.Ο Δήμαρχος Ζωγράφου έδωσε το παρόν στα δικαστήρια της Ευελπίδων και συμπαραστάθηκε στους κατηγορούμενους διαδηλωτές κατοίκους της πόλης.


Σήμερα 27/9/2012 ο Δήμαρχος Ζωγράφου Κωνσταντίνος Καλλίρης βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων για συμπαράσταση στους κατηγορούμενους νέους διαδηλωτές οι οποίοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στην πλατεία Γαρδένια ενάντια στο Μνημόνιο και τα νέα αντιλαϊκά μέτρα. 

Με δηλώσεις του Δήμαρχος καταδίκασε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής εναντίον των διαδηλωτών που στην πλειοψηφία τους ήταν κυρίως νέοι αλλά και ανήλικοι μαθητές και ζήτησε την άμεση άρση όλων των κατηγοριών. Η βία, τόνισε ο Δήμαρχος, δεν έχει θέση στην πόλη μας.  

.Όλοι στη σύνταξη στα 67


Την αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης, από τα 65 στα 67 έτη περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το πακέτο των σκληρών μέτρων που αναμένεται να υιοθετηθεί προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης των 31,5 εκατ. δις. ευρώ. 

Η αύξηση των ορίων ηλικίας κατά δύο χρόνια θα επηρεάσει όχι μόνο το γενικό όριο εξόδου που είναι το 65ο έτος, και πάει στο 67ο, αλλά και όλα τα ενδιάμεσα όρια ηλικίας, με βάση τα οποία συνταξιοδοτείται η πλειονότητα των ασφαλισμένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Οι επιπτώσεις και ποιοι τελικά θα «πληρώσουν» τη σύνταξη στα 67 θα εξαρτηθούν από τη μεταβατικότητα που θα αποφασίσει να δώσει η κυβέρνηση, 

με στόχο αφενός να μην τσακίσει δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένους που έχουν πάνω από 25 χρόνια εργασίας και αφετέρου να πετύχει τα έσοδά της τάξης του 1,2 δισ. ευρώ που ενέταξε στο πακέτο των 11,6 δισ. ευρώ από την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης κατά 2 έτη.

Από τη στιγμή που τα 65 γίνουν 67 το 2013, θα επέλθει αναπόδραστα η αύξηση κατά 2 έτη και στα χαμηλότερα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης (δηλαδή τα 58 θα γίνουν 60, τα 59 θα πάνε στα 61 κ.ο.κ.).

Εφόσον υιοθετηθεί το μέτρο, όσοι έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης με τον νόμο Λοβέρδου θα κληθούν να επιλέξουν αν θα βγουν στη σύνταξη με το υφιστάμενο καθεστώς ή όχι. 

Όσοι δεν το κάνουν, θα βγουν στη σύνταξη με τα νέα όρια, δηλαδή στα 67 χρόνια.

Αν και το μέτρο αποσκοπεί κυρίως στη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, θα επηρεαστούν και άλλες κατηγορίες εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, μεταξύ των οποίων μητέρες ανήλικων τέκνων.

.«Όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη»


«Όταν βγάλεις το κουστούμι να πηγαίνεις τοίχο τοίχο Βαγγέλη». Αυτή ήταν η απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου στην ατάκα του Ευάγγελου Μεϊμαράκη ότι όταν βγάζει το κουστούμι του ξεκινάει από το παντελόνι. 

Η κόντρα ξέσπασε μετά την πρόσφατη διαρροή εγγράφων, που αφορούσαν εκκρεμή έρευνα του ΣΔΟΕ για αδικήματα φοροδιαφυγής με κεντρικά πρόσωπα κτηματομεσίτες οι οποίοι ενέπλεξαν τα τρία πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους και ο κ. Μεϊμαράκης. 

Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Real News. 

Συνεχίζοντας την απάντηση του προς τα όσα δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες -«Εντάξει να το δημοσιεύσεις. 

Αλλά δεν σηκώνεις ρε π… το τηλέφωνο να με ρωτήσεις;»-, ο εκδότης της Real News είπε «μα να λέει ότι έχει έκπληξη, ότι δεν του τηλεφώνησα, αφού ήταν όλοι ενήμεροι από τον Απρίλιο του 2011», εννοώντας την επιστολή που είχε στείλει ο Ζωγραφάκης στον τότε πρόεδρος της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο.

