.«Βρώμικη η υπόθεση Χαϊκάλη»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ αλλά και τους ανεξάρτητους βουλευτές Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη, τους οποίους θεωρεί «επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μέσω ανακοίνωσής του, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Χαϊκάλη. 

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «βρώμικη ιστορία» την υπόθεση και σημειώνει ότι δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη, ενώ ζητά την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης «που οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση». Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του: «Ο... περισσότερα »

.Γ. Σταθάκης: H εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα αλλάξει την ατζέντα της διαπραγμάτευσης

Νέα παράταση θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εάν εκλεγεί στην κυβέρνηση, λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης ενώ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για μείωση του χρέους με τεχνικές έμμεσου κουρέματος μιλώντας στη Real News. «H εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα αλλάξει εκ των πραγμάτων την ατζέντα της διαπραγμάτευσης. 

Η διαπραγμάτευση θα είναι συνολική, θα αφορά τη βιωσιμότητα του χρέους με σκοπό την ασφαλή επιστροφή της χώρας στις αγορές και την αντικατάσταση του μνημονίου από ένα πρόγραμμα ανάπτυξης. Συνεπώς το χρονικό πλαίσιο της διαπραγμάτευσης θα αντιστοιχεί στο νέο της περιεχόμενο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στην ερώτηση εάν πρέπει να γίνει κούρεμα του χρέους οπωσδήποτε, τονίζει πως «υπάρχουν πολλές δόκιμες τεχνικές λύσεις απομείωσης του χρέους και δημιουργίας του απαραίτητου δημοσιονομικού χώρου για να ανακάμψει η οικονομία με κοινωνικά βιώσιμο τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να εμπλακούμε σε λεπτομέρειες πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση».

.Αλ. Τσίπρας: Να κινηθεί ταχύτατα η Δικαιοσύνη στην υπόθεση Χαϊκάλη

 «Να κινηθεί ταχύτατα η Δικαιοσύνη, να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση της καταγγελίας του Παύλου Χαϊκάλη, για να βγούμε από τον βούρκο», ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, και άφησε αιχμές για τη στάση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι «κάποιοι σπεύδουν να μηνύσουν αυτόν που έκανε την καταγγελία και όχι αυτόν που το διέπραξε».

«Από χθες παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό και πιάνοντας τη μύτη, από τη δυσοσμία, τις τελευταίες εξελίξεις. Με την υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη και τις καταγγελίες για εκβιασμούς, δωροδοκία και άλλα χειρότερα» είπε ο κ. Τσίπρας, στην ομιλία του στην περιφερειακή σύσκεψη Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κοζάνη, και πρόσθεσε:.

«Ο Παύλος Χαϊκάλης που, ότι κι αν κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του. Ειδοποίησε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τη δικαιοσύνη, η οποία έστω και τώρα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα για βγούμε από το βούρκο. 
Έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα».

.Έντεκα ερωτήματα στην υπόθεση Χαϊκάλη-Αποστολόπουλου

Πληθαίνουν τα θολά σημεία στην υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας δωροδοκίας. Πλήθος ερωτημάτων, καταγγελίες επί καταγγελιών, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες και αρκετά κενά δυναμιτίζουν το πολιτικό σκηνικό, λίγα 24ωρα αμέσως μετά την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. 

Το *newsbeast.gr* κατέγραψε και παραθέτει 11 ερωτήματα που προκύπτουν από τους ισχυρισμούς Χαϊκάλη, μεταξύ των οποίων και το γιατί μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας έχουν δει καταγγελίες περί χρηματισμού μόνο εκ μέρους των βουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.