.Εκδηλώσεις ΚΑΠΗ ενόψει του εορτασμού του Πάσχα...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου, που πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Καλλίρη και του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας, Προστασίας και Δια Βίου Μάθησης κ. Στεργίου, ενόψει του εορτασμού του Πάσχα.
Το Α΄ και το Β΄ ΚΑΠΗ σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου μας την Τετάρτη 24 και την Πέμπτη 25 Απριλίου αντίστοιχα, παρουσίασαν στα μέλη τους τη Θεατρική Παράσταση «Ο Ψαράς και το Ψάρι» του Αλεξάντερ Πούσκιν. Η παράσταση ήταν διαδραστικό θέατρο και τα μέλη συμμετείχαν στα δρώμενα με μεγάλο ενθουσιασμό.
Στο παράρτημα του Α΄ ΚΑΠΗ την Πέμπτη 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η παιδική θεατρική παράσταση «Γέφυρες κτίζουμε, φράγματα γκρεμίζουμε»,από τους μαθητές του 3ου και του 9ου Δημοτικού Σχολείου. Τα παιδιά με την αθωότητά τους κέρδισαν τις εντυπώσεις και την καρδιά των ηλικιωμένων.
Η προσέλευση των μελών και στις τρεις εκδηλώσεις υπήρξε αθρόα, τους προσφέρθηκαν πασχαλινά τσουρέκια και δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για το Πάσχα .
Στο πλαίσιο αυτό των πασχαλινών εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε συνεργασία του Β΄ ΚΑΠΗ με το 1ο και το 19ο Δημοτικό Σχολείο για τη δημιουργία πασχαλινών λαμπάδων στο τμήμα εργοθεραπείας με υπεύθυνη την εργοθεραπεύτρια κα Κυλίτση και τη συμμετοχή 57 μαθητών από την Δ΄ και Ε΄ τάξη. 
Με την επίσκεψή τους τα παιδιά έδωσαν μια νότα χαράς στα μέλη του ΚΑΠΗ αλλά και τα ίδια εισέπραξαν την αγάπη και τη ζεστασιά του παππού και της γιαγιάς.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους διευθυντές των δημοτικών σχολείωνκ. Ματθαίο , κα Γράψα , κα Μπαλτά και κ. Μαυράκη για τη συνεργασία τους.
Επίσης ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κόλλια για τις θεατρικές παραστάσεις στα ΚΑΠΗ.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.