.Κλειστές πολλές παιδικές χαρές στου Ζωγράφου λόγω ανακατασκευής

Εδώ και καιρό η πλειοψηφία των παιδικών χαρών του Ζωγράφου είναι κλειστές. Ο λόγος είναι ότι είναι ακατάλληλες και εγκυμονούν κινδύνους για τα παιδιά.
Ας ανακατασκευαστούν λοιπόν κάποια στιγμή για να επιτελέσουν το όνομα τους εμφυσώντας χαρά στις ψυχές των παιδιών της πόλης μας.
Αντιλαμβανόμαστε την ευαισθησία που οφείλει να επιδείξει το κράτος και η τοπική δημοτική αρχή για την ασφάλεια των παιδιών.
Θεωρούμε όμως ότι η νέα διοίκηση πρέπει όσο το δυνατόν συντομότερα να κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις και βελτιωτικά έργα για να ανοίξουν ξανά όλες οι παιδικές χαρές.
Τα έργα αποκατάστασης δεν τα έχουμε δει να ξεκινούν όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες. Ας μεριμνήσει η δημοτική αρχή να το κάνει ώστε οι παιδικές χαρές στου Ζωγράφου να επιτελέσουν το έργο τους που δεν είναι άλλο από το να φέρουν χαρά στις ψυχές των παιδιών της πόλης μας.

Μετά τις παιδικές χαρές κλείνουν και τα γκαράζ στου Ζωγράφου για λόγους ασφαλείας.

Μετά τις παιδικές χαρές στου Ζωγράφου ήταν φαίνεται η σειρά των γκαράζ να κλείσουν για λόγους ασφαλείας.
Κλείνουν τα δυο στεγασμένα δημοτικά γκαράζ στου Ζωγράφου και συγκεκριμένα αυτό στην πλατεία Τερζάκη και στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου όπως ενημέρωσε στο δημοτικό συμβούλιο η δήμαρχος Τίνα Καφατσάκη.
Η Δήμαρχος αιτιολόγησε στο δημοτικό συμβούλιο ότι αναγκάζετε να προβεί στην συγκεκριμένη αυτή κίνηση μιας και δεν υπήρξε καμία συντήρηση (ειδικά στα θέματα ασφαλείας) από την προηγούμενη Διοίκηση.
Από τις ερωτήσεις που έγιναν από τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για το συγκεκριμένο θέμα προέκυψε ότι τα στεγασμένα δημοτικά γκαράζ δεν είχαν ενεργό σύστημα πυρανίχνευσης και το σύστημα πυρασφάλειας δεν λειτουργούσε.Απλά είχαν αγοραστεί και τοποθετηθεί χωρίς ποτέ να μπούνε σε λειτουργίαΝα δούμε τι θα πάρει σειρά για κλείσιμο σε αυτόν τον άμοιρο Δήμο Ζωγράφου…

.Ακόμα ψάχνουν την τίγρη που «βολτάρει» πέριξ του Παρισιού

Οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τίγρης που εθεάθη χθες το πρωί μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το Παρίσι και η οποία δεν έχει βρεθεί παρά τα ισχυρά μέσα που έχουν κινητοποιηθεί, επαναλήφθηκαν σήμερα το πρωί.

Η επιχείρηση από αστυνομικούς, χωροφύλακες και περίπου δέκα στρατιώτες επαναλήφθηκε στις 08.00 το πρωί σε μια τεράστια περιοχή ερευνών που αντιστοιχεί σε τέσσερα με πέντε γήπεδα ποδοσφαίρου στο Μοντεβρέν, 40 χλμ. ανατολικά του Παρισιού.

Ελικόπτερο εξοπλισμένο με θερμική κάμερα συνεχίζει να περιστρέφεται πάνω από την περιοχή αυτή.

