.Ο Μπερλουσκόνι εξακολουθεί να πληρώνει τα κορίτσια του


Ακόμα και αν υποσχέθηκε ότι δε θα ξαναθέσει  υποψηφιότητα για πρωθυπουργός, ακόμα κι αν στο κόμμα του Λαό της Ελευθερίας επικρατεί αναστάτωση σχετικά με τον διάδοχό του, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αφήνει πίσω τις πολιτικές του έννοιες και εξακολουθεί όχι μόνο να ασχολείται με τα κορίτσια του, αλλά και να τα πληρώνει αδρά.

«Ο  Μπερλουσκόνι όπως με βοηθούσε πριν, με βοηθά και τώρα. Μου δίνει 2.500 ευρώ το μήνα. Επίσης με βοήθησε μπαίνοντας ως εγγυητής για να αγοράσω ένα διαμέρισμα», ισχυρίστηκε την Παρασκευή στο πλαίσιο της δίκης του πρώην πρωθυπουργού για την υπόθεση Ρούμπιγκειτ, η Ελίζα Τότι μία από τις νεαρές που είχαν συμμετάσχει ενεργά στα μπούνγκα-μπούνγκα πάρτι του Καβαλιέρε.

Όπως  αποδεικνύεται όμως σύμφωνα με τα λεγόμενα τους υπάρχουν κι άλλα τυχερά μπούνγκα-μπούνγκα girls…

Η Αρις Εσπινόζα λοιπόν δέχεται κι εκείνη 2.500 ευρώ το μήνα από τον πρώην πρωθυπουργό, παρότι σε τηλεφωνική της συνομιλία που είχε καταγραφεί την περίοδο που είχε δει τα φώτα της δημοσιότητα το ροζ σκάνδαλο, είχε πει ότι λάμβανε 6.500 ευρώ για κάθε βράδυ στην πολυτελή βίλα Αρκορε.

Το  ίδιο ποσό με την Εσπινόζα φαίνεται πως λαμβάνει κάθε μήνα κι η  Γιοάνα Βιζάν, η οποία υποστήριξε ότι ο Μπερλουσκόνι της δίνει τις 2.500 ευρώ για να πληρώσει τα δίδακτρα για το Πανεπιστήμιό της.

Η γενναιοδωρία όμως του Μπερλουσκόνι δεν περιορίζεται στα έξοδα για την μόρφωση της Βιζάν, καθώς όπως δήλωσε η νεαρή το 2010 ο Καβαλιέρε της είχε χαρίσει 10.000 ευρώ για την ονομαστική της εορτή. 

Ακόμα δύο γυναίκες η Μαριστέλ Πολάνκο κι η Ελεονόρα Ντε Βίβο κατέθεσαν πως λαμβάνουν ανάλογα ποσά μηνιαίως, καθώς όπως δήλωσαν αφότου ξέσπασε το σκάνδαλο θεωρούνται πόρνες κι αυτό έβλαψε την καριέρα τους, επομένως ο Μπερλουσκόνι τις ενισχύει εφόσον δε καταφέρνουν να βρουν εργασία.

Αυτό  ισχυρίστηκε κι ο στενός φίλος  του, Λέλε Μόρα ο οποίος μεσολαβούσε  για να βρεθούν καλλονές έτοιμες για όλα που θα διασκέδαζαν τον Καβαλιέρε και τους καλεσμένους του. 

Έτσι σε δήλωσή του ο Μόρα είπε «ο Μπερλουσκόνι καλά κάνει που βοηθά αυτά τα κορίτσια, γιατί έχουν καταστραφεί και αντιμετωπίζονται ως πόρνες».

.Ξεκίνησε η μάχη για το δαχτυλίδι στο ΠΑΣΟΚ


Στη δίνη της κρίσης βρίσκεται πλέον το ΠΑΣΟΚ με τις εξελίξεις να δρομολογούνται για την επόμενη εβδομάδα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος θέτει θέμα ηγεσίας, γεγονός που προκαλεί νέο πονοκέφαλο στον Ευ. Βενιζέλο, ο οποίος απάντησε ειρωνικά και υποβαθμίζοντας τον πρώην υπουργό έδωσε εντολή στον Γ. Μαννιάτη να συντάξει σχετική επιστολή. 

Μάλιστα ο Κ. Σκανδαλίδης που πλέον δεν ανήκει στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε εκνευρισμένος από διαρροές της Ιπποκράτους, ότι έθεσε αυτόματα τον εαυτό του εκτός ΠΑΣΟΚ. 

