.Ποιός εκβιάζει ποιόν;

Μήνες τώρα είμαστε μάρτυρες ενός πολιτικοοικονομικού έργου,* *με πρωταγωνιστές τη χώρα μας, την ΕΕ, τους τοκογλύφους( ιδιώτες και κράτη) και πρόσφατα το ΔΝΤ.Με σενάρια,χαρακτηρισμούς,διγλωσσίες,κρύο-ζεστό, κορώνεςπερί αναξιοπιστίας, τεμπέληδων κλπ,κύλησε νερό….Ολα,αποδεικνύεται ότι είναι μέρη ενός και…..μοναδικού σκηνικού:* *από τη μια υπάρχει ένας αδύναμος κρίκος ( αφήστε λόγους και* *αίτια),και από την άλλη, μια αγελάδα…

Η Ελλάδα και η Ελλάδα!!* *Και οι καλοί μας εταίροι,σε συνεργασία-συμφωνία, με τις λεγό-* *μενες κεφαλαιοαγορές προσπαθούν να σώσουν την Ελλάδα και* *να αρμέξου... περισσότερα »

.ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Χιλιάδες Αθηναίοι συμμετείχαν στη «Λευκή Νύχτα» των εμπορικών καταστημάτων που έμειναν ανοιχτά έως τις 11 το βράδυ αλλά και των εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο δήμος Αθηναίων για να στηρίξει την προσπάθεια. 

Η Ερμού αλλά... 
και άλλοι εμπορικοί δρόμοι πλημμύρισαν από κόσμο που εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία για αγορές και επισκέψεις σε καταστήματα σε μια ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα ώρα. Αρκετοί ήταν και αυτοί που προχώρησαν τελικά σε κάποια αγορά κυρίως από καταστήματα που είχαν προσφορές.

.Τι αλλάζει στα φάρμακα

Σχόλια Τάσος Τέλλογλου 

Μέχρι στιγμής οι τιμές των φαρμάκων περικόπτονταν με το δελτίο τιμών. Αλλά η φαρμακευτική δαπάνη παρά τη μείωση έφθασε στα 2,5 δισ. ευρώ ενώ η Ελλάδα έχει αναλάβει δέσμευση στην τρόικα ότι η φαρμακευτική δαπάνη θα ανέρχεται στο 1% του ΑΕΠ, δηλαδή στο 1,8 δισ. ευρώ Έπρεπε να αλλάξει η αρχιτεκτονική των τιμών; Πώς ήταν οικοδομημένο το σύστημα τιμών φαρμάκων μέχρι σήμερα; *Τι ίσχυε μέχρι σήμερα;* Ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος είχε συνδέσει την τιμολόγηση των γενοσήμων δηλαδή των αντιγράφων φαρμάκων με την τιμή των πολύ ακριβότερων πρωτοτύπων που έχουν πατέντα... περισσότερα »

Και αυτοί που δεν έχουν τζάκι;

Σχόλια Δημήτρης Κυριακόπουλος  

Ο κόσμος πια σταμάτησε να καίει πετρέλαιο για να ζεσταθεί και έχει στραφεί στο ηλεκτρικό ρεύμα, σε διάφορα άλλα καύσιμα που σνομπάραμε για δεκαετίες, αλλά και στα ξύλα, όσοι βέβαια έχουν σπίτι με τζάκι... Αλήθεια, ποιοι έχουν σπίτι με τζάκι στην Αθήνα; Πριν από 40 και 50 χρόνια όταν έφταναν στην πρωτεύουσα οι ορδές των μετοίκων από την περιφέρεια για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, η πρωτεύουσα δεν μπορούσε να τους φιλοξενήσει, έτσι η πολιτική της αντιπαροχής έλυσε το πρόβλημά τους και διέλυσε την πόλη. Χιλιάδες πολυκατοικίες ξεπηδούσαν στο κέντρο τ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.