.Πηγές Κομισιόν: “Ο Τσίπρας οφείλει να λάβει επώδυνες αποφάσεις”

Την ανάγκη λήψης επώδυνων αποφάσεων από την μεριά του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, διαρρέουν κύκλοι της Κομισιόν.
Σύμφωνα με  πληροφορίες,αυτό που θα ακούσει ο Έλληνας πρωθυπουργός σήμερα από τα χείλη του κ. Γιούνκερ, θα προκαλέσει σε αναταραχή την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι ίδιες πηγές αναφέρονται σε σημαντικές αποκλίσεις των δύο πλευρών, κυρίαρχα ως προς το ασφαλιστικό θέμα, όμως διαφορές φαίνεται να υπάρχουν και σε δημοσιονομικά θέματα.

«Εδώ που φτάσαμε είναι δεδομένο πως θα απαιτηθούν θυσίες από την Ελλάδα», δηλώνει αρμόδια πηγή και συμπληρώνει πως “ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για το λόγο αυτό θα έχει face to face επικοινωνία με τον Αλέξη Τσίπρα, για να του εκθέσει την κρισιμότητα της κατάστασης”.

.Ολάντ: Απέχουμε μερικές ώρες ή μέρες από μια πιθανή συμφωνία

Την άποψη πως η συμφωνία είναι προ των πυλών εκφράζει ο Γάλλος Πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ. Ο Γάλλος πρόεδρος σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είμαστε μερικές ώρες ή μέρες μακριά από τη διευθέτηση του ζητήματος με την Ελλάδα». Πρόσθεσε ακόμη: *

«Δεν πρέπει να ζητάς πολλά από την Ελλάδα για να μην πνιγεί η ανάπτυξη, αλλά δεν γίνεται να ζητάς και πολύ λίγα»* δίνοντας με αυτόν τον τρόπο τον... τόνο για το που θα κινηθούν οι τελικές διαπραγματεύσεις. *Μέρκελ: Εργαζόμαστε εντατικά για συμφωνία Θεσμών-Ελλάδας* Την ίδια ώρα η Ανγκελα Μέρκελ με νέα παρέμβασή της σημείωσε ότι *«Εργαζόμαστε εντατικά με... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.