.Στο έλεος του θεού

Είχαν πει προεκλογικά ότι αν και ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει το επόμενο βήμα για την Ελλάδα θα είναι η ενίσχυση της ακροδεξιάς και μια νέα… Βαϊμάρη. Όσοι το έλεγαν ίσως δεν είχαν προβλέψει ότι υπάρχουν και χειρότερα κι αυτά είναι η καταστροφή της χώρας. Δεν κινδυνολογούμε και ξέρουμε ότι καμιά χώρα δεν χάνεται έτσι απλά.

 Όμως, η Ελλάδα που ζει το τέλος της Μεταπολίτευσης, φαίνεται να έχει περάσει στο επόμενο βήμα. Στο τέλος και της μετά – Μεταπολιτευτικής περιόδου. Το πολιτικό σύστημα καταρρέει με πάταγο προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημία και στη χώρα. Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε παταγωδώς να ανανεώ... περισσότερα »

.Σφάζονται» Φίλης και Πετράκος για την μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Νίκος Παππάς εγκάλεσε την Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι δεν διευκολύνει τον διορισμό νέου προεδρείου στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στο οποίο προσωρινά είναι πρόεδρος η μητέρα της Λίνα Αλεξίου. 

Ο καυγάς Παππά-Κωνσταντοπούλου έγινε την Πέμπτη στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με τη Ζωή να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της μητέρας της λέγοντας "δν σου επιτρέπω!". 

Συνεχίστηκε όμως την Παρασκευή όταν ο βουλευτής Θανάσης Πετράκος, ο οποίος πρόσκειται στην Αριστερή Πτέρυγα και ψήφισε Όχι στη συμφωνία ανέλαβε να υπερασπιστεί την πρόεδρο της βουλής και ταυτόχρονα... περισσότερα »

.Τεχνικά κλιμάκια Τρόικας: «Εδώ και τώρα» οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό

Επίσπευση όλων των χρονοδιαγραμμάτων του Ασφαλιστικού απαίτησαν τα τεχνικά κλιμάκια, διατηρώντας το γνωστό επικριτικό τόνο που γνωρίσαμε και στο παρελθόν. Ειδικότερα, ζήτησαν να υλοποιηθούν πιο γρήγορα: *–

 Η κατάργηση των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων, οι συγχωνεύσεις των ταμείων, η υλοποίηση του νόμου Λοβέρδου – Κουτρουμάνη και η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των κατωτάτων συντάξεων.*

 Στο μέτωπο του Εργασιακού τα τεχνικά κλιμάκια έθεσαν όλα τα εκκρεμή ζητήματα ( ομαδικές απολύσεις, λοκ αουτ, συνδικαλιστικός νόμος) ζητώντας να ακολουθηθούν οι βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές. *Η ελληνική... περισσότερα »

.Εντολή σύλληψης για Κορωνάκη!

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν ειδικό στρατιωτικό απόσπασμα να κατευθύνεται αρχικά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και στην συνέχεια στη διεύθυνση κατοικίας του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να τον συλλάβουν και να τον ντύσουν στο χακί αφού πρώτα τον κουρέψουν!!!
Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας οδηγήθηκε σ΄αυτή την επιλογή μετά την αποκάλυψη του βουλευτή Αυγενάκη (που έχει γίνει ο νέος Καρχιμάκης) ότι ο Γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος που είναι 22 χρόνια φοιτητής, δίνει λανθασμένες διευθύνσεις για να μην παραλάβει το προσκλητήριο για την στράτευσή του.
Από χθες που κυκλοφόρησε η είδηση ο Κορωνάκης δεν έχει βγάλει άχνα!!!
Ο αρμόδιος υπουργός που ως γνωστόν έχει στείλει όλα τα βύσματα στον Εβρο δεν θα μπορούσε να καταπιεί αυτή την συμπεριφορά του Κορωνάκη και έδωσε τις αντίστοιχες οδηγίες.

.Χαράτσι – σοκ με αύξηση του ΕΝΦΙΑ-Tριπλασιάζεται ο συμπληρωματικός φόρος

*Σε πέντε μηνιαίες δόσεις από τον Οκτώβριο ως και το Φεβρουάριο θα καταβληθεί φέτος ο ΕΝΦΙΑ που θα αποφέρει στα δημόσια ταμεία 2,65 δισ. ευρώ, ενώ ταυτόχρονα το υπουργείο οικονομικών εξετάζει αλλαγές που φέρνουν τεράστιες επιβαρύνσεις έως και τριπλασιασμό του συμπληρωματικού φόρου.* 

Οπως δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης ο φόρος επί των ακινήτων θα προσδιοριστεί με τις ισχύουσες αντικειμενικές αξίες αλλά με αλλαγές στους συντελεστές. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αλλαγές προβλέπουν αύξηση των εσόδων από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ, που υπολογίζεται με βάση την αξία ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.