.Επιθέσεις κατά μεταναστών σε Αργυρούπολη, Ελληνικό και Γλυφάδα


Δύο άτομα, κινούμενα με Ι.Χ. αυτοκίνητο επιτέθηκαν σήμερα το πρωί σε τρεις υπηκόους Μπαγκλαντές στις περιοχές της  Αργυρούπολης, του Ελληνικού και της Γλυφάδας, κάνοντας χρήση και μεταλλικής ράβδου. 
   
   Από τον έναν εξ αυτών αφαίρεσαν επίσης χρηματικό ποσό. 

   Δύο εκ των παθόντων μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν, αφού αναγνωρίστηκαν από τον ένα εξ αυτών. 

   Προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

.Σαμαράς: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει


Μηνύματα αισιοδοξίας έστειλαν μέσω της εκπομπής της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, «Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο Πρώτο», ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης. 
Το μήνυμα ότι «η Ελλάδα θα τα καταφέρει», απηύθυνε χθες βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην εκπομπή και ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα σε όλους τους Έλληνες.

 Χαρακτήρισε το 2013 δύσκολη χρονιά, επισήμανε, ωστόσο, ότι αν εργαστούμε συστηματικά η χώρα θα απογειωθεί και πάλι. Ο πρωθυπουργός προέταξε την κοινωνική συνοχή και την καταπολέμηση της ανεργίας των νέων, λέγοντας ότι οι επενδύσεις θα είναι το όχημα για την αναστροφή της πορείας της οικονομίας, που θα οδηγήσει και σε νέες θέσεις εργασίας. 

«Η Ελλάδα και ο λαός της έχουν περάσει χειρότερες μέρες από τις τωρινές και τις ξεπεράσαμε», διεμήνυσε μέσω του Α' Προγράμματος, από το Μπουένος Άιρες ο Αλέξης Τσίπρας. «Με τα όπλα που έχουμε όπως η πολιτιστική μας παράδοση και η αλληλεγγύη, θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και θα έχουμε μια πιο αισιόδοξη χρονιά», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Στο Πρώτο Πρόγραμμα μίλησε και ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος χαρακτήρισε «ελπιδοφόρο» το χρονικό διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, τονίζοντας ότι είναι πρόταγμα το δίχτυ κοινωνικής προστασίας που πρέπει να αναπτυχθεί και να προστατεύσει όλους όσοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. 

«Παλεύουμε για να δώσουμε στην πατρίδα μας τον προσανατολισμό και την αξία της», δήλωσε στο Α' Πρόγραμμα ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να συνεργαστούμε και να δουλέψουμε για να βάλουμε τα θεμέλια της ανάπτυξης, για να δώσουμε προοπτική στην πατρίδα μας».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.