.Στους ρυθμούς των παραδοσιακών χορών της Βενεζουέλας...ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Η ομάδα «Venezuela y Danza» από τη Βενεζουέλα φτάνει στην Πλατεία Γαρδένιας την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, στις 18:30 και οι δημότες του Ζωγράφου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν παραδοσιακούς χορούς της Βενεζουέλας. 

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ΝΠ Πολιτισμού κι Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και την Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα στα πλαίσια της 2ης Ετήσιας Πολιτιστικής Εκδήλωσης «Η Βενεζουέλα στην Ελλάδα». Στόχος της εκδήλσης η ενδυνάμωσης των αδελφικών δεσμών που ενώνουν τους δύο λαούς και τη συνέχιση της προώθησης των πολιτιστι... περισσότερα »

.Γκ. Χαρδούβελης: Μέχρι τέλος του έτους συμφωνία με τους εταίρους

Την εκτίμηση πως μέχρι το τέλος του έτους θα έχει επέλθει συμφωνία με τους εταίρους για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας, έκανε ο υπουργός Οικονομικών έπειτα από τη συνάντησή του στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλο.

Ο κ. Χαρδούβελης τόνισε πως στις 31 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το πρόγραμμα και την επομένη πρέπει να είναι όλοι νικητές.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Ντάισελμπλουμ, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στον Τύπο, τόνισε πως ο ίδιος ο πρόεδρος του Eurogroup του διευκρίνισε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν το μεσημέρι πως αυτές παραποιήθηκαν και πως ο ίδιος με έγγραφό του στο κοινοβούλιο της χώρας του δεν αναφέρθηκε σε συνέχεια του υφιστάμενου προγράμματος αλλά στο τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

.Εκπρόσωπος Γ. Ντάισελμπλουμ στο ΑΠΕ - ΜΠΕ: «Αναληθή» τα δημοσιεύματα περί συνέχισης του προγράμματος

«Αναληθή» χαρακτηρίζει η εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ σημερινά δημοσιεύματα ελληνικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, σύμφωνα με τα οποία αναμένεται στο αυριανό Eurogroup να συζητηθεί η επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος σταθερότητας της ελληνικής οικονομίας.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος δήλωσε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «δεν είναι αλήθεια πως στο αυριανό Eurogroup θα συζητηθεί η επέκταση του υπάρχοντος προγράμματος».

«Αύριο στο Eurogroup θα γίνει μια πρώτη συζήτηση σχετικά με τις επιλογές που έχει η Ελλάδα μετά τη λήξη του υπάρχοντος προγράμματος», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του Γερούν Ντάισελμπλουμ.

.Βουλή: Αποχώρηση ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρό σχόλιο για την αποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από την Επιτροπή η οποία θα συζητούσε την τροπολογία για τα «κόκκινα» δάνεια από την κυβερνητική εκπρόσωπο Σοφία Βούλτεψη. «Σε όποιο Νομοσχέδιο φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή και ανακουφίζει την κοινωνία, ο ΣΥΡΙΖΑ είτε δεν ψηφίζει, είτε αποχωρεί».
«Κατά τα άλλα, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού», τόνισε η κ. Βούλτεψη.
Νωρίτερα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ζήτησε να γίνει κοινή συνεδρίαση των επιτροπών δημόσιας διοίκησης, παραγωγής και εμπορίου με στόχο να συζητηθεί αποκλειστικά το θέμα της τροπολογίας, κάτι που με τον οποίο δεν συμφώνησε ο πρόεδρος της Bουλής Κυριάκος Βιρβιδάκης. 
«Το θέμα της διαδικασίας έχει τελειώσει από την προηγούμενη συνεδρίαση» τόνισε ο κ. Βιρβιδάκης, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κατηγορεί την κυβέρνηση αλλά και τον πρόεδρο της επιτροπής για ευτελισμό του κοινοβουλίου.

.«Δεν θα υπάρξει συμφωνία της κυβέρνησης για το χρέος»

Την εκτίμησή του ότι δεν πρόκειται να υπάρξει συμφωνία για το ελληνικό χρέος μεταξύ της κυβέρνησης και των δανειστών υπογράμμισε στην πρώτη άτυπη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας για ακόμα μία φορά ωστόσο ότι ακόμα και να υπάρξει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να αναγνωρίσει τα αποτελέσματα μίας τέτοιας συμφωνίας. 

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Σκουρλέτης, στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι δεδομένων των πολιτικών συσχετισμών που έχουν διαμορφωθεί και του σταθερού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ οι εταίροι αναμένουν να ανοίξουν τις δ... περισσότερα »

.Μειώσεις 30% στα πρόστιμα

Μειώνονται μεσοσταθμικά κατά 30% τα πρόστιμα που θα επιβάλλονται σε εργοδότες για μη καταβολή δεδουλευμένων, για παραβίαση του ωραρίου και για θέματα ασφάλειας και υγιεινής, σύμφωνα με διάταξη που ετοιμάζει ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης σε συνεργασία με τον ειδικό γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας (ΣΕΠΕ), Κώστα Πανταζή. Σήμερα τα εν λόγω πρόστιμα κυμαίνονται μεταξύ των 1.500 ευρώ και των 50.000 ευρώ, ανάλογα με την παράβαση που επιτελεί μία επιχείρηση αλλά και το μέγεθος της. Ωστόσο, σύμφωνα όσα αναφέρουν έμπειρα στελέχη του ΣΕΠΕ στο Capital.gr, τη μεγαλύτερη "ει... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.