπεράσει το πρωταρχικό σοκ και να αντιδράσει ενω αμέσως,οι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του αλλά και στελέχη της ηγεσίας του ΚΔΕ εφόρμησαν στον δράστη και τον ξυλοκόπησαν άγρια,προτού συγκρατηθούν από πιο ψύχραιμους σύνεδρους.

Ο δράστης Οκτάι Εμινμεχμέτοφ έχει πλούσιο ποινικό μητρώο, με πολυάριθμες προσαγωγές αλλά και καταδίκες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών, για ένοπλης ληστεία και άλλα εγκλήματα.

Αυτό ανακοίωσε στα ΜΜΕ ο υπουργός Εσωτερικών Τσβετάν Τσβετάνοφ, σύμφωνα με τον οποίο,ο δράστης ανακρίνεται και δείγματα αίματος και ούρων του αναλύονται για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες. 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.