.Ένσταση και αποχή από την απονομή για τον Ολυμπιακό


Έξαλλοι με τις αποφάσεις των διαιτητών αλλά και τις συνθήκες που έγινε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος στο μπάσκετ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, έκαναν ένσταση ενώ δεν βγήκαν για την απονομή!

Στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες και εκπρόσωποι των «ερυθρόλευκων» εξέφρασαν τα έντονα παράπονά τους για την διαιτησία του αγώνα και την απέδωσαν στις απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τον αγώνα των δύο ομάδων στο ΣΕΦ.

«Φοβηθήκατε να σφυρίξετε μετά από τις απειλές που ακούσατε», έλεγαν στους διαιτητές τα μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού ενώ έκαναν ένσταση για τις συνθήκες διεξαγωγής του ματς και απουσίαζαν από την απονομή.

.Άνοιξαν οι «αγορές» για τον πρώην πρωθυπουργό


Γείτονας της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, της Lady Gaga και του Ματ Ντέιμον, αλλά και άλλων διάσημων είναι από σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου, Το Πανεπιστήμιο Κολούμπια του παραχώρησε ένα πολυτελές διαμέρισμα σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Μανχάταν. 

Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», ένας από τους όρους στο συμβόλαιο του πρώην πρωθυπουργού με το Πανεπιστήμιο, ήταν και η παροχή στέγης στην πανάκριβη Νέα Υόρκη. Και πράγματι, ο πρύτανης του Κολούμπια θα κατοικεί, για τους επόμενους έξι μήνες σε ένα διαμέρισμα που βρίσκεται σε πολυκατοικία 12 ορόφων, στο Upper West Side του Μανχάταν. 

Στην ίδια περιοχή έχουν σπίτια διάσημοι όπως ο Ντένζελ Ουάσιγκτον, η Μπιγιονσέ και ο Jay-Z η Μαντόνα, ο Στινγκ και άλλοι. Το ενοίκιο για ένα απλό διαμέρισμα με ένα υπνοδωμάτιο ξεκινά από τα 1500 δολάρια και όσο για αγορά, ένα διαμέρισμα μπορεί να στοιχίσει 2 εκατομμύρια δολάρια. 

Μέχρι να μετακομίσει στο νέο του σπίτι, ο Γ. Παπανδρέου διέμεινε σε ξενοδοχείο, με έξοδα, φυσικά του Κολούμπια.

. Νέα ρύθμιση για τους οφελέτες του Δημοσίου


Μια νέου τύπου ρύθμιση για τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο προωθεί το υπουργείο Οικονομικών. Οπως αποκαλύπτει στην Καθημερινή της Κυριακής ο νέος γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, η ρύθμιση θα είναι απολύτως προσαρμοσμένη στο οικονομικό προφίλ του κάθε οφειλέτη 

καθώς θα λαμβάνονται υπόψη κριτήρια ανάλογα με αυτά που χρησιμοποιούν οι τράπεζες για την αναδιάρθρωση των δανείων προς τους πελάτες τους. Δηλαδή, η οικονομική δυνατότητα του οφειλέτη, η προηγούμενη συμπεριφορά του κ.λπ.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται η δυνατότητα καταβολής των δόσεων προς όφελος και των δύο πλευρών. 

Ο κ. Θεοχάρης προαναγγέλλει, επίσης, τη διαγραφή των χρεών τα οποία θεωρούνται ανείσπρακτα, προκειμένου να μειωθεί το διοικητικό βάρος και να υπάρχει μία ρεαλιστική εικόνα για το ύψος των οφειλών προς το Δημόσιο.

Τέλος, κατηγορηματικός εμφανίζεται ως προς το θέμα της διαφθοράς και της πάταξης της φοροδιαφυγής. 

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, απομακρύνει τα ταμεία από τις εφορίες και προχωρά σε άνοιγμα των λογαριασμών όλων των διευθυντών, οι οποίοι κατέχουν νευραλγικές θέσεις του υπουργείου Οικονομικών. 
Επίσης, πολλή δουλειά θα έχει και η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.