«Το ελικόπτερο έκανε πτήσεις τη νύχτα, αλλά οι έρευνες δεν έχουν ακόμη δώσει κανένα αποτέλεσμα. Ακόμα τίποτα για το πού μπορεί να βρίσκεται η τίγρης» δήλωσε πηγή της νομαρχίας.

Όπως χθες, έχουν δοθεί οδηγίες στους κατοίκους της Μοντεβρέν, εκεί όπου εθεάθη η τίγρης χθες, αλλά και στις γύρω κοινότητες Σεσί και Σαλιφέρ να μετακινούνται με αυτοκίνητο και να αποφεύγουν δασώδεις περιοχές.


Δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν γύρω από σχολεία πριν από την έναρξη των μαθημάτων, δήλωσε η πηγή της νομαρχίας.

.Εurostat: Αύξηση 1,4% του ΑΕΠ στην Ελλάδα, το τρίτο τρίμηνο

Αύξηση 1,4% σημείωσε το ΑΕΠ στην Ελλάδα σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο του 2014, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Εurostat για την εξέλιξη του ΑΕΠ στα κράτη μέλη. 

Την ίδια περίοδο στην Ευρωζώνη το ΑΕΠ αυξήθηκε 0,8% και στην ΕΕ 1,3%. Σε τριμηνιαία βάση, δηλαδή το τρίτο τρίμηνο του 2014 σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο, σημειώθηκε αύξηση 0,7% στην Ελλάδα, ενώ στην Ευρωζώνη το ΑΕΠ αυξήθηκε 0,2% και στην ΕΕ 0,3%.

.ΣτΕ: Ζητεί αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών

Απόφαση «βόμβα» έλαβε το ΣτΕ όσον αφορά τις αντικειμενικές αξίες. Το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο, μετά από προσφυγή υποχρεώνει το κράτος να αναπροσαρμόσει τις αντικειμενικές αξίες εντός 6 μηνών. Η προσφυγή έγινε από στελέχη, φίλους και τον Πρόεδρο της Δράσης Θόδωρο Σκυλακάκη, με δικηγόρο τον Αντιπρόεδρο της Δράσης Τάσο Αβραντίνη. 

Στην απόφαση αναφέρεται συγκεκριμένα ότι με την απόφαση της ολομέλειας του Συμβούλιου της Επικρατείας Νο 1055/2014 το ΣτΕ: «Διαπιστώνει ότι η Διοίκηση έχει παραλείψει παρανόμως να προβεί στην επιβαλλομένη από το άρθρο 41.1 του Νόμου 1249 του 1982 έκδο... περισσότερα »

.Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του πρωθυπουργού

Για κοινωνική εξαθλίωση κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού.

Με ανακοίνωσή της η Αξιωματική Αντιπολίτευση, επικρίνει τις σημερινές δηλώσεις του πρωθυπουργού, τονίζοντας ότι «η ανάκαμψη για την οποία επιχαίρει ο κ. Σαμαράς δεν είναι τίποτε άλλο παρά η σταθεροποίηση στη μνημονιακή στασιμότητα και την κοινωνική εξαθλίωση, ύστερα από τόσα χρόνια καταστροφικής πολιτικής, με απώλεια 25% του ΑΕΠ και πάνω από 1,5 εκατομμύρια ανέργους».

.«Στόχος μας να ξαναενώσουμε το έθνος και την κοινωνία σε μια βάση έντιμη»

«Καθήκον και στόχος όλων μας είναι να ξαναενώσουμε το έθνος και την κοινωνία σε μια βάση έντιμη, ειλικρινή και ισότιμη», αναφέρει στο μήνυμά του για την 41η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. 

«Το Πολυτεχνείο, εκτός από κορυφαία αντιδικτατορική εξέγερση και διαχρονικό σύμβολο αντίστασης και αγώνα, υπήρξε η μήτρα της μεταπολίτευσης, που παρά τα προβλήματα και τις αντιφάσεις της, είναι πάντα η καλύτερη περίοδος του τόπου μετά την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογραμμίζ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.