.Παραιτήσεις θα ζητήσει ο Τσίπρας από τους διαφωνούντες

Μπαράζ επαφών και διαβουλεύσεων έχει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος από το πρωί συναντάται με συνεργάτες του και μέλη του υπουργικού συμβουλίου, ετοιμάζοντας τον επικείμενο ανασχηματισμό, ο οποίος εκτός συγκλονιστικών απροόπτων θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο, μετά την ολοκλήρωση της υπερψήφισης των προαπαιτούμενων δεσμεύσεων για τη συμφωνία. 

Στόχος του πρωθυπουργού παραμένει σε πρώτη φάση η επαναφορά της κανονικότητας στο μέτωπο της οικονομίας με το άνοιγμα των τραπεζών, το οποίο θα γίνει όταν δοθεί το πολιτικό σινιάλο με την επικύρωση των μέτρων που συμφωνήθηκαν στις Βρ... περισσότερα »

.Βαρουφάκης: Με εντολή πρωθυπουργού η προετοιμασία για IOUs

Ο Γιάννης Βαρουφάκης επανέλαβε πως ό,τι έκανε ήταν με εντολή του πρωθυπουργού, εξηγώντας πως εντολή του κυβερνητικού συμβουλίου ήταν το υπουργείο Οικονομικών να ετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο και για κάθε απειλή. 

Μιλώντας στο Mega, ο πρώην υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι «τα IOUs ήταν τρόπος για να κερδίσουμε χρόνο εντός Ευρωζώνης με τους εταίρους», ευελπιστώντας να αλλάξουν οι συσχετισμοί υπέρ της Ελλάδας. 

«Η συμφωνία είναι συνθήκη συνθηκολόγησης μιας περήφανης κυβέρνησης» ανέφερε, ενώ όπως είπε, ως βουλευτής έχει υποχρέωση να διαβάσει το κάθε άρθρ...περισσότερα »

.Το Μαξίμου απολογείται: Γιατί αναγκαστήκαμε να δεχθούμε την συμφωνία

Το μέγαρο Μαξίμου, σε απολογητικούς τόνους, επιχειρεί να απαντήσει – κυρίως στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ - στο «γιατί» είπε «ναι» στην επώδυνη συμφωνία. Συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, με ένα μακροσκελές non paper εξηγούν τους λόγους που οδήγησαν τον Πρωθυπουργό να υποχωρήσει με το βασικό επιχείρημα «αποφύγαμε τα χειρότερα». 

Αναλύουν επίσης την μάχη για το κούρεμα του χρέους, ενώ για το επίδικο σημείο της δημιουργίας του Ταμείου (με έδρα την Αθήνα τελικά) για την αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της χώρας, σημειώνεται: «Ερχεται να διασφαλίσει τις καταθέσεις, να μην ... περισσότερα »

.Η κυβέρνηση φέρνει τώρα το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κατατεθεί το σχέδιο νόμου που αφορά την αδειοδότηση των τηλεοπτικών καναλιών και τη χρήση συχνοτήτων», προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χρ. Σπίρτζης.

 Οπως είπε πρόκειται για δέσμευση της κυβέρνησης προς τον ελληνικό λαό «για να σταματήσουν οι ιδιότυπες σχέσεις μεταξύ των κυβερνήσεων και των καναλαρχών».

 Ο κ. Σπίρτζης διευκρίνισε μιλώντας ραδιόφωνο της ΕΡΤ ότι το σχέδιο νόμου αποτελείται από δυο μέρη: 1. Θα ορίζει τον μέγιστο αριθμό των αδειοδοτούμενων καναλιών 2. ... περισσότερα »

Βέβαιος ο ανασχηματισμός - Πολιτικές ειδήσεις

Βέβαιος ο ανασχηματισμός - Πολιτικές ειδήσεις 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Οι επόμενες κινήσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Οι επόμενες κινήσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα - Πολιτικές ειδήσεις

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ)

Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ στις 22:00 - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online

Συνέντευξη Τσίπρα στην ΕΡΤ στις 22:00 - Πολιτικές ειδήσεις - Το Βήμα Online.

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Σε ξενοδοχείο η Αριστερή Πτέρυγα αποφασίζει για την τύχη της κυβέρνησης | iefimerida.gr

Σε ξενοδοχείο η Αριστερή Πτέρυγα αποφασίζει για την τύχη της κυβέρνησης 

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Σόιμπλε: «Βραχυπρόθεσμη συμφωνία χρηματοδότησης μέχρι τη Δευτέρα»

Σόιμπλε: «Βραχυπρόθεσμη συμφωνία χρηματοδότησης μέχρι τη Δευτέρα»: Σόιμπλε: «Βραχυπρόθεσμη συμφωνία χρηματοδότησης μέχρι τη Δευτέρα»

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

Die Welt: Γιατί η Ανγκελα Μέρκελ έσωσε του Ελληνες

Die Welt: Γιατί η Ανγκελα Μέρκελ έσωσε του Ελληνες: Die Welt: Γιατί η Ανγκελα Μέρκελ έσωσε του Ελληνες

(Πατήστε ΕΠΑΝΩ )

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.