.ΣΥΝΕΤΕΥΞΕΙΣ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΛΛΙΑ-ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ-ΔΙΟΝΥΣΗ ΛΑΜΠΡΙΔΗ (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ)

Συνεντεύξεις στην Εφημερίδα Το Σκονάκι 

Συνέντευξη τ. Αντιδημάρχου καθαριότητας Σούλη Παπαγιαννόπουλου με τη Δημοτική Παράταξη "Ζωγράφου αύριο" Σούλης Παπαγιαννόπουλος: «Το καράβι πάει ολοταχώς προς τη ξέρα. Ο μόνος που δεν το βλέπει είναι ο κ. δήμαρχος»
Με μια σκληρή ανακοίνωση - παραίτηση απάντησε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Σούλης Παπαγιαννόπουλος στο δήμαρχο Κώστα Καλλίρη, όταν του ζήτησε την παραίτησή του από την αντιδημαρχία πρόσφατα. 
Στη συνέντευξη του στο ΣΚΟΝΑΚΙ ο κ. Παπαγιαννόπουλος δηλώνει ότι η δημοσιοποίηση της παραίτησής του δεν αποτελεί επίθεση εναντίον του δημάρχ... περισσότερα »

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κώστας Καλλίρης...ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Όλοι εμείς που δεν σταματήσαμε να ελπίζουμε σε ένα κόσμο καλύτερο, ας γίνουμε προπομποί της πίστης, της αισιοδοξίας, της αγάπης, της αλληλεγγύης, ώστε μονιασμένοι να κάνουμε το όνειρο της ευημερίας και της ανθρωπιάς πραγματικότητα.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου
Κώστας Καλλίρης

.Στόλισαν δέντρο στην Πλατεία Συντάγματος με ...δραχμές!

Χριστουγεννιάτικο Δένδρο - Έκπληξη έστησε χθες όλη μέρα στην Πλατεία Συντάγματος το Σχέδιο Β. Δεν συγκρινόταν βέβαια στο μέγεθος με το Δένδρο του Δήμου Αθηναίων, το περνούσε όμως πολύ σε πρωτοτυπία και κυρίως σε αισιοδοξία.

Το Δένδρο το στόλιζαν και ξαναστόλιζαν παιδιά που βρίσκονταν εκεί με τους γονείς τους χρησιμοποιώντας ως χριστουγεννιάτικα στολίδια χαρτονομίσματα των 50, 100, 500 και 1000 δραχμών και ένα πενταχίλιαρο στην κορυφή. 

Δημιουργούνταν ένα κλίμα χαράς και ελπίδας αλλά και από πολλούς που έβλεπαν το χιλιόδραχμο άκουγες "Πόσα πράγματα μπορούσαμε να πάρουμε με τρία ευρώ..." Υπολογίζεται ότι από το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο του <σχεδίου Β πέρασαν γύρο στα δέκα χιλιάδες άτομα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.