Μάλιστα ο κ. Χατζηνικολάου, μιλώντας στη ραδιοφωνική του εκπομπή, συνέχισε να απευθύνεται στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη λέγοντας πως «έχει φροντίσει για την ασφάλεια μου, ο κ.Μεϊμαράκης δεν θέλει να πάθω τίποτα, αφού ακόμα και σε λακκούβα να πέσω ο κ.Μεϊμαράκης θα είναι αυτός που θα κατηγορηθεί».

.Αγωγή και άρση ασυλίας της Σ. Βούλτεψη


Αγωγή και άρση της βουλευτικής ασυλίας της Σοφίας Βούλτεψη, ζήτησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με αφορμή ισχυρισμούς της βουλευτού της ΝΔ σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Οικονομικών "δημιούργησε μέσα στο ΣΔΟΕ ένα παράκεντρο, για να παίρνει στοιχεία για πολιτικούς αντιπάλους".
Σε δήλωσή του, ο κ. Παπακωνσταντίνου έκανε λόγο για ισχυρισμούς "εξοργιστικούς, ανήθικους και προφανώς παντελώς ψευδείς" 
και συμπλήρωσε ότι "επειδή βεβαίως η βουλευτική ασυλία δεν μπορεί να καλύπτει την ξεδιάντροπη συκοφαντική δυσφήμιση, η κυρία Βούλτεψη θα κληθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου θα προσφύγω, για να εξηγήσει τους ισχυρισμούς της".
Επιπλέον, μίλησε για "προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από έρευνες για περουσιακά στοιχεία πολιτικών" και υποστήριξε ότι "πολλοί από αυτούς που χύνουν "κροκοδείλια" δάκρυα 
για τις προσπάθειες "αποσταθεροποίησης" και "σπίλωσης" του πολιτικού κόσμου, έκαναν και κάνουν ακριβώς τα ίδια με αυτούς που καταγγέλουν. Στην ίδια αθλιότητα μεγάλωσαν, ζουν και αναπνέουν".

.Αλλάζει η νομοθεσία για την κουκούλα


Πρόταση για αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά τη χρήση κουκούλας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων πρόκειται να υποβάλλει εντός των ημερών στον ομόλογό του επί της δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας. Παράλληλα ο υπουργός προανήγγειλε αυστηροποίηση της νομοθεσίας για την παράνομη οπλοφορία, για όσους έχουν στην κατοχή τους καλάσνικοφ. 

Αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια, ο υπουργός ανακοίνωσε ότι 15 από τους συλληφθέντες παραπέμπονται σε βαθμό κακουργήματος, και τόνισε χαρακτηριστικά ότι χθες πιάστηκαν αρκετοί κουκουλοφόροι, που θα βρουν το δρόμο τους για εκεί που πρέπει.

.Άρση ασυλίας Μπακογιάννη


Υπέρ της άρσης ασυλίας της Ντόρας Μπακογιάννη για την κατάθεση ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων στο εξωτερικό, του συζύγου της, Ισίδωρου Κούβελου που δεν είχε δηλωθεί στο πόθεν έσχες,  ψήφισαν 236 βουλευτές. Νωρίτερα η κυρία Μπακογιάννη είχε ζητήσει να αρθεί η ασυλία της, προκειμένου - όπως είπε - να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση που της έχει κοστίσει προσωπικά και πολιτικά.

.Συμφωνία στα βασικά και διαπραγμάτευση


Καταρχήν συμφωνία στους βασικούς άξονες του πακέτου των νέων μέτρων προέκυψε από την σύσκεψη των τριών αρχηγών με ανοικτό το ενδεχόμενο ψηφισθούν έως 18 Οκτωβρίου. Ο Ε. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι με την επιμήκυνση τα μέτρα θα είναι πιο ήπια και φιλικά και έστειλε ένα μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας. «Θανατηφόρα για την Ε.Ε η φράση: Θέλουμε την Ελλάδα στο ευρώ αρκεί να τηρήσει τις δεσμεύσεις της». 
Ο Φ. Κουβέλης δήλωσε ότι υπήρξε συμφωνία στους βασικούς άξονες αλλά συνέδεσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας με ύπαρξη ρήτρας αντικατάστασης μέτρων από περικοπές δαπανών. 
Η συμφωνία μου δίνει μια βάση για δυνατή διαπραγμάτευση δήλωσε ο Γ. Στουρνάρας και σημείωσε ότι θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν ρήτρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα αλλάξει και το χρονικό πλαίσιο ψήφισης των μέτρων, καθώς ενδεχομένως αυτή να γίνει μετά την συνεδρίαση του Eurogroup στις 8 Οκτωβρίου και έως στις 18 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νέο πακέτο, το οποίο θα συζητηθεί σήμερα στο Euroworking Group, παρουσία των επικεφαλής της τρόικας, δεν θα συμπεριληφθούν, τελικά, η περικοπή των συντάξεων του ΟΓΑ και των αναπηρικών επιδομάτων. 
Φέρεται να έχει οριστικοποιηθεί η αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη. Επίσης, η περικοπή του ΕΚΑΣ για όσους είναι κάτω των 64 ετών αλλά και η κατάργηση των δώρων. 
Παράλληλα πέρασαν όλες οι μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια ενώ το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο τέθηκε με την «ήπια» μορφή του, που αφορά στη διαθεσιμότητα 15.000 δημοσίων υπαλλήλων.
Προβλέπεται επίσης η κατάργηση του αφορολογήτου ορίου στους ελεύθερους επαγγελματίες, που θα φορολογούνται με ενιαίο φόρο 30 με 35%, ενώ αποσύρθηκε η πρόταση για τον κεφαλικό φόρο.
Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες με μεταδίδει το διαδικτυακό 24h.gr, στο Euroworking group θα γίνει εκτενής συζήτηση για τα μέτρα που προτείνει να πάρει η Ελλάδα και πως η παρουσία των εκπροσώπων των δανειστών μας εκεί θα έχει ως στόχο την οριστικοποίηση του μεγαλύτερου μέρους του πακέτου