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ υποστήριζαν ότι όσα στελέχη του κόμματος δεν υπερψήφισαν τα μέτρα στη Βουλή δεν έθεσαν εαυτούς μόνο εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εκτός κόμματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην υπουργού Κώστα Σκανδαλίδη, ο οποίος απείχε από την ψηφοφορία, και απάντησε στις διαρροές με ένα λακωνικό σχόλιο: "Η σχέση μου με το ΠΑΣΟΚ είναι βιωματική. Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ΠΑΣΟΚ ".

Η “δύναμη” του κόμματος στη Βουλή περιορίζεται στους 26 βουλευτές, ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν 33, ενώ τα μέτωπα για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είναι πολλά αφού πλέον είναι αντιμέτωπος με κινήσεις κορυφαίων και με ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, ενώ η κριτική για τους χειρισμούς του είναι διαρκώς αυξανόμενη.

Χθες την ώρα που ο κ. Βενιζέλος έπαιρνε στα χέρια του την επιστολή του κ. Λοβέρδου, ο κ. Μ. Ανδρουλάκης, προανήγγειλε την ανεξαρτητοποίηση του από το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Γ.  Παναγιωτακόπουλος, με γραπτή ανακοίνωση του ζητούσε πάλι να αποχωρήσει το κόμμα από την κυβέρνηση.

Η κίνηση του Α. Λοβέρδου να θέσει θέμα ηγεσίας προκάλεσε αντιδράσεις στην Ιπποκράτους και η απάντηση δεν ήρθε από το στόμα του Ε. Βενιζέλου, αλλά από τον γραμματέα της ΚΟ.

"Αγαπητέ Ανδρέα, Χαιρόμαστε για την απόφασή σου να επανέλθεις στις συλλογικές διαδικασίες και δράσεις τη Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας', ανέφερε στην επιστολή ο Γ. Μανιάτης με σαφώς ειρωνικό ύφος και συνέχιζε ότι: “Η Κ.Ο. της παρούσας βουλευτικής περιόδου λειτουργεί με απόλυτα συλλογικό και δημοκρατικό τρόπο 

και αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν τη Βουλή και την Κυβέρνηση. 
Συλλογικά, αποφασίστηκε με συντριπτική πλειοψηφία και ο τρόπος συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση. 

Κορυφαία βέβαια απόφαση της Κ.Ο. ήταν αυτή που καθόρισε τη στάση μας στην χθεσινή καταλυτική ψηφοφορία. Αυτή η συλλογική και δημοκρατική λειτουργία της Κ.Ο. συνεχίζεται όλον τον καιρό που εσύ δεν μετέχεις στις διαδικασίες της. Έχουμε τώρα ενώπιόν μας τη συζήτηση του Προϋπολογισμού που αρχίζει σήμερα. 

Παράλληλα, όπως γνωρίζεις, με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έχει ήδη συγκληθεί το συντακτικό συνέδριο της παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις σου θα είναι πολύ χρήσιμες για την προσυνεδριακή και τη συνεδριακή διαδικασία."

.Συνεχίζεται η «κόντρα» ΔΝΤ-ΕΕ για το ελληνικό χρέος


Από μία κλωστή δείχνει να κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας και η χρηματοδότησή της, αν λάβουμε υπ’ όψιν πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Reuters σχετικά με τις διαφωνίες στους κόλπους της τρόικας για τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και το πώς θα πρέπει να συνεχιστεί η χρηματοδότησή του.

Όπως αναφέρει το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο, «η Ελλάδα έκανε ένα βήμα μακριά από τη χρεοκοπία με την ψήφιση χθες των νέων μέτρων», όμως οι εκπρόσωποι των δανειστών μας – τρόικα - που βρίσκονται στην Αθήνα από τον Ιούλιο αδυνατούν να καταλάβουν αν η χώρα μας θα καταφέρει τελικά να αποπληρώσει όσα χρωστάει.

Με το χρέος να εκτιμάται στο 175% του ΑΕΠ και προβλέψεις να φτάσει το 190% του χρόνου, είναι εξαιρετικό απίθανο το χρέος να φτάσει – όπως προβλέπεται – το 120% του ΑΕΠ το 2020, στα επίπεδα δηλαδή που ζητά το ΔΝΤ.

Το Reuters ανέφερε από τον Ιούλιο ότι το ελληνικό πρόγραμμα έχει εκτροχιαστεί και, όπως τονίζει, δεν υπάρχουν στοιχεία ότι εν τω μεταξύ η κατάσταση έχει βελτιωθεί.

