.Βουλή: Απειλητικά προς τους βουλευτές του ΚΚΕ κινήθηκε ο χρυσαυγίτης Λαγός

Ένα ακόμα σόου έδωσε η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή στη σημερινή συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίο, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Γιάννη Λαγό. 

Ο χρυσαυγίτης βουλευτής προκάλεσε τους βουλευτές του ΚΚΕ αναφερόμενος στην υπόθεση πώλησης του ραδιοφωνικού σταθμού 902, και όταν αυτοί όρθιοι διαμαρτυρήθηκαν κινήθηκε προς το μέρος τους, με τον προεδρεύοντα Γιώργο Βαρεμένο να τον επαναφέρει σε τάξη. 

Η αρχή έγινε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός ανέβηκε στο βήμα αμέσως μετά τον βουλευτή του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, ο οποίος είχε αναφερθεί στη Χρυσή Αυγή. Ο Γιάννης Λαγός είπε ότι το ΚΚΕ δ... περισσότερα »

.Οι ανατροπές στις συντάξεις που προτείνει η Επιτροπή Σοφών

Πλήρη αλλαγή του μοντέλου των συντάξεων προτείνει το πόρισμα της Επιτροπής Σοφών που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα - ένα πόρισμα που, όπως είπε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος θα αποτελέσει και τη βάση διαλόγου για να νομοθετηθεί η μεγάλη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού μέσα στον Νοέμβριο. 

Το νέο μοντέλο προβλέπει ενοποίηση ταμείων και ασφαλιστικό σύστημα δύο πυλώνων με τη σύνταξη να χωρίζεται σε δύο σκέλη, την εθνική και την ανταποδοτική σύνταξη. Η Επιτροπή δεν εισηγείται συγκεκριμένα χρηματικά όρια για το ύψος της εθνικής σύνταξης, αλλά προβλέπει ότι θα διαμορφώνεται με ει... περισσότερα »

.Παγκόσμια πρωταθλήτρια στους άνεργους πτυχιούχους η Ελλάδα

Η ανεργία αποτελεί ανοιχτή πληγή για την Ελλάδα, με την ανεργία των πτυχιούχων Ελλήνων επιστημόνων που εγκαταλείπουν την χώρα αναζητώντας μία ευκαιρία, να αποτελεί ίσως το βαθύτερο τραύμα της οικονομικής κρίσης. 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στους πτυχιούχους - άνεργους είναι η χώρα μας, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ). 

Τα στοιχεία του ΟΟΣΑ που επικαλείται το περιοδικό, καταδεικνύουν αυτήν τη θλιβερή πρωτιά. Πιο συγκεκριμένα το ποσοστό των Ελλήνων ανέργων πτυχιούχων ανέρχεται στο 19,4%, δηλαδή 1 στους 5 Έλληνες επιστήμονες είναι χωρίς... περισσότερα »

.Σταθάκης: Εγώ είμαι ο υπουργός με το 1 εκατ. ευρώ

Απόλυτα πλήρεις, χωρίς να αποκρύβεται κανένα στοιχείο, ήταν και οι τρεις δηλώσεις πόθεν έσχες που κατέθεσα στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

 Αναφερόμενος σε σχετικά δημοσιεύματα, ο κ. Σταθάκης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τα εξής: «Ο νόμος απαγορεύει τη δημόσια συζήτηση επί του περιεχομένου των δηλώσεων πόθεν έσχες, για τις οποίες δεν έχει ολοκληρωθεί ο έλεγχος από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής. Για τον λόγο αυτό και ενώ τα ΜΜΕ συζητούν το θέμα, επέλεξα να παραμείνω σιωπηλός. Κρίνω, όμως, σκόπιμο να δηλώ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.