.Αιχμές κατά ΣΔΟΕ


Αιχμές για τον τρόπο λειτουργίας του ΣΔΟΕ άφησε, από το βήμα της Βουλής, ο υφυπουργός οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, στον οποίο από χθες έχει περάσει ο έλεγχος του σώματος. Όπως είπε, με αφορμή την υπόθεση παράνομου πλουτισμού πολιτικών προσώπων, δεν μπορεί μια έρευνα να σέρνεται στο χρόνο ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατό να φεύγουν οι πληροφορίες και να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης με συνέπεια να αποσταθεροποιείται το πολιτικό σύστημα.
 Πάντως προανήγγειλε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του ΣΔΟΕ ενώ ανακοίνωσε την ένταξη 1.000 ελεγκτών στο ελεγκτικό σύστημα.
Βολές κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αλλά και του ΣΔΟΕ εξαπέλυσε νωρίτερα από το βήμα της βουλής και ο πρώην πρόεδρος του σώματος Απόστολος Κακλαμάνης. 
Εγκάλεσε τον κ. Στουρνάρα γιατί αφήνει όπως είπε τη λάσπη για 32 πολιτικούς να κυκλοφορεί, ενώ χαρακτήρισε το ΣΔΟΕ, Σώμα διαρροών, λασπολογίας και μηδενικού έργου.
Εντολή για σχηματισμό δικογραφίας για διαρροή εγγράφων που αφορούν την υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος από τους πρώην υπουργούς Ευάγγελο Μεϊμαράκη, Μιχάλη Λιάπη και Γιώργο Βουλγαράκη, έδωσε η προϊσταμένη της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράικου. 

.Οδεύουν προς αναστολή


Προς αναστολή των κινητοποιήσεων τους από τη Δευτέρα (1η Οκτωβρίου) προσανατολίζονται -σύμφωνα με πληροφορίες- οι φαρμακοποιοί της Αττικής. Η οριστική απόφαση θα προκύψει από την αυριανή συνάντηση του Υπ Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου με τους εκπροσώπους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής.

.Προβάδισμα Ομπάμα με 7 μονάδες


Ο πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα διατηρεί σημαντικό προβάδισμα έναντι του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου του, 40 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, όπως δείχνει η τελευταία δημοσκόπηση του ινστιτούτου Ipsos και του πρακτορείου Ρόιτερς.

Η δημοσκόπηση δίνει ποσοστό 49% στον Ομπάμα και 42% στον Μιτ Ρόμνεϊ. Στην έρευνα συμμετείχαν 1.194 εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι.

Ο Ομπάμα διατηρεί το προβάδισμα που πήρε μετά το συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, στις αρχές του μήνα. 

Σύμφωνα με τους αναλυτές, ο Ρόμνεϊ υπέστη πλήγμα μετά τη διαρροή ενός βίντεο από προεκλογική συγκέντρωση στο οποίο δήλωνε ότι το 47% των Αμερικανών εξαρτώνται από την κυβέρνηση και είναι απίθανο να στηρίξουν την υποψηφιότητά του.