Επικαλούμενο ευρωπαίο αξιωματούχο, αποκαλύπτει ότι η διαφορά ανάμεσα στις εκτιμήσεις του ΔΝΤ και της Κομισιόν για το χρέος είναι 20 ποσοστιαίες μονάδες, με την Κομισιόν να δίνει τις αισιόδοξες προβλέψεις.

Η διαφορά των 20 ποσοστιαίων μονάδων αντιστοιχεί σε 40 δισ. ευρώ και οι δανειστές απειλούν και πάλι με καθυστέρηση της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα η χώρα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο χείλος της χρεοκοπίας.

Επικαλούμενο αξιωματούχο που δεν κατονομάζει, το Reuters αναφέρει ότι το «το θέμα βρίσκεται πλέον στο εσωτερικό της τρόικας. Δεν μπορούν να συμφωνήσουν».

Μία νέα συμφωνία πρέπει να επιτευχθεί για τη μείωση του χρέους, όμως πρέπει να συμφωνηθεί πρώτα πόσο μεγάλο είναι το χρέος.

Η Αθήνα, από την πλευρά της, υποστηρίζει ότι χρειάζεται τη δόση πριν το τέλος της επόμενης εβδομάδας, όμως οι δανειστές θεωρούν ότι μπορεί να επιβιώσει για λίγο ακόμα, όχι όμως επ’ αόριστον.

Άλλες πηγές του πρακτορείου μιλούν για μικρότερη διαφορά στις εκτιμήσεις των δανειστών για το χρέος της τάξεως των δέκα ποσοστιαίων μονάδων.

Κάτι πολύ σημαντικό που προβλέπεται από το καταστατικό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου είναι ότι το χρέος πρέπει το 2020 να είναι 120% του ΑΕΠ για να θεωρείται βιώσιμο, διαφορετικά το Ταμείο μπορεί, βάσει καταστατικού, να αποσύρει τη στήριξή του.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μελετώνται διάφορες επιθετικές λύσεις, χωρίς όμως να έχει υπάρξει συμφωνία.
Ανάμεσά τους είναι η μείωση των επιτοκίων της Ελλάδας έως ότου η οικονομία είναι ξανά υγιής, άποψη με την οποία τείνουν να συμφωνούν όλοι, αλλά η οποία δεν επαρκεί για να επαναφέρει το χρέος σε βιώσιμα επίπεδα.
Ένα άλλο βήμα θα ήταν να παραιτηθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από τα κέρδη της από τα ελληνικά ομόλογα που έχει πάρει τα τελευταία τρία χρόνια – κάτι τέτοιο θα εξοικονομούσε για την Ελλάδα άλλα 12 δισ. ευρώ.

Μία ακόμη επιλογή θα ήταν να υπάρξει νέο κούρεμα, αυτή τη φορά του επίσημου τομέα (OSI), δηλαδή των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων που έχουν αποφασίσει δάνεια συνολικού ύψους 127 δισ. ευρώ κατά τα δύο προηγούμενα προγράμματα.

Το ΔΝΤ έχει ζητήσει το OSI, όμως αυτό θα σήμαινε νέα επιβάρυνση των ευρωπαίων φορολογούμενων, ενώ και ο Σόιμπλε δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι νομικά δυνατό για τις χώρες της ευρωζώνης.

Μία ακόμη πρόταση είναι η Ελλάδα να δανειστεί χρήματα με πολύ χαμηλά επιτόκια από τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς και να τα χρησιμοποιήσει για να επαναγοράσει μέρος του χρέους της, ομόλογα δηλαδή που υπάρχουν στην αγορά σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αυτή την επιλογή είναι διατεθειμένη να τη συζητήσει και η Γερμανία, όμως μάλλον δε συμφωνεί το ΔΝΤ που υποστηρίζει ότι δε λύνει το πραγματικό πρόβλημα.
Το αποτέλεσμα είναι ότι η Ελλάδα έχει ένα μάλλον μη βιώσιμο και σίγουρα τεράστιο χρέος και, παράλληλα, λίγες επιλογές για να το αντιμετωπίσει.

.Γιούνκερ: Ταχεία δράση για την αποδέσμευση της δόσης


Αισιόδοξος ότι θα αναληφθεί δράση σύντομα σε ό,τι αφορά την αποδέσμευση της επόμενης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Eurogroup και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ σε δηλώσεις του προς το Γερμανικό Πρακτορείο, υποστηρίζοντας ότι το νέο πακέτο μέτρων λιτότητας που ενέκρινε η ελληνική βουλή αποτελεί «απόδειξη θάρρους».

