.«Υπήρξε μια σύγκρουση η οποία λύθηκε»

«Υπήρχε αντικείμενο (στην αντιπαράθεση Μητσοτάκη-Λοβέρδου) με την έννοια ότι ο νέος υπουργός Παιδείας έπρεπε να ενημερωθεί σε βάθος για τις υποχρεώσεις που αναλαμβάνει στο υπουργείο.
 Μέσα σ' αυτή την ενημέρωση υπήρξε μια σύγκρουση, και φυσιολογικό είναι αυτό σε μια κυβέρνηση όπου τίθενται ζητήματα, διότι υπάρχει ένα δύσκολο πλαίσι,ο στο οποίο πρέπει να λύνονται συγκρούσεις και θέματα, όπως έγινε χθες, με το καλό. 

Αν θέλουμε να το παίξουμε λαϊκιστές, όμως, θα ψηφίσει ο κόσμος τους αυθεντικούς λαϊκιστές, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα» δήλωσε η υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμι... περισσότερα »

.Ισόπαλο χωρίς τέρματα το Ιράν-Νιγηρία

Ψάχναμε την πρώτη ισοπαλία στο φετινό Μουντιάλ και τελικά μετά από πολύ… κόπο, την βρήκαμε!

Το 13ο ματς του θεσμού έφερε... γρουσουζιά σε Ιράν και Νιγηρία που προσέφεραν… σχεδόν τίποτα και μοιραία έμειναν στο 0-0, στο -προφανώς- χειρότερο ματς της φετινής διοργάνωσης!

Ένα αποτέλεσμα που πέραν των εντυπώσεων, φαίνεται πως προκαλεί και σοβαρό βαθμολογικό πρόβλημα στις δύο ομάδες, που πλέον, μάλλον δύσκολα θα μπορέσουν να μπουν «σφήνα» σε Αργεντινή και Βοσνία για την πρόκριση!

Για να τα λέμε κι όλα πάντως, οι Ασιάτες θα μπορούν να… υπερηφανεύονται (;) ότι έκαναν το… καλύτερό τους ξεκίνημα σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από τρεις ήττες σε ισάριθμους προηγούμενους θεσμούς.

.Επενδυτικό κάλεσμα προς Αζερμπαϊτζάν

«Η Ελλάδα υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, το οποίο προσφέρει σημαντικές δυνατότητες σε ξένους και Έλληνες επενδυτές» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς χαιρετίζοντας την συνάντηση του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ με επιχειρηματίες. 
«Με τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες σταθερά εφαρμόζουμε και τη μεγαλύτερη διευθέτηση του χρέους που έχει γίνει ποτέ στη μοντέρνα οικονομική ιστορία για χώρα, έχουμε δημιουργήσει ένα θετικό περιβάλλον για επιχειρήσεις», δήλωσε ο πρωθυπουργός εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η συνεργασία με το Αζερμπαϊτζάν θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς πέραν αυτών της ενέργειας.
Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς φιλίας που έχουν αναπτυχθεί μεταξύ των δύο χωρών τα τελευταία χρόνια επισημαίνοντας πως μπορεί να υπάρξει μια πολυδιάστατη οικονομική συνεργασία με έμφαση και στο εμπόριο, τον τουρισμό, την αγορά ακινήτων κλπ.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε εκτενώς στη συνεργασία που υπάρχει στους τομείς της ενέργειας φέρνοντας ως παράδειγμα την κατασκευή του αγωγού TAP αλλά και την απόκτηση της ΔΕΣΦΑ από την εταιρεία SOCAR. 
Σύμφωνα με τον κ. Σαμαρά η κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία είναι η απόδειξη πως θα πρέπει να δοθεί έμφαση στην ενεργειακή ασφάλεια και στις εναλλακτικές πηγές ενέργειας. 
Τάχθηκε μάλιστα υπέρ της κατασκευής ενός κάθετου διαδρόμου όπως επίσης και διασυνδέσεων, που θα μεταφέρουν στα Βαλκάνια και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη φυσικό αέριο που θα έρχεται από το Νότο στο Βορρά. 
Η Ελλάδα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα μπορεί να είναι το σημείο αφετηρίας αυτού του δρόμου που θα τροφοδοτείται από τον TAP όπως και από άλλες πηγές που είτε υπάρχουν είτε θα προκύψουν από την Ελλάδα.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.