.Στο συνέδριο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών ο Ευ. Βενιζέλος


Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να παραβρεθεί στο 9ο Συνέδριο του Κόμματος Ευρωπαίων Σοσιαλιστών (PES), 

κατά τις εργασίες του οποίου θα αποφασιστούν νέες πολιτικές κατευθύνσεις, θα εκλεγεί το νέο προεδρείο και θα υιοθετηθούν αλλαγές στο καταστατικό και στην ιδιότητα μέλους των συμμετεχόντων κομμάτων.   

.Επιμένουν στη μη εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ οι πανεπιστημιακοί


Την επιμονή τους στην αντίθεση της εφαρμογής του νόμου για τα Πανεπιστήμια, επισήμαναν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των διδασκόντων στα Πανεπιστήμια, κάνοντας λόγο για την έναρξη αγώνα ώστε να μη γίνουν οι εκλογές για τα Συμβούλια Διοίκησης.

Οι πανεπιστημιακοί είπαν μεταξύ άλλων ότι «η Δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση, ως κοινωνικό αγαθό και δημοκρατική κατάκτηση, βρίσκεται εν κινδύνω, δεχόμενη μια πολυεπίπεδη επίθεση», 


Μάλιστα, αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στα μέτρα λιτότητας, τις περικοπές, τις δαπάνες για σίτιση και στέγαση, στα πανεπιστημιακά τμήματα που 

υπολειτουργούν, λόγω της έλλειψης συμβασιούχων και εκλεγμένων μελών ΔΕΠ. Ιδιαίτερες αναφορές έκαναν στο «σχέδιο Αθηνά», σύμφωνα με το οποίο αναμένεται να συγχωνευθούν ή ακόμη και να καταργηθούν τμήματα και ιδρύματα ακόμη.

.Αίρεται η βουλευτική ασυλία του Κ. Μπαρμπαρούση


Ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγήθηκε στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, για την εμπλοκή του στα επεισόδια σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι.

 Η Επιτροπή συνήλθε σήμερα κεκλεισμένων των θυρών ώστε να αποφασίσει για το συγκεκριμένο θέμα, μετά και την διαβίβαση από τον εισαγγελέα στη Βουλή, της δικογραφίας που σχηματίστηκε εναντίον του.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί κατόπιν ψηφοφορίας στην Ολομέλεια, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα. 

."Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ"


Μια ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος που θα οδηγήσει σε κρίσιμα συμπεράσματα και αποφάσεις, αντίστοιχες με αυτές που ελήφθησαν το 1953 για τη Γερμανία, πρότεινε ως λύση για έξοδο από την κρίση ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στις Βρυξέλλες.

«Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο Σχέδιο Μάρσαλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας, προτείνοντας παράλληλα να ακυρωθεί η πολιτική λιτότητας που εφαρμόζεται στην Ελλάδα και να αντικατασταθεί με σχέδιο ανάπτυξης. 

.«Ταξιδεύει» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη η έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος»


Με στόχο την προβολή και προώθηση των κρητικών προϊόντων ποιότητας και των ειδών λαϊκής τέχνης, η έκθεση «Αγροτικός Αύγουστος 2012», που διοργανώθηκε στη Δυτική Τάφρο των Χανίων τον Αύγουστο, μεταφέρεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Αθήνα, από την Τετάρτη 3 έως και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου και στη Θεσσαλονίκη, από την Τετάρτη 10 έως και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην Πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, 
από τον πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Κώστα Ασκούνη, και την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στις 6 το απόγευμα στην πλατεία αρχαίας αγοράς στη Θεσσαλονίκη, από τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη.

Όπως επισήμανε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, «θεωρούμε ότι είναι σημαντικό οι κάτοικοι της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας, έστω και για λίγες ημέρες, 
να έλθουν σε επαφή με τα μοναδικής ποιότητας κρητικά προϊόντα, ιδιαίτερα της ορεινής ενδοχώρας, 
όπου ήταν αφιερωμένη η φετινή διοργάνωση, να τα γευθούν και να μάθουν για την κρητική διατροφή που αποτέλεσε πρότυπο τρόπου ζωής των κατοίκων του νησιού μας».

."Μονόδρομος η υπαγωγή ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο ενιαίο μισθολόγιο"


«Οι νόμιμες αποδοχές των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, ακολουθούν αναγκαστικά αυτές των δημοσίων και είναι εφαρμοστέες ευθέως αφότου ίσχυσαν. Αυτό είναι το θεσμικό πλαίσιο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει», ανέφερε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτας Δριτσέλη για την υπαγωγή των ιδιωτικών εκπαιδευτικών στο ενιαίο μισθολόγιο του δημοσίου.