Τα μέτρα αυτά «είναι πολύ εντυπωσιακά και βασικά συμμορφώνονται προς αυτά που αναμέναμε», είπε ο Γιούνκερ. «Η Ελλάδα εργάζεται για να εκπληρώσει τα καθήκοντά της και δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι άλλες 16 κυβερνήσεις της ευρωζώνης σε αντάλλαγμα θα εκπληρώσουν γρήγορα τις δεσμεύσεις τους προς την Ελλάδα», πρόσθεσε.

Ο Γιούνκερ όμως παράλληλα εξέφρασε την δυσφορία του για το ότι η έκθεση της Τρόικας (Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα), η οποία αποτελεί προϋπόθεση προκειμένου οι υπουργοί να λάβουν απόφαση, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Υποσχέθηκε «ταχεία» δράση μόλις είναι διαθέσιμα «όλα τα στοιχεία» για να ληφθεί απόφαση.

Νωρίτερα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είχε δηλώσει ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας» και ότι «η δόση πρόκειται να εκταμιευτεί»· όμως ανώτατος Ευρωπαίος αξιωματούχος στις Βρυξέλλες δήλωσε ότι οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης πιθανότατα δεν πρόκειται να λάβουν μια απόφαση για το θέμα αυτό την Δευτέρα.

Αν και οι υπουργοί είναι ενήμεροι ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αποπληρώσει 5 δισεκ. ευρώ χρεογράφων που καθίστανται απαιτητά την 16η Νοεμβρίου χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να δοθεί η έγκριση των εθνικών κοινοβουλίων της ΕΕ, δήλωσε ο ίδιος αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομαστεί.

Χρειάζεται επίσης να υπάρξει συναίνεση σχετικά με την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και για την μελλοντική της χρηματοδότηση πριν δοθεί έγκριση για την εκταμίευση. Πάντως «δεν θα υπάρξει χρεοκοπία (της Ελλάδας) την 16η Νοεμβρίου», επέμεινε ο αξιωματούχος.

Οι πιστωτές ζητούν από την Αθήνα να μειώσει το χρέος της στο 120% του ΑΕΠ της ως το 2020. Όμως οι εκτιμήσεις που έδωσε στην δημοσιότητα η Επιτροπή αυτή την εβδομάδα δείχνουν ότι το ελληνικό χρέος οδεύει προς το να φθάσει σχεδόν το 190% του ΑΕΠ το 2014.

.«Η δόση θα εκταμιευτεί δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»


Μήνυμα προς τους εταίρους μας πως η Αθήνα έχει κάνει αυτό που πρέπει και πως θα πρέπει και αυτοί να πράξουν ανάλογα, έστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Λίγες μέρες πριν τη σύνοδο του Eurogroup και την ώρα που πληθαίνουν οι δηλώσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο που θέλουν την εκταμίευση της δόσης των 31,5 δισ. να καθυστερεί, ο κ. Στουρνάρας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου, έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η δόση θα εκταμιευθεί.

Αναφερόμενος στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΕΕ και ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος, ο κ. Στουρνάρας τόνισε πως υπάρχει πράγματι μια συζήτηση για το θέμα της βιωσιμότητας αλλά είναι σαφές, όπως είπε, «πως δεν ζητούν κάτι από εμάς».

Τέλος, σχετικά με τη συνεδρίαση του Eurogroup ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως η ελληνική πλευρά αναμένει μια «πολιτική δήλωση».

.«Βασική πολιτική επιδίωξη η σταθερότητα»


Τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας - Σερβίας, εξέτασαν οι Πρόεδροι των δύο χωρών, Κάρολος Παπούλιας και Τόμισλαβ Νίκολιτς κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο, δεδομένου ότι η Ελλάδα παραμένει ο δεύτερος μεγαλύτερος επενδυτής στη Σερβία. 

Ο Κάρολος Παπούλιας ανέφερε ότι βασική πολιτική επιδίωξη της Ελλάδας είναι η σταθερότητα και ειρήνη στα Βαλκάνια, και σε αυτό το πλαίσιο διαβεβαίωσε τον κ. Νίκολιτς ότι η Ελλάδα θα υποστηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας.

Από την πλευρά του, ο Σέρβος πρόεδρος ανέφερε ότι παρακολουθεί στενά τις οικονομικές δυσκολίες της Ελλάδας και η Σερβία είναι έτοιμη να βοηθήσει ώστε η χώρα μας να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Παράλληλα τόνισε ότι «η Σερβία θα εκπληρώσει όλους τους όρους για την ένταξή της στην ΕΕ, αλλά δεν θα αναγνωρίσει ποτέ την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου».

