.Έπιασε πάτο το πολιτικό σύστημα

Παρά το γεγονός ότι δεν μπορείς να κάνεις αστεία με μια Γενοκτονία όπως αυτή που αφάνισε πάνω από 350 χιλιάδες Πόντιους, τελικά επιβεβαιώνεται ότι το πολιτικό σύστημα έχει πολλούς... Πόντιους γκαφατζήδες. Τόσο η κυβέρνηση με υπουργούς – παρωδία όσο και η Νέα Δημοκρατία με υποψήφιους που διαγκωνίζονται για το ποιος θα κάνει την καλύτερη καταγγελία και ποιος θα «την πει» στον άλλον. 

Λες και δεν είναι σύντροφοι που την επόμενη ημέρα πρέπει να τα βρουν και να πολεμήσουν από κοινού τον μεγάλο εχθρό, τον Αλέξη Τσίπρα. Η κατάσταση είναι μια τραγωδία και ο κόσμος κοιτάζει αποσβολωμένος διότι... περισσότερα »

.Μοσκοβισί: Καμία χαλάρωση στο ελληνικό πρόγραμμα εξαιτίας του προσφυγικού

Μπορεί οι πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας να συνέδεσε ξανά σήμερα το προσφυγικό με τη χαλάρωση του προγράμματος, όμως ο επίτροπος επί την Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, μιλώντας από τη βάση του Αλέξη Τσίπρα, έβαλε «ταφόπλακα» στο σενάριο αυτό λίγα λεπτά αργότερα. 

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο επίτροπος της Κομισιόν και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να χαλαρώσει το πρόγραμμα εξαιτίας του προσφυγικού. «Τίποτα δεν πρέπει να γίνει για να χαλάρωσει το πρόγραμμα, υπάρχει η δυνατότητα επίκλησης έκτακτων συνθηκών αλλά αυτό θα αφορά σε συγκεκριμένες δαπάνες και όχι σε γενική χαλάρωση», είπε ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.