Αναπτύσσοντας την ερώτησή της, η κ. Δριτσέλη υπενθύμισε πως την εξίσωση των μισθολογίων είχε κάνει δεκτή ως υπουργός Παιδείας ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, αλλά είχε παγώσει από την υπηρεσιακή υπουργό Αγγελική Κιάου. 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε, επίσης, «απόδοση βαθμών από τα λογιστήρια των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων -κάτι που αποτελεί αντιποίηση αρχής» και επισήμανε πως η μείωση των μισθών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών, ανερχόμενη σε 27 εκατ. ευρώ συνολικά, έχει επακόλουθο και τη μείωση των φορολογικών εσόδων για το κράτος. 

«Την ίδια στιγμή, τα δίδακτρα δεν έχουν μειωθεί ούτε κατά ένα ευρώ, ενώ μονάχα στην Ανατολική Αττική είχαμε 67 απολύσεις», προσέθεσε.

Απαντώντας, ο υπουργός Παιδείας τόνισε πως βάσει του νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης, οι διατάξεις που εφαρμόζονται στους δημοσίους εκπαιδευτικούς, είναι άμεσα εφαρμοστέες και στους ιδιωτικούς -κάτι που ενέκρινε και το Νομικό Συμβούλιο του κράτους. 
Στο πλαίσιο δε αυτό, «η τήρηση του νόμου ήταν μονόδρομος».

.Α. Μέρκελ: "Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας"


«Το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας», δήλωσε η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, προειδοποίησε ωστόσο να μην συγχέεται το Ισλάμ με τον Ισλαμισμό.
Στο πλαίσιο του προγράμματος «Τηλεδημαρχείο» του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η κα Μέρκελ μίλησε χθες το βράδυ τηλεφωνικά σε 7000 μέλη του CDU και ζήτησε περισσότερη ανοχή για τα τρία εκατομμύρια μουσουλμάνους που ζουν στην Γερμανία.

«Ας είμαστε ειλικρινείς: το Ισλάμ είναι κομμάτι της Γερμανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και, διαχωρίζοντας τους μουσουλμάνους από τον Ισλαμισμό, τόνισε ότι η βία πρέπει να καταδικάζεται παντού στην Γερμανία και, όπου εντοπίζεται, θα πρέπει να εφαρμόζεται ο νόμος. 

Η καγκελάριος κάλεσε ακόμη τους Γερμανούς να υποδέχονται όσους έρχονται στη χώρα με διαφορετική πίστη, λέγοντάς τους, «είστε ευπρόσδεκτοι».

.Με πόσες γυναίκες έχει πάει ο μέσος Έλληνας;


Ο μέσος Έλληνας λοιπόν σύμφωνα με την έρευνα, έχει κάνει σεξ στη ζωή του, τουλάχιστον με 30 διαφορετικές γυναίκες. Δηλαδή οι ερωτικές σύντροφοι του, ασχέτως της διάρκειας και της συχνότητας της σχέσης, είναι τριάντα.
Αυτά είναι τα καλά νέα, που "εξυψώνουν" τη φυλή και διατηρούν τον μύθο του Έλληνα εραστή. Τα κακά νέα είναι ότι ο Έλληνας εραστής προτιμάει να μην χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Με όλους τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο, και τις αρνητικές συνέπειες... Και για να καταλάβετε τι εννοούμε σας λέμε ότι ένας στους 5 (ποσοστό 22%), που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση, όταν "τσιλιμπουρδίζει" με άλλες γυναίκες, και καταφέρει να τις ρίξει στο κρεββάτι, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Επαναλαμβάνουμε ότι ο 1 στους 5 που βρίσκεται σε μόνιμη σχέση.
Αλλά και οι Ελληνίδες φαίνεται ότι απολαμβάνουν πλέον το σεξ και έχουν χειραφετηθεί. Έτσι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας (μαζί με τις Γαλλίδες και τις Πολωνές) που κατά μέσο όρο έχουν στη ζωή τους 10 εραστές. Οι υπόλοιπες Ευρωπαίες που ακολουθούν, είναι οι Ιταλίδες (με 8 ερωτικούς συντρόφους) και οι Ολλανδές (με 6 ερωτικούς συντρόφους).
Τώρα εάν αναρωτιέστε πόσες γυναίκες ενώ έχουν μόνιμη σχέση, κάνουν σεξ με άλλον άνδρα και χρησιμοποιούν προφυλακτικό, σας λέμε ότι μόνο μια στις 10, δεν χρησιμοποιεί προφυλακτικό. Οι υπόλοιπες αν μη τι άλλο, ζητούν από τους εραστές τους να φορέσουν προφυλακτικό.

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.