.Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Λαμπράκη

Η πρώτη αθλητική διοργάνωση στο Δήμο μας από τη νέα διοίκηση είναι ένας λαϊκός δρόμος 6 χιλιομέτρων-παράλληλα με άλλους δύο, 600 μέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά-που είναι αφιερωμένος στον αγωνιστή της Ειρήνης και αθλητή Γρηγόρη Λαμπράκη την Κυριακή 2 Νοεμβρίου.

 Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού δίνει με τον τρόπο αυτό το στίγμα του για τον μαζικό αθλητισμό στην πόλη μας Η συμμετοχή Οι αγώνες οργανώνονται Η πρώτη αθλητική διοργάνωση στο Δήμο μας από τη νέα διοίκηση είναι ένας λαϊκός δρόμος 6 χιλιομέτρων-παράλληλα με άλλους δύο, 600 μέτρων και 1000 μέτρων για παιδιά-που είναι αφιερ... περισσότερα »

.Τα μηνύματα των κομμάτων για την επέτειο του «Όχι»

«Τιμούμε εκείνους τους ήρωες που δεν δίστασαν να προσφέρουν, ακόμη και τη ζωή τους, για την Ελευθερία, τη Δημοκρατία και την Ανθρώπινη Αξιοπρέπεια. Εκείνους που αγωνίστηκαν κατά του φασισμού και του ναζισμού, αφήνοντας σε όλους μας ακατάλυτες παρακαταθήκες. 

Εκείνους που έκαναν τον Ελεύθερο Κόσμο να μιλά για το μεγαλείο και την προσφορά της Ελλάδας στους κοινούς αγώνες» αναφέρει *ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς* σε μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. «Το έπος του '40, που καταγράφηκε στις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, εμπνέει και διδάσκει. Δίνει σε όλους ... περισσότερα »

.«Σε στέρεες βάσεις βγαίνουμε από την κρίση»

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του αναφορικά με τα αποτελέσματα των δοκιμασιών κεφαλαιακής αντοχής των ελληνικών τραπεζών εξέφρασε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. «Τα τεστ αντοχής των Ελληνικών τραπεζών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Πλέον, βήμα-βήμα, πάνω σε στέρεες βάσεις, βγαίνουμε από την κρίση. 

Έτσι μόνον δημιουργείται μια νέα Ελλάδα και υπερήφανη και οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη. Αυτή την πορεία δεν επιτρέπεται να την ανακόψει κανείς» αναφέρει ο κ. Σαμαράς. Δήλωση έκανε λίγο νωρίτερα και ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εκφράζοντας ικανοποίηση για τα αποτελέσματα των ...περισσότερα »

.Στη Θεσσαλονίκη ο Κ.Παπούλιας για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Το απόγευμα φτάνει στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας για τις εκδηλώσεις της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.Η μαθητική παρέλαση θα γίνει στις 11 το πρωί στην οδό Τσιμισκή και την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργος Ορφανός.
Στις 6:40 μ.μ. ο Κάρολος Παπούλιας θα μεταβεί στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όπου θα συναντηθεί με τον υπουργό Γιώργο Ορφανό.
Στις 10:30 το πρωί της Τρίτης θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού και στις 11:00 θα παρακολουθήσει την παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Στις παρελάσεις που θα γίνουν την 28η Οκτωβρίου σε ορισμένους περιφερειακούς Δήμους δεν θα τοποθετηθούν εξέδρες επισήμων, όπως ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.

.Τουρκικά μαχητικά πάνω από ελληνικό έδαφος


Πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος έκαναν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, παραβιάζοντας τα όρια του Εθνικού εναερίου χώρου μας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, σχηματισμός 6 αεροσκαφών F-16 της Τουρκικής ΠΑ εισήλθε στις 13:11 στο FIR Αθηνών μεταξύ Ν.Λέσβου και Ν.Χίου και εξήλθε στις 13:44 νότια Ν. Σάμου. 

Κατά τη διάρκεια της πτήσης τους πραγματοποίησαν υπέρπτησεις όπως παρακάτω:

-4 F-16 υπέρπτηση άνωθεν ν.Ανθρωποφάγοι στις 13:37 στα 500 πόδια. 
-2 F-16 υπέρπτηση άνωθεν ν.Μακρονήσι στις 13:38 στα 9000 πόδια. 
-1 F-16 υπέρπτηση άνωθεν ν.Αγαθονήσι στις 13:42 στα 8000 πόδια. 
         
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίσθηκαν σύμφωνα με τους διεθνούς κανόνες κατά πάγια πρακτική.

.Καμία ανάγκη κεφαλαίων

Καμία από τις τέσσερις ελληνικές τράπεζες που συμμετείχαν στα stress tests της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας δεν παρουσιάζει ανάγκες κεφαλαίων, ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή της η Τράπεζα της Ελλάδος, σε συνέχεια ορισμένων δημοσιευμάτων διεθνών μέσων ενημέρωσης αναφορικά με τα αποτελέσματα της Συνολικής Αξιολόγησης για τις ελληνικές τράπεζες.
 Η ολοκλήρωση με επιτυχία των stress test για τις ελληνικές τράπεζες φέρνει κοντά και τη ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια. Είμαστε στην τελική φάση, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο υπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Δένδιας.
Ανέφερε ότι το δικό του υπουργείο είναι έτοιμο και πως εκκρεμεί ο τελικός λόγος του υπουργείου Οικονομικών και της τρόικας. Παράλληλα, ανακοίνωσε πως οι επιχειρήσεις που είναι βιώσιμες και μπορούν να ενταχθούν στη ρύθμιση προσεγγίζουν τις 170.000, με χρέος που ξεπερνά τα 13 δισεκατομμύρια ευρώ. 
Την ίδια ώρα, σε τροχιά αντιπαράθεσης βρίσκονται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση στον απόηχο των αποτελεσμάτων των stress tests των ελληνικών τραπεζών. «Ο ΣΥΡΙΖΑ λυπάται που οι καταθέσεις των Ελλήνων είναι ασφαλείς», σχολίασε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη. Για απαξίωση της περιουσίας του ΤΧΣ και «τραπεζοκεντρικές λύσεις» έκαναν, λόγο κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Θετική εξέλιξη χαρακτηρίζει το Ποτάμι την επιτυχή έκβαση των τεστ αντοχής των ελληνικών τραπεζών, προσθέτοντας ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι συγχωροχάρτι για τις ευθύνες των τραπεζικών πρακτικών που οδήγησαν σε πέτσινα και κόκκινα δάνεια ή για την ελλιπή εποπτεία του τραπεζικού συστήματος 

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.