.Συγκροτείται Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης

Για την απόφαση της κυβέρνησης να συγκροτήσει Κυβερνητικό Συμβούλιο Απασχόλησης, το οποίο θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση το θέμα της αντιμετώπισης της ανεργίας, που αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης και της κοινωνίας, μίλησε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους  ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κληθείς να σχολιάσει δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο σχετικά με την ελληνική προεδρία και τις προσπάθειες της κυβέρνησης να ξεπεράσει την κρίση, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η έναρξη της ελληνικής προεδρίας προκάλεσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στα διεθνή ΜΜΕ και ότι αυτό είναι καλό «γιατί μπορούμε να περάσουμε τα μηνύματα μας και να δείξουμε την πραγματική εικόνα της χώρας».

Ασκώντας κριτική εμμέσως πλην σαφώς στην αντιπολίτευση, ανέφερε ότι «δυστυχώς υπάρχει "πέμπτη φάλαγγα", υπάρχουν κάποιοι που για λόγους είτε ανοησίας είτε μικροκομματικής λογικής χαίρονται όταν κάποιοι αναπαράγουν αρνητικά στερεότυπα και όταν κάποιοι επιχειρούν να μας απαντήσουν γιατί δεν θέλουν να πειστούν ότι η Ελλάδα βγαίνει από το μνημόνιο και την κρίση».

.Φ. Κουβέλης: Να αλλάξει η λιτότητα, το δίλημμα των ευρωεκλογών

"Το πραγματικό δίλημμα των Ευρωεκλογών δεν είναι εντός η εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πραγματικό δίλημμα είναι με ποια πολιτική θα αντιμετωπιστεί η κρίση που μαστίζει την Ευρώπη και ειδικά τις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου. Είναι το πώς θα αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της κρίσης στην Ελλάδα. Οι Ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν μήνυμα αλλαγής της πολιτικής, με άξονα τη σταθερή ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, με δημοκρατία και κοινωνική συνοχή".

Με τον τρόπο αυτό περιέγραψε ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στην νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδριάζει για να εκλέξει τον νέο Γραμματέα και την νέα Εκτελεστική Επιτροπή το, κατά την άποψη της ΔΗΜΑΡ, διακύβευμα των Ευρωεκλογών, στις 25 Μαΐου. 


Απηύθυνε πρόσκληση, όπως είπε χαρακτηριστικά "σ΄ όλες τις πολιτικές κινήσεις, ομάδες και πρόσωπα που θέλουν να συμπαραταχθούν σε μια ισότιμη σχέση μαζί μας να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στις απαραίτητες πολιτικές και οργανωτικές διαδικασίες, σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, για τη συγκρότηση ενός νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις Ευρωεκλογές

 και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτή μια προοδευτική πολιτική". Πρόσθεσε δε ότι το ζητούμενο είναι η αλλαγή της πολιτικής στην Ελλάδα και την Ευρώπη. "Αυτό είναι το κεντρικό πολιτικό μας μήνυμα, αυτή είναι η μάχη που δίνουμε", είπε

.Στα μέσα του 2015 η σύνδεση των ταμειακών μηχανών με την ΓΓΠΣ

Σε 18 μήνες αναμένεται να τεθεί σε παραγωγική λειτουργία η διασύνδεση των ταμειακών μηχανών των επιχειρήσεων με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Η ένωση εταιρειών «ALTEC INTEGRATION AE - QUALITY & RELIABILITY ΑΕ - OTS ΑΕ» υπέγραψε με την Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων σύμβαση ύψους 1 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση ψηφιακών υπηρεσιών προς το Δημόσιο και τις επιχειρήσεις. 
Σύμφωνα με τη σύμβαση η ΓΓΠΣ προωθεί την ανάπτυξη μηχανισμού για να λαμβάνει από τους πολίτες και τις επιχειρήσεις και να αξιοποιεί τα στοιχεία των αποδείξεων λιανικής πώλησης που εκ... περισσότερα »

.«Να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ»

Σε δήλωση σχετικά με τις επικείμενες ευρωεκλογές προχώρησε ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.

Όπως επισημαίνει ο κ.Κουτσούμπας, «με όπλο την πολύχρονη πείρα μπορεί στις ευρωεκλογές να γίνει ένα μεγάλο βήμα χειραφέτησης του λαού από την ΕΕ, τις πολιτικές και τα κόμματά της, ένα μεγάλο βήμα για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ. 

Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αντιπαρατεθούμε στη σημερινή αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ και να ανοίξουμε το δρόμο για μια πραγματικά φιλολαϊκή διέξοδο από την κρίση. Κάθε άλλη επιλογή παγιδεύει τη λαϊκή οργή, γυρνώντας τη στην ίδια κοίτη, της ΕΕ και των αυταπατών ότι μπορεί αυτό το αντιδραστικό οικοδόμημα του κεφαλαίου να εξανθρωπιστεί»

.Αντώνης Πέττας, Υποψήφιος Δήμαρχος Ζωγράφου

Νέα Δημοτική Παράταξη με επικεφαλής τον κ. Αντώνη Πέττα, οδοντίατρο και παλιό δημοτικό σύμβουλο, θα διεκδικήσει τη Δημαρχία Ζωγράφου στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014.

Αναμένεται ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ…

.Συνελήφθη στην Τουρκία ο Άγγελος Φιλιππίδης

Ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης, πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, συνελήφθη χθες το βράδυ(όπως ανακοίνωσε η αστυνομία) στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαίωσε ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, κ.Ν.Μαθιουδάκης.

Σε βάρος του Φιλιππίδης έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες επίκειται η έκδοση του κ. Φιλιππίδη στην Ελλάδα, ενώ το Προξενείο δεν έχει δεχθεί αίτημα από τον κύριο Φιλιππίδη για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας. 

Η σύλληψη έγινε σε εκτέλεση διεθνούς εντάλματος που εκδόθηκε από την Ιντερπόλ. Οι διαδικασίες θα ακολουθηθούν βάση των πρωτοκόλλων της Ιντερπόλ.

Τι υποστηρίζει ο συνήγορος του Φιλιππίδη

Χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο που διέμενε συνελήφθη ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ Άγγελος Φιλιππίδης, σύμφωνα με τον συνήγορο Αθανάσιο Βαρλάμη. 

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος αναφέρει ότι ο εντολέας του συνελήφθη χθες το βράδυ σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κωνσταντινούπολη. 

Τονίζει επίσης ο κ. Βαρλάμης, ότι από χθες το μεσημέρι είχε ενημερώσει τον ανακριτή της υπόθεσης του ΤΤ κ. Γ. Ανδρεάδη ότι ο κατηγορούμενος θα εμφανιστεί τη Δευτέρα ενώπιον του.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.