.Μπήκε στο Ποτάμι ο Σπύρος Λυκούδης

Τη σύμπλευση των Μεταρρυθμιστών με Το Ποτάμι επισημοποίησαν σήμερα οι Σπύρος Λυκούδης και Σταύρος Θεοδωράκης σε κοινή συνέντευξη Τύπου μπροστά στην Παλιά Βουλή. Οι δύο πολιτικοί «έδωσαν τα χέρια και υποσχέθηκαν «σύμπλευση στα νερά του Ποταμιού», με κοινό σύνθημα το «να τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα», «στη συνωμοσία του καλού».

 Όπως είπε ο κ. Θεοδωράκης, το εκλογικό ταξίδι του Ποταμιού αρχίζει τώρα μαζί με τους Μεταρρυθμιστές που εκπροσωπεί ο Σπύρος Λυκούδης. Σήμερα, επισήμανε, χτίζεται μια μεγάλη συμμαχία με σκοπό τη διάσωση της χώρας. «Συμπλέουμε με το Ποτάμι, αυτ... περισσότερα »

.Έσπασε το «φράγμα» των 20 εκατ. αφίξεων τουριστών στο 10μηνο

Το «φράγμα» των 20 εκατ. αφίξεων έσπασε η αύξηση κατά 21,9% των τουριστών που σημειώθηκε το 10μηνο του 2014 εκτοξεύοντας στα ύψη και τις ταξιδιωτικές εισπράξεις οι οποίες εμφάνισαν 10,6% αύξηση το ίδιο χρονικό διάστημα, σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013. 

Αναλυτικότερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος που ανακοινώθηκαν  την Τρίτη, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 10,6% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013 και διαμορφώθηκαν σε 13.013 εκατ. ευρώ. 

 H αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται κυρίως στην αύξηση των αφίξεων κατά 21,9%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 9,0%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν με ποσοστό 61,4% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και αντιστάθμισαν το 73,1% του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου. 

Όσον αφορά στις αφίξεις, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση την περίοδο Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2014 αυξήθηκε κατά 21,9% και διαμορφώθηκε σε 20.828 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 17.082 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2013. 

Ειδικότερα, αύξηση εμφάνισαν οι αφίξεις από τη Γερμανία και τη Γαλλία κατά 8,8% και 27,4% αντιστοίχως, καθώς επίσης και οι αφίξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο κατά 12,9%. Τέλος, αναφορικά με τις λοιπές χώρες εκτός της ΕΕ των 28, οι αφίξεις από τη Ρωσία μειώθηκαν κατά 8,1% και διαμορφώθηκαν σε 1.235 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ οι αφίξεις από τις ΗΠΑ παρουσίασαν αύξηση κατά 29,2% και διαμορφώθηκαν σε 562 χιλ. 

.Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για το κόμμα του Παπανδρέου

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες  για το νέο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου, καθώς σύμφωνα με τη ΝΕΡΙΤ συζητούν ακόμα και ονόματα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια.

Οι πληροφορίες της ΝΕΡΙΤ αναφέρουν ότι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας θα είναι ο πρώην πρόεδρος της βουλής και πρώην βουλευτής Καστοριάς Φίλιππος Πετσάλνικος, ο Γιώργος Πεταλωτής θα είναι υποψήφιος στην Κομοτηνή, ο Σωκράτης Ξυνίδης στην Ξάνθη και ο Μιχάλης Καρχιμάκης στο Λασίθι.

.Πώς η Χρυσή Αυγή είναι ο απόλυτος ρυθμιστής της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας

Σενάριο που θέλει τη Χρυσή Αυγή να κάνει κωλοτούμπα και να στηρίζει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα στην τρίτη και τελευταία ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας διακινείται τις τελευταίες ώρες από κυβερνητικούς βουλευτές. Η έντονη φημολογία έχει προκαλέσει ενδοκυβερνητικές αναταράξεις και επιτυγχάνει να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο πολιτικό σκηνικό. 

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη μεταστροφή των δύο πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής και νυν ανεξάρτητων, Στάθη Μπούκουρα και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, οι οποίοι υπερψήφισαν χθες τον Σταύρο Δήμα και πρόσθεσαν ψήφους σ... περισσότερα »

.

.

ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΖΩ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.

Η ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΜΟΥ * ΖΩΓΡΑΦΙΩΤΗΣ ΕΔΩ *

.

.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

.

.