.Guardian: «Η λιτότητα δοκιμάζει τη δημοκρατία μέχρις εσχάτων»


Την… τιμητική της φαίνεται να έχει η Ελλάδα στα editorials των μεγάλων εφημερίδων του εξωτερικού. Μετά τους New York Times και ο Guardian αφιερώνει την κυριότερη στήλη της αρθρογραφίας της στη χώρα μας με την επισήμανση- συναγερμό: «η δημοκρατία στη χώρα δοκιμάζεται μέχρι καταστροφής».

«Όταν το 2010, ο τότε Έλληνας πρωθυπουργός παρακαλούσε για καλύτερους όρους για το πακέτο στήριξης της Ελλάδας, η Άνγκελα Μέρκελ του είπε ότι η συμφωνία πρέπει να πονέσειγια να είμαστε σίγουροι ότι κανένας άλλος δεν θα θέλει τέτοιο πακέτο» 
με αυτό το σύντομο flash-back ξεκινά την αναφορά του στη χώρα μας ο κεντρικός αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας.

«Σίγουρα η Μέρκελ πέτυχε αυτό που ήθελε» συνεχίζει το άρθρο, «τα τελευταία δυο χρόνια η Ελλάδα ζει στο μηχάνημα της οικονομικής υποστήριξης, χάριν στο οποίοαναπνέει η κυβέρνηση της αλλά που έχει καταστρέψει την οικονομία της και έχει εξωθήσει τη δημοκρατία της στα όρια της κατάρρευσης«.

Η συνέχεια, ακόμη πιο δηκτική «αυτή τη βδομάδα έγινε κάτι που για την Αθήνα αποτελεί πλέον παραδοσιακή τελετουργία. Υπό την πίεση της τρόικα, η κυβέρνηση υπέδειξε και άλλους τομείς περικοπών και απορρύθμισης: απόλυση 8.000 δημοσίων υπαλλήλων, περικοπή συντάξεων και του βασικού μισθού».

«Εξτριμ πολιτικές… εξτρεμιστές πολιτικοί. Ουραγός μόλις τρία χρόνια πριν, οι Νεοναζί της Χρυσής Αυγής τώρα ελέγχουν μεγάλη μερίδα του κόσμου της πρωτεύουσας καιέχει παρεισφρήσει στην ελληνική αστυνομική δύναμη» σχολιάζει η εφημερίδα.

«Στο πυρήνα της Ευρώπης μια δημοκρατία ακροβατεί στα όρια. Η αλήθεια είναι πως ο κύριος υπεύθυνος για αυτό είναι η διεφθαρμένη πολιτική ελίτ… αλλά και η υπόλοιπη Ευρωζώνη είναι εξίσου ένοχη» καταλήγει ο Guardian.

.Στερεοσκοπική κάμερα αυτοκινήτου "εντοπίζει" πεζούς


Τα αυτοκίνητα αποκτούν "όραση" ικανή να ανιχνεύσει πεζούς στο δρόμο και παράλληλα, να δώσει εντολή στον "εγκέφαλο" του οχήματος να σταματήσει.
Το σύστημα που θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να "βλέπει" τους πεζούς και να φρενάρει, θα αποτελείται από δύο κάμερες τοποθετημένες στο παρμπρίζ.
Οι δύο κάμερες - που προσδίδουν στο όχημα τη δυνατότητα να "βλέπει" στερεοσκοπικά - θα έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν το μέγεθος του αντικειμένου που βρίσκεται μπροστά από το όχημα καθώς και την απόσταση που το χωρίζει από το αυτοκίνητο.

Επιπλέον, ένα ειδικό ραντάρ με αισθητήρες θα συνδράμει στον "εντοπισμό" αντικειμένων σε απόσταση που θα ξεπερνά τα 180 μέτρα.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα του συστήματος είναι το ότι θα επιτρέπει - χάρη στο ραντάρ που διαθέτει - τη δυνατότητα στον οδηγό να πραγματοποιήσει επείγουσες πλην ακριβείς μανούβρες, ενώ κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Ειδικοί από το χώρο του αυτοκινήτου, τονίζουν ότι αρχικά το κόστος τοποθέτησης του συστήματος στερεοσκοπικής κάμερας θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Το νέο σύστημα υπολογίζεται ότι θα βγει στην αγορά εντός του 2013.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.