.Εχθρός τους, η Ελλάδα

Κώστας Ζουράρις, επίσημα σε συνέντευξη Τύπου για τις αλλαγές στην εκπαίδευση:
«Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μας ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μη μας πάρουν» δήλωσε ο κ. Ζουράρις.
«Η ελληνική γλώσσα απειλείται από γενικευμένη παρακμή και υπονόμευση», συνέχισε, για να συμπληρώσει «η ελληνική γλώσσα τελεί υπό απειλήν».
Μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις, ο υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου σχολίασε το θέμα, προχωρώντας σε διευκρινιστικές δηλώσεις.
«Αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά» είπε ο κ. Γαβρόγλου.

Δεν περιμένουμε κάτι από την κυβέρνηση. Να τον αποπέμψει, να τον στείλει στον αγύριστο, να τον στείλει να κάνει παρέα στον Σουλτάνο. Περιμένουμε μια συγγνώμη, περιμένουμε να πουν κάτι για τις ανθελληνικές δηλώσεις που έρχονται σε συνέχεια αυτών για τη σημαία της Ελλάδας. 

Ένας υπουργός της κυβέρνησης λέει ότι δεν τρέχει και τίποτε να χάσει η Ελλάδα κάποια από τα νησιά αρκεί να μη χαθεί η γλώσσα. Βάζει στην ίδια ζυγαριά την επίσης σημαντική υπόθεση της ελληνικής γλώσσας με την παραχώρηση ελληνικής γης. 

Τι άλλο να πούμε εμείς; Επιλογή του Τσίπρα είναι και ο Ζουράρις, ο οποίος μάλλον έχει ξεφύγει, και ο Παρασκευόπουλος και όποιος άλλος αναφέρεται τόσο απαξιωτικά για την Ελλάδα, για τα νησιά, για την εθνική κυριαρχία. Κανονικά θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο πρωθυπουργός, αλλά που τσίπα.

.Χαβαλέ... και με τους «μπούληδες» της Χρυσής Αυγής

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Ο Τζανακόπουλος κάλυψε τον Παρασκευόπουλο για τις άθλιες δηλώσεις του, τόσο για την ελληνική σημαία όσο και για τις χρυσαυγίτικες αγκαλιές. Κάλυψε βεβαίως και τον Τσιρώνη που ήταν στο ίδιο μήκος κύματος για το «πανί» που πουλάνε παντού και δεν έχει και καμιά σημασία. Λες και η σημαία είναι απλά και μόνο το πανί κι όχι το συναίσθημα που έχει ο καθένας κρυμμένο στην καρδιά του για την πατρίδα του.
Εν πάση περιπτώσει, για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα, λες κι επρόκειτο για μια απλή υπόθεση που περνά έτσι, χωρίς ούτε καν να τραβάνε το αυτί του βουλευτή. Προφανώς για τον Τζανακόπουλο, γνωστό θαμώνα των Εξαρχείων, να μη συμβαίνει και τίποτε όταν κάποιος μιλά για την ελληνική σημαία. Όμως, γιατί... τουμπεκί για τη Χρυσή Αυγή;

 Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή προσπάθεια να αποδείξουν ότι δεν είναι σε συνεννόηση με την εγκληματική οργάνωση; Και καλά, μπορεί οι βουλευτές να λένε ό,τι τους καπνίσει. Συριζαίοι είναι, ό,τι θέλουν λένε. Εκείνη τη ρημάδα τη δίκη της Χρυσής Αυγής θα την τελειώσουν ποτέ; Βεβαίως, είναι ανεξάρτητη η δικαιοσύνη, αλλά την εποπτεία την έχει η πολιτική ηγεσία. 

Γιατί επιτρέπει να σέρνεται η δίκη και να μην τελειώνει ποτέ; Γιατί επιτρέπεται να κυκλοφορούν ελεύθεροι οι εγκληματίες (έστω και αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου); Γιατί με την ανοχή της κυβέρνησης της αριστεράς οι γνωστοί τραμπούκοι της Χρυσαυγής ξαναβγήκαν από τις φωλιές τους, προκαλούν, διοργανώνουν επεισόδια, βρίζουν κι εμφανίζονται τιμητές των πάντων;
Τι κάνει η κυβέρνηση του Τσίπρα που γελάει και είναι όλος χαρά με τον «μπούλη», αλλά τελικά είναι και μια χαρά με τους άλλους «μπούληδες» της Χρυσής Αυγής;

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.