.«Εγγυητής και ο ρυθμιστής των εξελίξεων το ΠΑΣΟΚ»

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο εγγυητής και ο ρυθμιστής των εξελίξεων, θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο στις 26 Ιανουαρίου», τόνισε ο πρόεδρος του Κινήματος, Ευάγγελος Βενιζέλος, με ομιλία του στην Παλλήνη, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του για την αναγκαιότητα να υπάρξει μετά τις εκλογές εθνική συνεννόηση, συναίνεση και ενότητα. 

Παράλληλα, υποστήριξε ότι έχει αλλάξει ριζικά η κατάσταση μετά από 5 χρόνια και πως όμως το 2015 είναι πάρα πολύ μακριά από το 2009, αλλά και πάρα πολύ κοντά. Συμπλήρωσε ότι η αμφισβήτηση της συνέχειας του κράτους είναι που δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και πως «ενώ εί... περισσότερα »

.Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά»

Τα τελικά ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Πράσινοι- Δημοκρατική Αριστερά» ανακοινώθηκαν πριν από λίγη ώρα. Στη Β’ Αθηνών «κατεβαίνει» ο Φώτης Κουβέλης. 

*ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΑ' ΑΘΗΝΩΝ* ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ ΖΙΑΚΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΚΛΑΔΟΥΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΡΙΑ ΛΑΜΠΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΛΑΣΚΑΡΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΘΟΔΩΡΟΣ ΝΙΑΣΤΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΙΤΗΛΟΥ ΣΟΝΙΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ ΜΑΡΘΑ

 *Β' ΑΘΗΝΩΝ* ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΦΩΤΙΟΣ ΑΝΑΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ ΒΛΑΜΗ ΕΛΕΝΗ ΒΟΣΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΒΩΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙ... περισσότερα »

.Επίθεση Ν.Δ. σε ΣΥΡΙΖΑ για υβριστικούς χαρακτηρισμούς του Κ. Αρβανίτη κατά του Πρωθυπουργού

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.
Σε ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη επισημαίνει, ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. 

Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο. Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη».

Η Ν.Δ. ζητεί την άμεση απομάκρυνσή του δημοσιογράφου από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου «που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ», αναφέροντας ότι αυτή είναι «αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του».
«Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του», καταλήγει η κ. Σπυράκη.

Ο κ.Αρβανίτης διετύπωσε τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης, με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.