.Προβληματισμός στη ΝΔ ενώ η «δεξιά πλατφόρμα» ανοίγει θέμα ηγεσίας

Προβληματισμός και δυσαρέσκεια επικρατεί στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας μετά την αναπάντεχη και ευρεία επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές. 

Η ήττα βάζει το κόμμα σε έναν νέο κύκλο εσωστρέφειας και επισπεύδει όπως διαφάνηκε και από τις πρώτες δηλώσεις τόσο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, όσο και γαλάζιων στελεχών και δελφίνων, τις εσωκομματικές διαδικασίες για ξεκαθάρισμα του τοπίου στην ηγεσία του κόμματος.

 Σε μία πρώτη ανάγνωση του εκλογικού αποτελέσματος στο γαλάζιο στρατόπεδο, η ΝΔ κατάφερε να αυξήσει οριακά τα ποσοστά της σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2015, ότα... περισσότερα »

.Σε φάση εσωστρέφειας εισέρχεται η ΝΔ μετά την σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Σε φάση εσωστρέφειας εισέρχεται η Νέα Δημοκρατία, μετά τη νέα σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και πλέον όλοι στο εσωτερικό της παράταξης αναπροσαρμόζουν την στρατηγική τους για την επόμενη μέρα. 

Το εύρος της ήττας, μη αναμενόμενο για τους περισσότερους «πάγωσε» τα περισσότερα κορυφαία στελέχη της Ν.Δ. που πλέον αναζητούν τα αίτια της νέας επικράτησης του Αλέξη Τσίπρα που αποτελεί τον…εφιάλτη για τη συντηρητική παράταξη. 

Ακόμα και η γραμμή άμυνας, δηλ. ήττα με τρεις μονάδες διαφορά από το ΣΥΡΙΖΑ, που είχαν χαράξει από την ηγεσία της Ν.Δ. κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Στα αρνητικά στοιχεία... περισσότερα »

.Μεγάλη νίκη ΣΥΡΙΖΑ με 7,4 μονάδες διαφορά από τη ΝΔ - 8κομματική Βουλή

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στα εκλογικά τμήματα της Επικράτειας. Στο 100% των καταμετρημένων ψήφων ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 35,5% και 145 έδρες.

 Η ΝΔ λαμβάνει 28,1% και 75 έδρες, ενώ αντίστοιχα τον Ιανουάριο είχε συγκεντρώσει 27,81% και 76 έδρες. Η Χρυσή Αυγή δεν χάνει την τρίτη θέση με ποσοστό 7% και 18 έδρες, έναντι 6,28% και 17 έδρες τον Ιανουάριο. 

Ποσοστό 6,3% συγκεντρώνει η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ/ΔΗΜΑΡ), που καταλαμβάνει 17 έδρες. Ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και 15 έδρες, το Ποτάμι με 4,1% και 11 έδρες, οι ΑΝΕΛ με 3,7% και 10 έδρες και η Ένωση Κεντρώω... περισσότερα »

.Σουλτς: Δεν καταλαβαίνω πώς ο Τσίπρας συνεργάζεται με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ

Ήταν από τους πρώτους Ευρωπαίους ηγέτες που έσπευσαν, μέσω Twitter, να συγχαρούν τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο πρόεδρος της Ευρωβουλής, Μάρτιν Σουλτς, δεν έχει κάποιες απορίες για τις επιλογές του Έλληνα πρωθυπουργού. 

Μιλώντας στον γαλλικό ραδιοσταθμό Inter, ο κ. Σουλτς επεσήμανε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την απόφαση του Τσίπρα να φέρει τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που έλαβαν ποσοστό κατώτερο του 4%, εκ νέου στην κυβέρνηση. 

«Του τηλεφώνησα δεύτερη φορά και τον ρώτησα γιατί συνεχίζει τη συνεργασία με αυτό το παράξενο, ακροδεξιό κόμμα», σχολίασε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε... περισσότερα »

.Το... αντιτσιπρικό μέτωπο πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του

Ο αδιαμφισβήτητος νικητής των εκλογών, που επιβεβαιώνει την πολιτική του κυριαρχία, είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Όποιος δεν το βλέπει απλά δεν ξέρει τι του γίνεται ή θέλει απλά να δικαιολογήσει την αποτυχία του. Το ερώτημα που τίθεται και το οποίο αναδεικνύει τον Τσίπρα κυρίαρχο είναι ένα: Τι άλλο δηλαδή έπρεπε να κάνει για να χάσει;

 Είναι σαν να παίζει ποδόσφαιρο ένας έναντι 8, να βάζει πέντε αυτογκόλ και στο τέλος να νικάει με πέντε γκολ διαφορά βάζοντας... 10ποντο. Μέσα σε επτά μήνες ο κ. Τσίπρας κατάφερε να προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στην οικονομία. Κληροδότησε στην Ελλάδα ένα νέ...περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.